Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52024
View
1989
Reply

Rumah discussion MLM scammer - part 8

 Close [Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2019 12:41 PM
Boob job takes time nak heal
Tak de pulak nampak si gundu ni admitted sepital berhari
Tetiba j ...

Filler cepat x?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 28-7-2019 01:43 PM
rasanya kepam ni nak bawak rayyan
pasai dia nak photographer jahhhhh
start small katanyaaa

Sebab dia kan cheapskate sis. Bawak rayyan jadi photographer dia, ticket flight, segala fees kan masih child fare. silap2 dok hotel ambik single room rate, itu yg best kalau travel dgn budak kecik,  boleh cut cost almost half kalau dia bawak personal photographer. Dia kan feeling2 cheta yg nak berphotoshoot kat mana shj hatta di dlm fitting room.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lana replied at 28-7-2019 01:34 PM
My thoughts exactly. Kawan2 takda nak jenjalan & berjimba bar/club hopping bagai sambil showoff sl ...

I pun rasa dia bawak anak sbb taknak rasa pelik sbb sorang2. Kalaulah dia ada bf tu mustahil sgt dia nak heret anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww...
Asal makin gems Kuinpam nie...
Selulit melambak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Astaga.... Dugong lagi lawa dr dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww dah lame iols x jenguk tered kepam gundu bekerak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade sape2 ss kepams pakai 2piss dgn rayyan.. Sila belanja dlm forum ni.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:19 PM | Show all posts


omai cantik2 posing dia  ahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:32 PM | Show all posts
astagaa ijab akk meninguk dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
D672FB4F-BE40-4C95-BAAF-55C7F3E60972.png

Maid pinoy bersama anak majikannya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak pam beli tupis uolls. Tak sabar i nak tengok. I memang keji kan. Ada ke yang tak sanggup nak tengok?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2019 05:40 PM
Maid pinoy bersama anak majikannya

maid pinoy yang terpaksa cover tupis kerana takut majikan muntah tengok cellulite nya bersama anak majikannya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
You can do it kak pam. Come on, gambar la tupis. Edit pun edit lah, tak pe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 06:02 PM
Hotter than you alls

Lebarnya cleavage. Betul la .. perang saudara betul breast dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 02:49 PM
Dah delete. Japgi jadi kontroversi pula

Pm tepi cik punch... . Terlepas plak lah yg ni. Bikini merah wanpis sempat nengok. Kepam dah tahap hilang akal dah ni.. X tahu beza mana baik mana buruk
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 06:02 PM
Hotter than you alls

Yaaaaaa Allah yakinnyaa kamu kepammm.

Alaa kopek dia tu up macam tu thanks to the bra. Cuba bukak zip tengah tu sure still ke kiri kanan bawah. Takde makna nya sheolss mampu or berani nak makan pill kopek
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ruby76 replied at 28-7-2019 06:18 PM
Pm tepi cik punch... . Terlepas plak lah yg ni. Bikini merah wanpis sempat nengok. Kepam dah tahap ...

Tengok je lah #94 tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ruby76 replied at 28-7-2019 06:18 PM
Pm tepi cik punch... . Terlepas plak lah yg ni. Bikini merah wanpis sempat nengok. Kepam dah tahap ...

Dah kat atas
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hobi dia kumpul two pis now
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Full of confidence
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list