Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54943
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 11:19 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 03:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

uwuuuuuu kak pam payung kita semua....berdarah mata jap
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:43 AM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 10:42 AM
terima kasih tuan tanah kerna menyediakan tempat berteduh untuk acik2 onions ye. hilang arah dah dar ...

kannn...ibarat roh berterbangan merayau rayau hilang arah ... eh over plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:44 AM | Show all posts
Edited by ShrekFiona20 at 16-7-2019 12:57 PM
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

mendada badan tu.... mmg laa nampakkkkk fuutinggg..
cerrr ko diri biasa jer.. melayuttt wweii...
done menyampah dgn kepam!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
So baju zara ni lah hasil cerita semalam?

Btw uols perasan tak amount yang kakpam hilang baru2 ni almost match price chanel purse yang hilang jugak tu. Fishy fishy .
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:04 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

Hahaha kepam belanja puting la pulak skang. Hadoii pompuan ni makin biol
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:05 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

ada satu gamba yg dress lace hitam, dia ckp dress tu hot...yup mmg hot tapi kalo si kepam ni pakai takde hot nye dress tu
rengsaaaa lagi ada
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:07 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

awat kepala besar badan kecik? dah macam alien pam pam..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:17 PM | Show all posts
alamak.. lama tertinggal cerita hh..
scam apa ni? beg apa yg hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig kakpam ea? Try cari queen hanis x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 16-7-2019 12:05 PM
ada satu gamba yg dress lace hitam, dia ckp dress tu hot...yup mmg hot tapi kalo si kepam ni pakai ...

Kakpam start jual body suit

Apa jadi dgn korset Pb ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:45 PM | Show all posts
tuberoses replied at 16-7-2019 04:05 AM
ada satu gamba yg dress lace hitam, dia ckp dress tu hot...yup mmg hot tapi kalo si kepam ni pakai ...

hot kalau org lain pakai kan..hahaha kalau kepam pakai, jadi jijik
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:46 PM | Show all posts
bellaamsar replied at 16-7-2019 04:42 AM
Apa ig kakpam ea? Try cari queen hanis x jumpa

hanis.haizi
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:51 PM | Show all posts
tuberoses replied at 16-7-2019 11:43 AM
kannn...ibarat roh berterbangan merayau rayau hilang arah ... eh over plak

betul chuols.. merewang je tadi refresh page porem nak tgk kot ada tuan tanah bukak tered mummy pams
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketiak hitam checked. Areola checked.

Teteks bergaduh ke ?

IMG_20190716_125111.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:52 PM | Show all posts
ShrekFiona20 replied at 16-7-2019 11:44 AM
mendada badan tu.... mmg laa nakkkk fuutinggg..
cerrr ko diri biasa jer.. melayuttt wweii...
do ...

ces..baru meols paham nape pams mendada amik gambar..rupanya nak tayang sheols ada tefet juaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
why kak pam why private kan IG..kami fan tegar kak pam x leh nak stalk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
che_yatt replied at 16-7-2019 12:54 PM
why kak pam why private kan IG..kami fan tegar kak pam x leh nak stalk..

Kenapa tak follow?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:06 PM | Show all posts
rengsa la kak pam asek merintih pasal jantan nak ngorat dia.
pam, if there is no picture, it didn't happen okay
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:15 PM | Show all posts
baru semalam tak baca forum, kepam dah ade thread baru.... lanje areola lak tu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

Tak pakai bra londeh gile. Dh la kecik, melayut ke bawah. Mcm tek nenek i
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082417s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list