Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
61333
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame       Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 15-7-2019 02:08 AM
Manager Fazura yg cina nama Iman Tang pun dah manage Zahira Mcwilson kan?

masih je iman tang tu jadi manager dua2. dh lama dh ponn

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 09:18 AM | Show all posts
skrg ni xxxvelicious ke apetah asyik menempel pulak dgn fazura
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 09:31 AM | Show all posts
cha-cha replied at 14-7-2019 11:19 PM
Haritu nampak dadha like post bini tmj well hellooo

alaaa..iman tang pun ada like so????

apa yg meolss perasan..fazura kalau ada issue (yg acik bawang assume ) ngan orang..dia tak ajak gang gang dia menyampah sama
gang gang dia still bole hangout or chill ngan org tu ..no problemo
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 09:41 AM | Show all posts
alaa macam kesah Faz dengan ex-pa dia la si Chot tu

mula-mula menghilang, sekarang kawan cemolot lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
UVtech replied at 15-7-2019 01:18 AM
skrg ni xxxvelicious ke apetah asyik menempel pulak dgn fazura

Geng pondan jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:00 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:05 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 14-7-2019 06:26 PM
Mak iols dulu mengomel bila tgk dasha ni menempel ngan faz masa single dulu dalam realiti tv show fa ...

yg dlm drama realitiy tu bkn dasha. tu chot. chot tu make-up artis
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:06 AM | Show all posts
UVtech replied at 15-7-2019 09:18 AM
skrg ni xxxvelicious ke apetah asyik menempel pulak dgn fazura

tu mmg kwn die. dr dlu adooo
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:08 AM | Show all posts
cha-cha replied at 14-7-2019 11:19 PM
Haritu nampak dadha like post bini tmj well hellooo

la...tu jd masalah ke. dasha lagi suka like dan komen dkt ig prince mateen
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:15 AM | Show all posts
golongan dilaknat ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang tanya since org bincang pasal PA- ilyaqastaliyanj yg PA penyanyi tu ..  ruhaila ke apa. Dia tu mcm Dasha ni juga ke non ori?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
UVtech replied at 15-7-2019 09:18 AM
skrg ni xxxvelicious ke apetah asyik menempel pulak dgn fazura

tu mmg best fren fazura lorrr ....
mane ade tempel2 ....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 15-7-2019 12:54 AM
Ade spesis manusia kan bile gaduh die akn berbaik ngn musuh org yg digaduh tu haha. Sebab ade pore ...

Tak juga pink, bila Dasha dah tak ada jawatan dlm management Faz, dia dah jadi bebas, lepas dari sangkar, boleh buat apa jer yg dia suka tanpa perlu jaga hati majikan dan orang2 management kekdahnya, buat lah apa yg nak dibuat, no rules, berkawan dgn sesiapa yg dia nak, like pic sesiapa dia nak, gittew.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 19-7-2019 08:08 AM

Dasha ade life dia sendiri lps bertahun jd PA faz..bg lah chance dia nak bebas. Xyah speku lelebih.. Sherry yg makeup faz HSC pon x lepak ngn faz dah sbb dia ade life sendiri n busy ngn keje. Bila dia ade ms nnt lepak2 lah. Meols dulu ingat sheols x baik ngn nazeem, sbb xlepak sessama.. Tp elok je faz mencapub dlm ig post nazeem. N nazeem bls elok gak. Kesimpulannya memasing sibuk kecuali lah depa join venture mcm putri zarith, vee yg obviously pg LA ngn faz selain bff tp sbb keje gak tu n chot pon sbb keje.. Mmg lah depa byk lepak sesama.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:54 AM | Show all posts
sapo ni?? tak kenal ponnnn
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:50 AM | Show all posts
Faz ada buat statement psl Dasha nih dulu masa last day dasha keje ngan dia... Dia tukar PA sebab now dia ikut management yg uruskan dia. so sekarang kak Mei yg byk jaga urusan Faz. Dasha sorang Pa dan kawan yg baik, yg mana Faz memang jaga dan saying relationship derang. now dasha lebih byk buat kerja-kerja freelance tuh sebab byk Nampak gambar dia ngan bekas tunang bang remy, sebab dia now ada projek utk collection kasut bekas tunang bang remy tuh rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 11:04 AM | Show all posts
Benda2 biasa je ni. Kalau kita kerja/banyak project dng sesetengah org, mesti lah selalu ada pernampakan kita dng mereka, so kalau dah tak kerjasama lagi or project habis, kita pun move on ke project baru, circle baru..tapi takde lah bergaduh ke apa dng yg lama.  tak payah terlebih risau sgt...sampai nak kena speculate mcm2....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 12:01 PM | Show all posts
roti_banjir replied at 19-7-2019 10:50 AM
Faz ada buat statement psl Dasha nih dulu masa last day dasha keje ngan dia... Dia tukar PA sebab  ...

Ok, terjawab sudah persoalan. tq u olls, bgi pencerahan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:08 PM | Show all posts
alang2 cite sal PA nk gak taw mane pegi pa tokti yg dlu tu ek.. tetibe bertukar pa yg chubby plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list