Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
16651
View
23
Reply

TUKANG URUT ZAKAR LELAKI TERHEBAT ADALAH SEORANG WANITA

 Close [Copy link]

Author: waylife       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2019 07:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by waylife at 21-7-2019 07:49 PM

Lelaki yang bermasalah alat kelamin, amat ramai yang berkunjung ke rumah wanita Indonesia ini. Samada mereka menghadapi lemah tenaga batin, mati pucuk, kurang nafsu seksual, pancutan pra-matang (ED) mau pun yang memikiki saiz zakar yang kecil/pendek dan ingin membesarkan @ memanjangkan alat kelamin mereka, rumah wanita satu inilah yang menjadi tumpuan. Hadirnya Mak Erot, tentu tidak perlu lagi mengambil supplemen ubat kuat lelaki. Sayangnya kisah Mak Erot, tukang urut batin lelaki bermasalah, kini tinggal menjadi lagenda dan cerita tentang dirinya sangat popular di Indonesia.

mak erot.png

Nama penuh Mak Erot ialah Hajah Erot binti Muntasya atau di Indonesia sering dipanggil sebagai Emot Erot, sudah kembali ke Sang Penciptanya. Umur Mak Erot ketika meninggal dunia dikatakan lebih dari 130 tahun. Namun tidak diketahui dengan pasti umur sebenar wanita yang namanya terkenal sebagai pemulih kejantanan para lelaki yang bermasalah dengan alat kelamin.

Mak Erot telah menjadi satu legenda, baik di Indonesia maupun di luar negara. Beliau sangat sangat popular sebagai pakar terapi untuk alat kelamin lelaki, walau pun beliau seorang wanita. Maka tidak hairanlah ramai lelaki datang ke rumahnya di Gunung Baru Pasir, Kampung Cigadog, Kampung Caringin, Daerah Cisolok, Kabupaten Sukabumi, Indonesia. Walau pun jalan masuk ke kediaman Mak Erot masih merupakan laluan jalan tanah merah dengan batu batu kerikil, malah perlu pula melalui kawasan curam sejauh kira-kira 16 kilometer dari Pelabuhan Ratu, namun pengunjung tidak putus putus sampai ke rumahnya.

Disebabkan terlalu ramai lelaki bertali arus datang ke untuk mendapatkan rawatan perubatan, akhirnya isteri kepada Bo'i bin Asbandini ini terpaksa meminta bantuan semua cucu cucunya untuk membantu proses rawatan. Mak Erot telah mewariskan ilmu yang dikuasainya dengan izin Allah, kepada para cucu cucu beliau. Mereka ini ikut menawarkan perkhidmatan kepada lelaki yang memerlukan bantuan, tidak hanya di Sukabumi malah juga di kota metropilitan Jakarta.

Salah satu cucu Mak Erot iaitu Syaifulloh telah membuka pusat perkhidmatannya di kawasan Kebon Sirih, Jakarta Pusat. Menurut Syaifulloh, kira kira 40 hari sebelum Mak Erot menghembuskan nafas terakhir, seluruh keluarga termasuk beliau telah bermimpi bahawa Mak Erot telah diambil oleh sekumpulan orang yang berpakaian putih. Mimpi itu ternyata benar benar berlaku, Mak Erot meninggal dunia di ruang depan dalam rumahnya yang luas. Sebelumnya beliau dirawat di Hospital Pelabuhan Ratu selama seminggu dan meninggal setelah beberapa hari kembali di rumah.

Menurut Syaifulloh, sebelum kematian neneknya itu, Mak Erot telah meminta seluruh keluarganya berkumpul dan mewasiatkan agar semua cucu cucunya meneruskan perkhidmatan urutan berkenaan untuk membantu masyarakat yang memerlukan. Nenek beliau juga berpesan agar semua rezeki yang diperoleh dari hasil derma ramai, sebahagiannya perlu disumbangkan kepada masjid dan sekolah agama berasrama.

mak erot 1.jpg


Jadi mengikut kehendak neneknya, rawatan kejantanan tersebut mesti diteruskan. Pewaris Mak Erot akan terus memberi perkhidmatan urut gaya Mak Erot. Walaupun Mak Erot telah tiada, kualiti rawatan dijamin tetap berkesan kerana semua keturunan Mak Erot telah mewarisi ilmu rawatan yang dimiliki oleh Mak Erot. Pasangan Hajjah Erot binti Muntasya dan H Bo'i bin Asban mempunyai tujuh orang anak, iaitu Hj Khonijah, Abad (meninggal), Itak (meninggal), H Thobi, H Uyat, Hj Ainah, dan H Nahmin. Malah ke semua anaknya masing masing telah berkeluarga dan mempunyai anak anak (cucu mereka).

Al-fatehah buat almarhumah Hjh Erot binti Muntasya yang amat berjasa dan banyak membantu para lelaki yang memerlukan saat hayatnya masih ada. Amin.


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-7-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalu plak jejans rela dibelai arwah mek erot ni?huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 21-7-2019 07:49 PM
Lalu plak jejans rela dibelai arwah mek erot ni?huhu


Dia treat ala2 doktor sakit tuan kot?
Tapi tak pernah jumpa lagi domtor perempuan specialist pakar sakit tuan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 08:01 PM | Show all posts
chicozinn replied at 21-7-2019 07:49 PM
Lalu plak jejans rela dibelai arwah mek erot ni?huhu

sis vokuru pun ada kemahiran urut kopek. sekali urut terus jadi hantu kopek
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-7-2019 07:53 PM
Dia treat ala2 doktor sakit tuan kot?
Tapi tak pernah jumpa lagi domtor perempuan specialist pa ...

Kalolahh aku jd pakar sakit tuan.. mesti aku gelak gelakkan aje.. hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 09:40 PM | Show all posts
Mak Erotik
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 21-7-2019 07:49 PM
Lalu plak jejans rela dibelai arwah mek erot ni?huhu

hahahaha..redha..pasrah katanya..
yg penting go go power..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ada sapa2 yg pnh dpt rwtn dr mak erot ni ke? Ce bg review skit
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Penah baca kat mastika dulu2 yang malaysia punya. Muda lagi dari mak erot,  tah ape name. Katanya dia samekom dulu sebelum betulkan urat bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 21-7-2019 09:40 PM
Mak Erotik

Hahahah. Aku rasa betul lah ko ckp ni.

Sebab indon kan suka short form

Bawang putih = baput
Bawang merah = bamer

Ada lagilah perkataan lain. Hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 21-7-2019 12:01 PM
sis vokuru pun ada kemahiran urut kopek. sekali urut terus jadi hantu kopek

Hahahahaha itu yg kita mahukan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 22-7-2019 12:48 AM
Hahahah. Aku rasa betul lah ko ckp ni.

Sebab indon kan suka short form

Ada sekali tu aku tgk rancangan apa tah.

Mager.

Malas gerak.

Kenot brain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak urot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 09:17 AM | Show all posts
Kalau ada yang nak dapatkan rawatan urut warisan Mak Erot ni, masih boleh berbuat demikian sekarang jika berkunjung ke Jakarta, boleh lah ke alamat di bawah:

Pusat Praktek Hj Ulloh (Hj Saifulloh - cucu Mak Erot)
Jalan Kebon Sirih Barat Dalam I,
No 56 Jakarta Pusat, Jakarta
Hp: 0817 755 560 @  (021) 31924260



*buat temu janji dulu sebelum ke sana

Tapi harga/charge boleh tahan, PENDAFTARAN saja Rp 100.000 (RM30) + DUIT MAHAR lebih kurang Rp 600.000 (RM180). Rawatan kaedah Mak Erot ni adalah kombinasi doa dan terapi. Insyallah yang 12 cm boleh enlarge ke 18 cm (max 20 cm). Hasil sumbangan pelanggan, dia membiayai taman asuhan kanak kanak Islam (panti asuhan) dan sekolah pondok agama (pesantren) miliknya di kampung (Sukabumi).

*Tak susah nak cari tempatnya, just ambil Grab @ teksi di Jakarta, ramai drebar yang tau!

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mampu urut jantan dengan jurus belaian manja. Urut sekali mesti cari aku lg
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 22-7-2019 12:36 AM
Penah baca kat mastika dulu2 yang malaysia punya. Muda lagi dari mak erot,  tah ape name. Katanya di ...

Penah baca.. Kalau majalah wawancara ke rencana ntah, siap ada cerita ngesek diurut tukang urut selaput kering
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi sejarahnye thread ni.
@ipes blh move to ur board Tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Urut pepet ada ka?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat kg i pun ada tukang urut prempuan khas untuk lelaki sakit batin ni. Tetap setiap kali die urut, dia akan minta izin suami nya. Apa nak malu. Namapun berubat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eiiiii x sanggup I nak mengurut barang beribu2 jejans walau hasilnya lumayan....geli weiiii!!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list