Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51922
View
1989
Reply

Rumah discussion MLM scammer - part 8

 Close [Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 14-8-2019 09:07 PM
Menggeletis ye cipap dia tu...macam ada ulat kena jahit dalam tu lepas tu ada bunyi nyut nyut nyuttt ...

Hahaha.. kail sudah kena.. bedul pun bedul lah.. mcm bendul pun iya jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecepohnau replied at 14-8-2019 10:01 PM
Kepam membuktikan dia kat hospital kat igs. Nampak nau baca porum

Pakai tag hospital tu maknanya dia warded ke? Anak dia mcmana? Bedul jaga?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 14-8-2019 09:07 PM
Menggeletis ye cipap dia tu...macam ada ulat kena jahit dalam tu lepas tu ada bunyi nyut nyut nyuttt ...

Sempat dia melawak kasar dengan si bedul tu kan. X mengagak tengah sakit2 membirah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 14-8-2019 06:17 PM
pakcik tu nama alex jugak kan.. pakai shirt bunga2 mcm nak gi casino. kakpam siap mengadu penat ke ...

Ni marco i rasa. Laki tua
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 14-8-2019 09:57 PM
Entah2 maksud sebenar bedul is "u need a husband so u can stop bothering me, i aint doing shit for ...

Kepam cant read between the lines...dia x boleh proses ayat2 kompleks
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak tgk gambar kakpam tgh menunggu dicucuk tu.. dgn dress biru terang rantai bertingkek2 dan henbag chanel memancor2.. alahaiiii kejadah sakit2 pun gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 14-8-2019 09:07 PM
Menggeletis ye cipap dia tu...macam ada ulat kena jahit dalam tu lepas tu ada bunyi nyut nyut nyuttt ...

Kesian kan borak2 kosong macam ni pun nak kena update kat igs. You are alone, pam. Admit it.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 14-8-2019 09:10 PM
Chanel ready stock katanya.. dh bawa melawat spetal dh Chanel tu

Ishhh taktau lah berapa ratus kali dah i upang cakap, kepam hodoh gila kaki you pakai selipar tu. it doesnt suit you AT ALL
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LOL!!!

Cramps contractions kekdahnya merempan kat IG story!

We get it, we are not dumb acik porem la. Maigadddddd, selagi tak dapat thermometer hidup, selagi tu tagih simpati kat IG story and drilling everyone with her symptoms.

Ko dah nape Pam? Benda mcm tu pun nak ambik pix sampai terbaring kat meja Doctor? Ko ni bukan sakit contraction la, ko tu sakit apam! Tauhu Ko dah lama tak kena sumbat, sebab tu jadi macam tu.

And who the hell takes that picture of you looking all pathetic? Mesti anak kau kan?! Bagus! Ko memang A++++  as a mom. If I were you, I would be worried sick about the welfare of my son if ever Im warded in the hospital. Ko leh lagi suruh anak ko la, bedul la ambik pix ko eh?

Nak mintak pity party ke hapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
100 pages closed
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list