Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52036
View
1989
Reply

Rumah discussion MLM scammer - part 8

 Close [Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Amoi cina bambam pkai lg lawa...ni hmmm mls nk komen lbih2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2019 11:04 AM
Kan....tu nampak terletak elok..

Ditambah pulak dgn edit apps
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 28-7-2019 10:03 AM
Pakai cmni nk ngorat pilot.. Harap dpt la kepam haha

cleaner kapal terbang pun tak lalu tengok  peha berkeladak dia.. so slutty yuckss
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 28-7-2019 09:49 AM
Kesian tiang ni.. dari straight di-gaykan dek si kepam.

Hahah..2 kali i baca..dari straight di-gaykan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
xbambam replied at 28-7-2019 11:34 AM
cleaner kapal terbang pun tak lalu tengok  peha berkeladak dia.. so slutty yuckss

Ahahahah! Betul uols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Amigurumi replied at 28-7-2019 11:35 AM
Hahah..2 kali i baca..dari straight di-gaykan

Mesti dah byr.. Tak tahan kena kutuk terus beli app.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jealous i dgn tahap confident dia i
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iolls rasa tets kakpam tetibe membulat semcm?pakai apps ke?or mata iolls salah nampak?selalu tets kakpam sorang kutub utara, sorang kutub selatan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2019 12:46 PM

Betullah kata sorang forumer kakpam ni umpama hidup dalam Black Mirror... apa saja yang forumer sarankan dia bua... forumer make fun of tek layut membawa haluan masing2.. terus kakpam take action sepertimana saranan forumer i.e nubra ,apps  
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Rayyan. Apa Ayah n Datuk nya pun tak hingin jaga ke, tolak dia kat Hanis? Ke ada deal between Raz n Hanis... he takes care of the older boys and she jaga Rayyan?
Family Hanis ni pun tak concern ke dgn cucu/nephew diorang?
I'll say this again for the umpteenth time, something is very very wrong with the entire family!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2019 12:15 PM
Betullah kta sorang forumer kakpam ni umpama hidup dalam Blck Murror... apa saja yang forumer sarank ...

Adakah kepam buat boob job or maybe filler je kot since dah bersepah2 klinik buat service pasang fillet nowadays
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa bukanla raz xnk jaga rAYyyan. Tp kepamni degil n dia penakut nak travel jln2 sorang sbb tu sll pun cari pa la apalah. So rayyan tu buat syarat la takdalah akward sgt travel and hang out tenpat mcm ni. Dia pki bombshell irahana kan... Wow. Testimoni sgtttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 28-7-2019 12:21 PM
Kesian Rayyan. Apa Ayah n Datuk nya pun tak hingin jaga ke, tolak dia kat Hanis? Ke ada deal between ...

Iolls kesian kat rayyan tu gaks..yes he is a brat, rasa nak sepak2 jer terjerit sane sini but please kepam, if u read this, please admit that your son needs help..kalau ko sndr xmo ditolong, itu lantak ko la but rayyan is definitely showing sign of an ADHD kid..kenapa iolls berani ckp, sbb your son shows exactly the same symptom, my son showed  before iolls bawk jumpe psychiatrist and get all the necessary therapy..nyawa diorng panjang lagi nak hidup, buat nyer ko mati awal kepam, mcm mane rayyan nak handle his life dengan perangai sebegitu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2019 12:47 PM
lisa_d8787 replied at 28-7-2019 12:24 PM
Adakah kepam buat boob job or maybe filler je kot since dah bersepah2 klinik buat service pasang f ...


Boob job takes time nak heal
Tak de pulak nampak si gundu ni admitted sepital berhari
Tetiba jel tek menggelembung  
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Ya ampun. Ni gambar edit ni. Kalau tak edit i tak taula camna

P/s manatau actually more decent looking
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:45 PM | Show all posts
berapa ek umur rayyan tu
6/7  tahun ada?

HH ini confident level infinity and beyond
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 12:32 PM
Cakkkkkkkk

Wow akhirnya bertupis!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 12:32 PM
Cakkkkkkkk

Gelinya bawak masuk ank dlm fitting room skali!!!! Klau rayyan tu besar something wrong somehere , i akn slhkan kepam ni 110%
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 28-7-2019 10:07 AM
Aku ni kalau org gemuk nak seksi2 mcm ni sekali pun .. tapi dia,sedar diri je yg dia gemuk, aku ta ...

I feel u. U summarize semua yg ada dalam kepala i
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2019 12:41 PM
Boob job takes time nak heal
Tak de pulak nampak si gundu ni admitted sepital berhari
Tetiba j ...

Yes and i rasa bra tu yg buat teks up and nampak full, and tali bra tu sangkut kat leher, it helps for the illusion
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list