Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54841
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-7-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 27-7-2019 09:19 PM
No back fat, no cellulite katanya....

Pakai bra ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 27-7-2019 09:19 PM
No back fat, no cellulite katanya....

Dh mcm gergasi pulak Si kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Prinsip hidup i, we can only blame our parents and background to a certain extent. The rest, it is up to us to make our lives worth living.

Menyalahkan ibu bapa (yang dah memang mengong) atas kegagalan hidup diri sendiri adalah anak anak pengecut.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 27-7-2019 09:19 PM
No back fat, no cellulite katanya....

Lupe nk edit ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh sgt nak kuruih kalau nak berjual korset bagai... Tpsl sbb nak berlagak tunjuk kat IG g makan hari2 kat fine dine tu tak kuruih2x...aku bukan ape kepams ni menipu sgtt itu ini pasal korset.. Muka pon filter... Ntah ape yg legit nye die ni pom xtau...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 27-7-2019 11:12 PM
ellyahmad_1983 replied at 27-7-2019 10:25 PM
Actually, i preffer hanis now. I sangat benci dia zaman hai O. Sebab sah sah menipu tahap zalim. Ber ...


Hohhhh... Die mmg sedari dulu carik income sendiri... Xde nak bangkit2lah kene cerai..steady ja die kene ceraiipon... Abes2 salahkan makpak die.. Salahkan ex.. Salahkan kawan..die boleh survive sbb ade tokmid yg kaya katenye... Pamp duit... Die dulu time kahwin pon tinggal2kan suami dan anak2x... Dah itu rutin die...keluar buat income ratus ribu katenye.. Modal airliur..Makan mewah.. Pakai mewah... Brg2 mewah... Semue nak kene mewah...so mmg die xboleh nak stop semue yg die buat...dah takde duitpon die still nak nampak mewah... Pelikkan? Kene blacklisted LHDN pon sanggup keluar ikut singpore... Itula kepams..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 27-7-2019 10:24 PM
Bagi Rayyan sy rasa better antar ke tadika.. Sebab both parents mcm tak berfungsi.. No offence raz ...

I setuju, kids ni kalau takda cousins/ family/ neighbors untuk socialize, lebih baik la hantar playschool. At leash playschool ada kawan sebaya, Boleh main sekali. It takes a village to raise a child kan, since penduduk village lancang tak ambik kesah, bagi la budak tu pergi playschool
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lisa_d8787 replied at 27-7-2019 11:46 PM
I setuju, kids ni kalau takda cousins/ family/ neighbors untuk socialize, lebih baik la hantar pla ...

Betul... Sy x tau la cara kepam dibesarkan.. But cara sy dibesarkan mmg it takes a village to raise a child.. Belajar bersosial..belajar menjadi pendengar dan pemerhati.. Belajar cara berkomunikasi dgn pelbagai peringkat usia. Rayyan mmg kena pi playschool..

Kepam.. Jgn sebab ang nak balas dendam kat ex hubby ang.. Dan nak free photographer.. Ang buatkan Rayyan kehilangan masa keciknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 27-7-2019 10:28 PM
Itulah, bagi I tiga2 side family selfish, baik si kepam, jali and their family.
Kalau betul, de ...

Org yg dari broken family tau mcm mana keadaan rumah yg tak berfungsi.. I faham.. I pun sama..

Totally i kesian kat Rayyan.. The other 2 x kisah sangat sbb nampak si raz tu kisahkan depa.. But Rayyan.. Tolak sana sini.. I rasa kepam pun x nak bawa rayyan tapi dah terpaksa.

Tok mid sebagai org dewasa yg paling tua dan berfungsi serta berduit dlm keluarga ni.. Patut nya melompat dan take over penjagaan rayyan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 27-7-2019 05:15 PM
Slutty nya! Gila ke pakai mcm ni ke zoo??

Dia nak jadi exhibition dalam zoo tu kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 27-7-2019 05:32 PM
lutut berkerak is back!!!!

Tu nasib baik dia cover x angkat ketiak tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 27-7-2019 07:22 PM
Nampak mcm selulit saja paha dia.

Tu bukan selulit. Dia kata tu Sbb dia used to weight lifting. Gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 27-7-2019 09:19 PM
No back fat, no cellulite katanya....

Plus a wedgie. Geli tengok. Ni la hasil nak sumbat jugak pakai spender size m walaupun realitynyabsize xxl. Mcm burung tersepit dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 28-7-2019 12:05 AM
Tu bukan selulit. Dia kata tu Sbb dia used to weight lifting. Gitu

Adoiii.. Mata kero sy ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Closed 100 pages.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080135s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list