Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54838
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja       Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 04:14 PM | Show all posts
msamyrazi replied at 16-7-2019 04:01 PM
patut lah pam pam meroyan , bini si ex lagi hot dan kurus dari dia . yang penting lagi berduit dar ...

sesuai pulak nama pam pam tu dengan sheols. sbb sheols pon memang seperti dipam pam saja badannya
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:18 PM | Show all posts
happy aman2 je nampak kehidupan rajali sekarang. takde pon nampak meroyan seperti mamipam

1.PNG

2.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh lg hot bini baru si jali. Tu psl kepam gundu meroyan tunjuk tek tp sedeyyy.. Org pakai bra pb tu tek besar jd voluptious. Tek sendu jd gebu sket. Tek kepam ni spesis tek gado xmau berbincang sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:18 PM
happy aman2 je nampak kehidupan rajali sekarang. takde pon nampak meroyan seperti mamipam



And I think the kids pon happy dgn apaknya. Tu psl Rayyan tu merengek nk ikut abg2 dia kot.. Kesian lah bdk tu.. Dr dlm perut tak cukup kasih sayang dr mak.. Apa nak jadiklahhh ngn ko ni pammmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:18 PM
happy aman2 je nampak kehidupan rajali sekarang. takde pon nampak meroyan seperti mamipam



And I think the kids pon happy dgn apaknya. Tu psl Rayyan tu merengek nk ikut abg2 dia kot.. Kesian lah bdk tu.. Dr dlm perut tak cukup kasih sayang dr mak.. Apa nak jadiklahhh ngn ko ni pammmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:24 PM | Show all posts
shalalat replied at 16-7-2019 04:19 PM
Jauh lg hot bini baru si jali. Tu psl kepam gundu meroyan tunjuk tek tp sedeyyy.. Org pakai bra pb t ...

jika teks sebegitu elok dirujuk pada pejabat agama je chuols.. takde jalan dah tu agaknya..

tp betul kan meols nak kawin dulu pakai pb. seksa hazabedah jangan cakapla masa akad nikah. sampai aunty meols tegur nape nampak besar teks tu.. hahahaha..mmg korset upkan teks kite kan.. tapi tidak begitu ye utk teks memipam
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 01:21 PM
Yih ape punya taste baju sebegini? Better ko sauk pukat orang tangkap ikan jelah pams lagi s ...

Kakpam air dah penuh tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:28 PM | Show all posts
shalalat replied at 16-7-2019 04:22 PM
And I think the kids pon happy dgn apaknya. Tu psl Rayyan tu merengek nk ikut abg2 dia kot.. Kesia ...

betulla chuols... walaupun dulu meols salu komen anak sulung memipam ni muka mintak penyepak, tp bile tengok gambar ni mcm tone down banyak jugak dah riak muka sombong anak dia tu..
dan tidak dinafikan memang nampak hepi lebih dok dgn ayah dia

1.PNG

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:14 PM
sesuai pulak nama pam pam tu dengan sheols. sbb sheols pon memang seperti dipam pam saja badannya; ...

Takpon pam jamban
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 16-7-2019 04:43 PM
black_handbag replied at 16-7-2019 04:28 PM
betulla chuols... walaupun dulu meols salu komen anak sulung memipam ni muka mintak penyepak, tp b ...


Iolls sayu pulak tengok muka budak ni
Sebab kat sini nampak inesen jaa mulanya
Nyata sekali bukan salah dia buat muka mintak pelempang, salah mak dia yang terencat
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:36 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:28 PM
betulla chuols... walaupun dulu meols salu komen anak sulung memipam ni muka mintak penyepak, tp b ...

ye kan.. nampak la kanak2 yg hepi

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 04:02 PM
I sempat baca kat ig hanishaiziscammer tu mentioned yang dia bayar almost USD7000 for that purse.  ...

Tee tu claim purse to kakpam jual lebih mahal drpd retail price kan.. maybe purse ni hot item yg susah nk dpt sbb tu buyer willing to pay more. mcm ada yg forummer mention sblm ni, kakpam mmg jual mahal.. kelebihan dia networking dgn SA dan dia willing to go high & low to get the bag/purse. sbb tu dia masih ada customer.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:24 PM
jika teks sebegitu elok dirujuk pada pejabat agama je chuols.. takde jalan dah tu agaknya..
...

Ya Allah iyoooo! I masa mula2 pakai bra pb tu malu nk jln weyyy teks nk smpi ke dagu rasa dia. Mmg kepam tercabar lah tgk haku. Teks kepam kene tongkat dgn kayu br smpi dagu hahahahaahahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:28 PM
betulla chuols... walaupun dulu meols salu komen anak sulung memipam ni muka mintak penyepak, tp b ...

Bila dgn apaknya anak2 xberjahit fon kt tgn.. Tgk pam bawak dorg dinner serupa xyah kluar sama. Yg mak sewel nak ber ig story xsudah. Anak2 sibuk dgn fon. Kalau dgn I lah mmg haku humban fon tu suh mkn btul2 dulu.. Dahla lama xjumpa. Bkn sepatutnya berborak2 tny psl sekolah, belajar mcm mana ok ke x.. Tu kalau I lah.. Kepam sewel ni asik pikir jantan gamaknya.. Sadis sungguh lah kehidupan ko kepammmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:44 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 16-7-2019 04:46 PM

ooo taste jali rupanya yg freehair, sleeveless, moden cam bini baru -- tak salah pun.
tapi ... kepam dah overdo. pehal dulu muda2 pakai tudung, yg jali pun konon nak muslimah  dah kawin beranak pinak baru sedar boring ehhh.
aku rasa mcm terbalik plak ...ramai yg ku jumpa masa muda awek diorang seksi,  diorang kawin then bila bertambah usia sama2 dgn wife hidup menuju ke syurga
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-7-2019 03:04 PM
smlama jali ada post gmbar dia berwalking dgn bini baru smbil tolak baby dlm stroller
bininya pakai ...

terjumpa ex husband dia dgn wife baru dan baby dekat hospital check up lepas bersalin. Cun bertiang tiang dari kepam ni. badan baru bersalin pun maintain je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
shalalat replied at 16-7-2019 04:44 PM
Bila dgn apaknya anak2 xberjahit fon kt tgn.. Tgk pam bawak dorg dinner serupa xyah kluar sama. Yg ...

dgn anak2 sendiri pun dia xtau nak engage kan. she is so full of herself.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
shalalat replied at 16-7-2019 04:40 PM
Ya Allah iyoooo! I masa mula2 pakai bra pb tu malu nk jln weyyy teks nk smpi ke dagu rasa dia. Mmg ...

hahahha kelakarnya. teks kakpam dah layu(t). nnt dia salahkan mak anak tiga.. padahal ramai je mak2 yg ada aset yg mantap!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:55 PM | Show all posts
bellaamsar replied at 16-7-2019 01:42 PM
Apa ig kakpam ea? Try cari queen hanis x jumpa

uols taip jer hanis.haizi

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:56 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-7-2019 01:52 PM
Ketiak hitam checked. Areola checked.

Teteks bergaduh ke ?

hama kutu boleh sesat bawah ketiak pam! hitam legam!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list