Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54950
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 01:15 PM | Show all posts
MsAzr replied at 16-7-2019 12:45 PM
Kakpam start jual body suit

Apa jadi dgn korset Pb ?

rasanye yg post body suit tu dia berkenan kot bukan jual...rasanye la sebab takde nampak lg dia nk start jual body suit.korset da tak dgr cite..cuma aritu ada baca sepintas lalu ig story nak start recruit ahli mcm dulu, buat business talk etc
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
9C4832BC-DC2E-46D1-8EAD-BD47D3006596.png

9C4832BC-DC2E-46D1-8EAD-BD47D3006596.png

Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi seksi
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:25 PM | Show all posts
Now ada dua kepams. Kepam original dengan cik Kepam goncang goncang satu sudu malam
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:26 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

xsabar nk tgk dia pakai bj ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

haukk sungguh kan..pada dia janji dpt tayang tu kira hottt habisss even buruk gile
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

Ni baju acah nak berbogel tapi cover agaknya.. Beli size beso ye kak pam. Takut tengah berjalan, tertetas lak baju..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:42 PM | Show all posts
cikputih15 replied at 16-7-2019 05:26 AM
xsabar nk tgk dia pakai bj ni

jgn risau...kalau dia beli kompem dia tayang berkali2
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:01 PM | Show all posts
Edited by black_handbag at 16-7-2019 02:03 PM
kutaq replied at 16-7-2019 01:31 PM
Ni baju acah nak berbogel tapi cover agaknya.. Beli size beso ye kak pam. Takut tengah berjalan, t ...

kan chuols.. nak pesan kat pams, size tu amik paling besar..kalau zara amik XL la.. kadang ada jgk certain baju Zara size paling besar adalahXXL.. jika begitu amik yg XXL ye
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 16-7-2019 12:04 PM
Hahaha kepam belanja puting la pulak skang. Hadoii pompuan ni makin biol

nampaknya kepam menyahut seruan iols kat tred sblm ni
iols la yg suruh kepam tayang puting hitam tu..dah alang2 ko nk bogel sgt kan
tp apsal kaver2????
tayang je la terus puting ko tu kepam
ko bukannya ada rasa malu pun kan
mohtep nk memalu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:05 PM | Show all posts
kak pams mmg asyik pakai zara je skang ye...hilang dah brand2 dulu ke kakpams?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 16-7-2019 12:46 PM
hanis.haizi

Thanks rhea
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

Pam ni asal branded je tp taste ke laut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:24 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 05:21 AM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

kak pam nak jaring jugak...jaring jerung besar...tu yg minat baju ala2 pukat jala tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 16-7-2019 02:05 PM
kak pams mmg asyik pakai zara je skang ye...hilang dah brand2 dulu ke kakpams?

kaaan. bukan dia kata zara ni bukann taraf2 dia ke.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 16-7-2019 02:09 PM
Pam ni asal branded je tp taste ke laut dalam

zara tu brand marhaen je.. x setaraf dgn claim kakpam yg acah2 bossbabe income 6 figures
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I dh dpt follow Stephanie liah tu...dok belek2 ig then I noticed Woooo rupenyaaa kepam gundu nk jadik mcm dia tp masalahnya queensl7 tu mmg body hot n muka boleh tahan lah jugak. Tunjuk2 bontot fefeeling hot round the world meeting abroad sajork.. Tu yg kepam gundu idolat kan whoaahhh I xreti nk tepek gambar idolat dia kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:42 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

dia kan mmg minat yg benda2 yg mendedahkan bentuk tubuh nie, proclaimed she `s the most host and sexy woman on earth . kalau suka awat tak beli pam pam ta ada size la tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 16-7-2019 02:42 PM
dia kan mmg minat yg benda2 yg mendedahkan bentuk tubuh nie, proclaimed she `s the most host and s ...

I rasa tak beli pasal takde size ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:00 PM | Show all posts
msamyrazi replied at 16-7-2019 02:42 PM
dia kan mmg minat yg benda2 yg mendedahkan bentuk tubuh nie, proclaimed she `s the most host and s ...

chuols..size pampam nak iaitu size XXL tu dah habis chuols. habis diborong acik2 lorong dari lorong hj taib sana.. mereka pon shopping di zara chuols.. jangan main2 sama taste dengan kak pams kite
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:04 PM | Show all posts
smlama jali ada post gmbar dia berwalking dgn bini baru smbil tolak baby dlm stroller
bininya pakai sportswear sleeveless
nmpak bininya yg ni cantik n sweet compare tu kepam
dlm hati iols bila tgk mesti si kepam meroyan pnya jali up gmbar sebegitu

tup tup arini dia igs gmbaq ketek dia hahahahhaa dia pakai baju la tp baju yg nampak ketekkkkkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.678559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list