Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
61329
View
354
Reply

Kemana pergi nya Dasha Sultan PA Fazura??

[Copy link]

Author: missflame    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 06:33 PM
yg pnting si zaza letops tu,dulu sheols mgata lopa neelofake,now jurafake pulak haa tepok! su ...

Kann...kosser. kita tggu je masa dia carutan n cakaran dgn tinpit royan tu. Eh mmg allergic la dgn acik gomen fenfeeling instafamous n celeb ni...sume retis ko nak himpit. Kenapa ek staf gomen mcm letop ni bebas berbisnes waktu pejabat?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 06:18 PM
dulu sheols gaduh dgn hanez suraya tu pasai apa noks?mohon pencerahan.?siap saman myaman lagik.:lo ...

Pasai si dasha buat cite fitnah kate die...teruk naw pangai
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:38 PM
Kann...kosser. kita tggu je masa dia carutan n cakaran dgn tinpit royan tu. Eh mmg allergic la dgn ...

Musykil gak. Dah la keja kastam ke imegresen. Sesuka hati je meniaga
Mmg boleh ye org gomen terang2 berbisnes
Sesape acik gomen bg pncerahan
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:38 PM
Kann...kosser. kita tggu je masa dia carutan n cakaran dgn tinpit royan tu. Eh mmg allergic la dgn ...

Macam mana boleh jadi instafamous?
Muka hrmmm, badan pun hrmmmm.
Tgk IG dia tadi pun content tak menarik. Gambar apatah lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 02:05 AM | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 03:05 PM
kesah pulak iols.iols bkn pndai nilik tilik mata hati org.koserrr

Tk suruh pun nilik tilik hati org...sifat sabar tu masih ade kalo tk da lama angkat kaki mcm dasha....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
I baca thread ni smbil makan popcorn yach. Punyala suci pemikiran i sbb slame ni pk faz unfollow dasha since dasha dh x related lg gn dia psal keje. Mcm chot dlu la lps quit jd pa kan faz unfollow dia jgk. Mgkin sbb dh xnk cmpur or tgk ape diorg buat. Let say klu dorg ade selfie ke baik gn org faz x ske takdela dia emosi. Gteww yach i berhusnuzon. Skali gak fishy. Sape2 blh terangkan x psal aca dah x baik gn faz jgk? Tp rse mcm kat igstory PZ td ade aca skali kan mkn gn dorg kt uma datin isma?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 7-9-2019 03:04 AM
I baca thread ni smbil makan popcorn yach. Punyala suci pemikiran i sbb slame ni pk faz unfollow das ...

Dgn chot dulu pun die unfolow jugak ke..  Tapi lame gak die ngn chot x hang out together.baru ni je... Apo anoying lg chot tu.. Xtau la cmne hidup dkelilingi real pondan ni. Kalau mcm aizataidid ke rizman ke aca ke yg acah2 lembut ni bole la acep lagi. Ini betul2 tranform jadi betina...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
missflame replied at 14-7-2019 05:04 PM
Kan... Mcm berbau ikan disitu.. Sbb tgk faz pon dah x komen apa2 kat ig dia.

Dgr cerita dia buat kes sama mcm dia buat dkt hanez
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
kusssemangat replied at 5-9-2019 11:45 PM
Skrg ni dasha ni rapat dgn c zaza kepochi tu.. Mcm sesuatu sgt wei.. Pastu c zaza post ayat2 perli.. ...

Memang sst kan.. Sejenis yg berkawan dgn musuh ni bila tak lg kawan dgn kita ni bahaya.  Cari bahan kot nak tahu kelemahan org.  Si linwalker ke apa kawan dia yg dok oversea tu pun sst,  dua2 belah dia makan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 01:52 PM
sheols skrg tagteam dgn diva zaza letops,juga tinpit ex bff pz.gitu ler circle life theyols pusi ...

Org macam ni sgt bahaya dibuat kawan.. Ular sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 6-9-2019 05:04 PM
Sbelum jual brg faz tu, zaza jual tudung nelopak ya. Lps tu diperli2 nelopak. Ada jgk die jual lip ...

Skrg jual brg tinmyra dan brg amirah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:15 PM
Dasha skrg mmg sesuatu sgt. Logiknya klau kau x buat taik kenapa x jd PA dh...lps dh x jd PA pun xnm ...

Tu la.. Ms jd pa faz,  baik sgt faz layan.. Mcm2 hadial mahal dpt
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 6-9-2019 06:22 PM
Punya lah hadap menjilat letop n tinpit sampai bahasa pun dh sama level rempit  fefet mak org pu ...

Tak hbis2 ayat zaza ular tu dok canang, sujud syukur konon.. Org dah lama tahu peel buruk dia tu dia xsedar,  dasar mulut puaka!  Ko jaga je la laki ko tu kng kena kebas!  Anak2 pun sememeh je sbb maknya semedang bizi kulur kilir mencapup
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 6-9-2019 06:33 PM
yg pnting si zaza letops tu,dulu sheols mgata lopa neelofake,now jurafake pulak haa tepok! su ...

Hahaha padahal dia yg queen of fake!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkanlah semua org suke cari pasal ngan kau..opkos kau punya attitude problem.
Same goes with lofa, but lofa takde kwn2 betray ni, die ngan family je takde istilah betray2 ni..
Sbb tu diorang bergaduh mcm tiada penghujungnya..api ngan api kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 14-7-2019 06:26 PM
Mak iols dulu mengomel bila tgk dasha ni menempel ngan faz masa single dulu dalam realiti tv show fa ...

Ada betulnya....setuju hal songsang..dulu i bersikap liberal ada jgk kawan fonen..tpi ini dah seperti support lgbt.. Perlahan lahan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kejadah iklannn byk byk ni. Nk. Tekan x cancel cinomet naw naw button.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by masnona at 7-9-2019 11:26 AM

Lol...merempan plk karatz jah ni  
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 6-9-2019 05:17 PM
biasalah kalau ko kawan ngn pondan..pondan2 ni kan suka bawak mulut cite blkg2 bertalam talam..

Yesss...pondan sgt la bertalam2...huhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 7-9-2019 08:10 AM
Apa la yg dash nk buktikn. Tgk dlm igs dia tgh mkn dgn jahlop dan adiknya

Sedap kau fitnah jahlop LOL! Hajjah dah sampai New York for FW.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list