Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54844
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja       Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-7-2019 03:04 PM
smlama jali ada post gmbar dia berwalking dgn bini baru smbil tolak baby dlm stroller
bininya pakai ...

Dia memang bitter dengan kebahagian jalee. Elmy tu memang rajin buat balancing workout macam Pilates and yoga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

Kak pam tahan nafas kewww? Haha..  kemain mendada sampai leher termasuk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-7-2019 03:04 PM
smlama jali ada post gmbar dia berwalking dgn bini baru smbil tolak baby dlm stroller
bininya pakai ...

Kan u.. nampak simple je emy tolak stroller.. badan dia mcm lampai gitu kan.. xde la mekap berkati mcm kepam..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish.. Kondo kepam baru...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:51 PM | Show all posts
lifeline replied at 16-7-2019 03:04 PM
smlama jali ada post gmbar dia berwalking dgn bini baru smbil tolak baby dlm stroller
bininya pakai ...

share la sini gmbr tu pls..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
putihseroja replied at 16-7-2019 10:17 AM
actually pakcik yg nak withdraw duit kat atm ckp anak bank in to duit dlm tu xde ni dah lama.. mmg d ...

Mula2 i baca pon dah agk kene scam. Haha. Masa 1st n second time baca 7-8y ago boleh la nk percaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:52 PM | Show all posts
meh i tolong tepek gambar bini baru duda kepams

1.PNG


Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:53 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-7-2019 12:52 PM
Ketiak hitam checked. Areola checked.

Teteks bergaduh ke ?

kesiannya smpai amik gmbr mcm ni..dia nk tunjuk kat sape? huhu
jatuh kesian pulak kat pam..nk tunjuk kat suami pun..suami xde..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kutaq replied at 16-7-2019 01:31 PM
Ni baju acah nak berbogel tapi cover agaknya.. Beli size beso ye kak pam. Takut tengah berjalan, t ...

kikikiki....wild imagination gittew...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:11 AM
sila fokus pada object in between huruf Z and A tu.

Muntah darah oii!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:53 PM | Show all posts
MekEsah replied at 16-7-2019 02:50 PM
I rasa tak beli pasal takde size ni

tak pun pitih tak dok . huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:55 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

mau dia pakai dlm tu pakai pb saja

mohon tunjuk kerat pusat pulak

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

Kesian pam umur nk 40 baru nk pakai zara & la senza. I umur 21 dah pakai . Done riak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 03:52 PM
meh i tolong tepek gambar bini baru duda kepams

Dri jauh mcm kak pam sikit2 beza size jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:58 PM | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 11:49 AM
So baju zara ni lah hasil cerita semalam?

Btw uols perasan tak amount yang kakpam hilang baru2 n ...

mmg nilai 5000pound purse tu? wow! what a coincidence!  kalau btul duit hilang tu napa x terus terang je ngan teelicious? or hilang duit tu drama rekaan semata2 utk cover purse tu dia x beli pun tp buat fine dining...maybe apak dia stop salur duit kat dia sbb biz slow..tp utk meneruskan gaya orka n bossbabe terpaksa tipu duit..maybe ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-7-2019 01:02 PM
Kenapa tak follow?

itula pasal..menyesal la pulak x follow..
selama ni public ja tu yg x tekan button follow..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:01 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 03:52 PM
meh i tolong tepek gambar bini baru duda kepams

patut lah pam pam meroyan , bini si ex lagi hot dan kurus dari dia . yang penting lagi berduit dari  pam pam. .
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 16-7-2019 03:58 PM
mmg nilai 5000pound purse tu? wow! what a coincidence!  kalau btul duit hilang tu napa x terus ter ...

I sempat baca kat ig hanishaiziscammer tu mentioned yang dia bayar almost USD7000 for that purse. Fishy kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:10 PM | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 04:02 PM
I sempat baca kat ig hanishaiziscammer tu mentioned yang dia bayar almost USD7000 for that purse.  ...

yupp...sangat fishy..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:13 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-7-2019 03:58 PM
Dri jauh mcm kak pam sikit2  beza size jah

yang penting bini baru rajali tidaklah sado seperti mummy pams ahli sumo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080239s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list