Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54945
View
1994
Reply

Rumah Discussion Scammer Part 7 - KakPam lanjerrrr

 Close [Copy link]

Author: putihseroja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 05:01 PM | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 03:07 PM
Dia memang bitter dengan kebahagian jalee. Elmy tu memang rajin buat balancing workout macam Pilat ...

nak tgk gamba elmy
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:04 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 04:52 PM
meh i tolong tepek gambar bini baru duda kepams

x sangka dah dapat baby dh jali dgn bini baru..
last folllow benang kepam sebelum ditelan bumi tu, jali g hanimun.
wahhh....tahniah la duda kak pam!



Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:08 PM | Show all posts
Edited by black_handbag at 16-7-2019 05:10 PM
shalalat replied at 16-7-2019 04:40 PM
Ya Allah iyoooo! I masa mula2 pakai bra pb tu malu nk jln weyyy teks nk smpi ke dagu rasa dia. Mmg ...

adui gelak besar meols baca komen chuols. dada nak sampai ke dagu tu cane? macam sarimah dlm cite pramlee tu kee..gitu le kot ye meols membayangkan begitu voluptous sekali badan2 kite ni yg sarung korset haiyoo... cuma pam je terkecuali mgkn sbb badan dia mmg ori baka badak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:11 PM | Show all posts
Lolalala replied at 16-7-2019 04:45 PM
terjumpa ex husband dia dgn wife baru dan baby dekat hospital check up lepas bersalin. Cun bertian ...

sheols checkup sepital mana chuols.. mohon sebarkan disini haha.. sbb elmy tu mmg private betul life nya.. meols req ig dia sampai skrg dia xapprove.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:32 PM | Show all posts
jauh bertiang2 class si elmy dgn kepam...makan hati je member stalk life ex n family now agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-7-2019 12:52 PM
Ketiak hitam checked. Areola checked.

Teteks bergaduh ke ?

Wow... cemana makhluk ni bleh jadi camni eh??
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 16-7-2019 05:41 PM
Wow... cemana makhluk ni bleh jadi camni eh??

Dia fikir dia.hot.. nak jadi mcm datin e or Stephanie Liah gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-7-2019 05:45 PM
Dia fikir dia.hot.. nak jadi mcm datin e or Stephanie Liah gitu..

Tgk body stephanie liah tu skrg mmg cantik betul... tapi mmg dia ckp dia buat lipo n body augmentation... so kakpams tolong la g wat lipo jugak ... kakpams pun mmg follow step liah kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Despacito replied at 16-7-2019 05:49 PM
Tgk body stephanie liah tu skrg mmg cantik betul... tapi mmg dia ckp dia buat lipo n body augmenta ...

Tapi dia takde duit.. nak refund duit perfume teelicious pun takde.. sedih kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 04:52 PM
dgn anak2 sendiri pun dia xtau nak engage kan. she is so full of herself.

Tak tulah kalau bab melayan anak sheols x post tp knowing of pam sewel sume benda dia post.. Susah iols nk husnuzon dgn beliyau
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 03:07 PM
Dia memang bitter dengan kebahagian jalee. Elmy tu memang rajin buat balancing workout macam Pilat ...

ouhhh yeka no wonder la badan menten je even dh bersalin pon
kepam abis semua lurah dia tunjuk pon still nan hadoooo laki yg nak dia.
kesian kau kepam
yg mampu mencanang je semua laki tergila kan dia smbil bergmbar tunjuk bontot..tu pon anak yg amikkan gmbar.hohhh sedihh!!!

kompen dia jeles gila2 la ngn jaliiii tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 04:54 PM
hahahha kelakarnya. teks kakpam dah layu(t). nnt dia salahkan mak anak tiga.. padahal ramai je mak ...

Hahaahahah kannn! Ramai je mak anak 3 4 5 bdn hot kalah anak dara chuolsss
Pam nnt duit dh byk blk p buat teks u k.. Jgn bg teks u gado2 dah. Kasi mantap smpi nak ke dagu br belen dgn bontot petak tu. Br lah cun nak mendonia hokeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepams ni kalau die buang ego die.. Rendahkan diri... Masih ok lah pd pandangan mata org lain... Ni dahla sombong... Bongkak... Ego... Tak respect org... Gile selfie... Menipo...scammer lg.. Degil lg... Otak batu.. Lutut kerakk... Mmg tak bahagiala idop kepams oii... Org tak nak kasihan pon kat ko dah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shalalat at 16-7-2019 06:38 PM
black_handbag replied at 16-7-2019 05:08 PM
adui gelak besar meols baca komen chuols. dada nak sampai ke dagu tu cane? macam sarimah dlm cite  ...


Pelik iols Pam smpi skrg pakai pb teks dia xmantap2 gak. My fren dh 10thn pakai pb tiap2 hari keje ke kluar ke mmg pakai pb then bukak bra pon teks xjatuh ok elok teletak hah gittewww.. Tp pam layut je boleh campak blkg ni acanerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 16-7-2019 05:11 PM
sheols checkup sepital mana chuols.. mohon sebarkan disini haha.. sbb elmy tu mmg private betul li ...

sri rampai uolls. sama tempat Lana Nordin
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 16-7-2019 05:01 PM
nak tgk gamba elmy

This is her before she gave birth. Memang jarang dia upload gambar kat ig. Unlike kepam yang satu baju boleh upload 20 pics in a day.
Screenshot_20190716-193806_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 16-7-2019 04:44 PM
ooo taste jali rupanya yg freehair, sleeveless, moden cam bini baru -- tak salah pun.
tapi ... kep ...

Beb, apa yg I tau bukan jalee yg start bosan, it was kepam yg start makan luar.
So bila dia dah jumpa batang yg luar dari kebiasaan baru dia sedar nikmat2 dunia yg  she has been missing. Kepam lalai sampai terpregnant and in the end siapa yg dia minta tolong temankan pergi buat abortion, si PE tu jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 07:45 PM
Beb, apa yg I tau bukan jalee yg start bosan, it was kepam yg start makan luar.
So bila dia dah j ...

Omg ni cerita panasssss.. Maknanya bukan kat london je lah eh kepam mengandung anak haram, kat msia pun dia dah start buat abortion ke??
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:57 PM | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 07:41 PM
This is her before she gave birth. Memang jarang dia upload gambar kat ig. Unlike kepam yang satu  ...

Ni first time I tengok muka new wifey betul2. So naturally pretty, sweet & classy.  Kak Pam yg mekap sepuluh kati, rambut set hari2, baju kekononnya sexy &  ranggi & mulut  acah2 sexy duck façe wink2  pon beribu2 batu jatuh ketinggalan  takleh catch up dgn new wifey. Let that sink in Kak Pam!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:59 PM | Show all posts
my_november replied at 16-7-2019 07:45 PM
Beb, apa yg I tau bukan jalee yg start bosan, it was kepam yg start makan luar.
So bila dia dah j ...

Sorry, PE tu sape?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.097646s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list