Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52026
View
1989
Reply

Rumah discussion MLM scammer - part 8

 Close [Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Selulit and back fat menguasai diri ada hati claim free from selulit and back fat. Lagi satu ada orang DM kakpam ni cakap sejak pakai PB dia memang tak lapar. Kakpam pun said yes memang tak lapar ..ya rabbi kakpam wehhh. Kalau betui PB tu bagus sangat awat hang tak kurus2 dari dulu..makin gemok gedempol ada la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 28-7-2019 09:49 AM
Kesian tiang ni.. dari straight di-gaykan dek si kepam.

Aku ni kalau org gemuk nak seksi2 mcm ni sekali pun .. tapi dia,sedar diri je yg dia gemuk, aku tak de hal la sgt. Lagi2 kalau bdk muda. Tapi hanis ni dia gemuk gundu tp perasan tu semua muscle ..tak ada selulit tak ada back fat konon, pendek cam dwarft tp ngaku tinggi 160cm, berat dah cecah 80kg kut tp ngaku 68kg .. bajet hot gila ... tu yg buat aku nyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak dah mls nak stalk ig dia sampaikan mak block je dia sbb terlampau narcissist pd mak n berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
zera replied at 28-7-2019 10:04 AM
Selulit and back fat menguasai diri ada hati claim free from selulit and back fat. Lagi satu ada ora ...

Hahaha..adoi tak tahan nak gelak baca komen uols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih Kepam. Terus iols teruskan my workout for another 15 minutes. Tak nak end up body macam dia ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila tengok gambar dari belakang yang penuh dengan selulit selulat lepas tu gambar berikutnya tibe terus mulus tepus tiang senget terus teringat forum lol.. dengan ucapan kau ni hanis ade je nak bagi topic dekat ahli sunnah wal cari-ah  topik seterusnya

Btw i tak boleh tengok rayyan mcm tu. I am so kesian. Dah la umur dia tak pergi sekolah lagi, kawan pulak dengan mak yang perasan hot. Kesianlah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Showed the pics to my hot (real hot coz she works out and jaga makan) bff who is also a mother of 3. Her reply, My body jauh lagi hot but no way will I dress up like that in front of my kids. Would really mess them up psychology. Oh, and she is a non-Muslim ya.

Kepam ni betul-betul dah takde border in her life. Semualah dia langgar. Kau tunggu apa Kepam? Panahan petir daripada Allah SWT ke???
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Boob job ke? Teks dah berbaik2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 28-7-2019 09:53 AM
Thanks uols. Smlm kepam dah upload gambar ni iols dah screenshot nak lahar daki peha sheols tapi t ...

Haha. I pon duk tggu2 istana bru. So i phm perasaan uols yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 10:23 AM
Haha. I pon duk tggu2 istana bru. So i phm perasaan uols yg lain

Thank you sebab sudi sambung contract buat rumah baru lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
I terkezutttt knp kali ni dia tak filter elok2 mcm selalu. Xkan balikmsia kejap naik 10kg?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kembali mendonia.. tak sampai sebulan ..naik setingkat..  hahaha pantas menuju 2020.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya astagaaaaaa buruknya nate kepam gundu ni punya badan tp kompiden level so tinggiiii tkde kmaluan duk lg pkai dedah2. Meols biasanya SR jah kt bng gundu klo xthn sgt bru ngomen. Ni meols lak rs malu wei kepam gundu ni bdn tahap gajah babat sane sini tk malu nya muka sheols pkai gini. Meols hat lemak xberapa ada pn pikir byk kali nk kluar pkai bju tunjuk selulit sgala
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 28-7-2019 09:49 AM
Kesian tiang ni.. dari straight di-gaykan dek si kepam.

Tiang buatan china tu x straight.. Kata kepam kepada pemuja dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-7-2019 10:22 AM
Boob job ke? Teks dah berbaik2

Selotape kot.. Tu yg dah berbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijik
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2019 10:49 AM
Selotape kot.. Tu yg dah berbaik.

Ala2 nubra
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Kemain sebut ensem pilot. Pilot pun tak nak dia yang macam menjual kat lorong..

Kepam ko duduk je kat pantai. X pakai apa pun boleh. Mungkin boleh jumpa jodoh kat sana. Tp jangan buat kat pantai Malaysia, takut tsunami nanti.

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2019 10:59 AM
Ala2 nubra

Kan....tu nampak terletak elok..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:07 AM | Show all posts
kenapa dia mesti bawak rayyan..

tinggalkan lah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077587s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list