Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2658
View
41
Reply

Ingatkan Sudah Keluar, Budak 2 Tahun Meninggal Kena Tinggal Dalam Kereta

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-7-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai menyesal takde guna dah. Lambatnya sedar anak takde
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 25-7-2019 06:10 PM
Kes ni aku nak blame parents dia boleh? Bukan tanggungjawab atok dia nak jaga cucu. Penat la dulu ja ...

I agree dgn sis. Memanglah economy keluarga itu penting, tapi pls lah jgn serahkan bulat2 lerja jaga anak kat grandpa and grandma,walaupun theyols akan ckp they are willing to jaga. Yelah, cucu kan. Diorang dah jaga maknya smp besar, ni nak jaga cucunya pula. Kesianla.. Bila nak rest nya?? Sampai umur 100 tahun?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077255s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list