Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62087
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame       Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2019 03:19 PM | Show all posts

pakjura gaduh berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:29 PM | Show all posts
150997 replied at 6-9-2019 03:19 PM
pakjura gaduh berpisah tiada

Tu pun fan nuraka dia puji posetip bagai,dah acara tahunan dia mesti bergaduh dgn org
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:32 PM | Show all posts
Skrg ni dgn Dasha dgn aca sekali gaduh dah jadi dalca
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:43 PM | Show all posts
Inessa replied at 6-9-2019 02:06 PM
Bahaya orang mcm ni. Sejenis opportunist. Dahsyat is not supposed to try to ala ala nak masuk camp ...

apa yg di hrp kan dgn fonen nok
klu baik mmg baik klu gaduh siap la korang
cite dlm kain abis  so kita ntn kan drama nya
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-9-2019 01:22 PM
baru je dasyat komen kt ig lopak dia tulis  No. 1

X faham sejenis org mcm ni...gaduh dgn A ..die pilih jalan baik ngn musuh A..motif apo xtau...mmg patut la fazura tendang die kuar dari circle...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:44 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 02:19 PM
tp kn uols ritu elok je theyols bdua.resign pn xde gduh gduh na,pajura pn msih polo sheols,sheols pn ...

sb tu dr dulu aku mmg x caya msfake akan berubah
karat je yg yakin nya kamu hebat nya kamu suci nya kamu  puii
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 03:46 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 6-9-2019 03:32 PM
Skrg ni dgn Dasha dgn aca sekali gaduh dah jadi dalca

aiiik dah gaduh ke
dulu kemain msfake nak acah2 jodoh kan depa
dah tau org tu berburung nak juga acah2 pompuan fuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 04:57 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 6-9-2019 03:29 PM
Tu pun fan nuraka dia puji posetip bagai,dah acara tahunan dia mesti bergaduh dgn org

Fan nuraka ?? yang ini ka....


ladyshera bacul.jpg

Ladyshera109.jpg

ladyshera203.jpg





atau yang ini.....???

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1075576&highlight=fans%2Bdari%2Bneraka







Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:01 PM | Show all posts
dasha2.jpg


naaa....wa printkan. Nak cari kerja kot....


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 01:52 PM
sheols skrg tagteam dgn diva zaza letops,juga tinpit ex bff pz.gitu ler circle life theyols pusi ...

Sbelum jual brg faz tu, zaza jual tudung nelopak ya. Lps tu diperli2 nelopak. Ada jgk die jual lips matte anzalna. Lps tu xtau die jual apa. Sejenis menumpang populariti artis je die tu. Sbb sng nk make money
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 6-9-2019 05:04 PM
Sbelum jual brg faz tu, zaza jual tudung nelopak ya. Lps tu diperli2 nelopak. Ada jgk die jual lip ...

letop dgn tinpit tu kulur kilir meratip fake padahal diri sendiri fake..letop tu aku igt dlu dia la plg over kengkunun bestie dgn fazura kunun siap ucap tahniah yada yadaa padahal org tu belum resmi menikah seharusla dijauhkan org yg over mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
as well as dasha tu jgn memain dgn revenge of pondan..sendiri buat salah sndiri act victim..habis kau semua musuh2 pajura sedaya upaya nk ditempelkn diri.. ko igt level lopa ke nk join ko n the geng nk2 tagteam dgn tinpit n letop, lopa flip headgear carboard dia ja tau. pondan kalau bergaduh low class sgt..kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 6-9-2019 12:36 AM
Perli cakap apo ai zaza tu.. Die tu kalau nk jadikan kawan pelis no la.. Semua org punye kes nk me ...

biasalah kalau ko kawan ngn pondan..pondan2 ni kan suka bawak mulut cite blkg2 bertalam talam..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-9-2019 04:57 PM
Fan nuraka ?? yang ini ka....



dia ni pigi mana bangmat..da arwah ke..kalau x ada je royanan mental dia hari2
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 6-9-2019 05:20 PM
dia ni pigi mana bangmat..da arwah ke..kalau x ada je royanan mental dia hari2

Minachi ni dah lenyap dari dunia socmed. Kantoi isu songlap duit fan lopa ( pnh terbaca igs jun ank3) n duit kutu apentah. Dh pnh org canang fb siap IC dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasha skrg mmg sesuatu sgt. Logiknya klau kau x buat taik kenapa x jd PA dh...lps dh x jd PA pun xnmpk mcm working on something with steady income. Skrg gigih kipas si letop n tinpit
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:18 PM | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:15 PM
Dasha skrg mmg sesuatu sgt. Logiknya klau kau x buat taik kenapa x jd PA dh...lps dh x jd PA pun xnm ...

dulu sheols gaduh dgn hanez suraya tu pasai apa noks?mohon pencerahan.?siap saman myaman lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pajura ada inform haritu thru igs sheolz yg dasha nk longer serves as her pa....dee aziz ka apa yg take over...  meaisyah & chot dgn pajura skrg
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejrazak at 6-9-2019 06:46 PM

20190906_181718.jpg

Punya lah hadap menjilat letop n tinpit sampai bahasa pun dh sama level rempit  fefet mak org pun nk mentioned...fonen sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 06:33 PM | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:22 PM
Punya lah hadap menjilat letop n tinpit sampai bahasa pun dh sama level rempit  fefet mak org pun nk ...

yg pnting si zaza letops tu,dulu sheols mgata lopa neelofake,now jurafake pulak haa tepok! sume fake lah! tggu sheols gaduh dgn tinpit cik epal jdi la epalfake tinfakeiols mkn popcorn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087010s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list