Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51914
View
1989
Reply

Rumah discussion MLM scammer - part 8

 Close [Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2019 02:54 PM
Filler cepat x?

Cepat kot hahha iolls pon taktau
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Setelah di teliti gambar post #94
Bra pink tu heavily padded.. patutla mencanak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yakinnya dgn selulit stretch mark semua bersepah up gambar cmtu pastu nnti claim all thanks to pb dpt bdn cmni no sugar no fat yada yada yada
Omg
I hate body shaming tp kau mmg layak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 28-7-2019 02:33 PM
Onions sekalian..

dia nak try

I rasa dia cucuk la bagi besar
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 28-7-2019 12:58 PM
Yes and i rasa bra tu yg buat teks up and nampak full, and tali bra tu sangkut kat leher, it helps ...

Kann tali bra jenis halter membantu keput balik teks julig dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 06:21 PM
Dah kat atas

TQ cik punch. Sub baik pakai short kalau pakai tuttttt pink.... Mau nightmare malam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 28-7-2019 06:02 PM
Hotter than you alls

Ni dia upload dekat igs ke uols?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by joyahbawang at 28-7-2019 06:40 PM
MsAzr replied at 28-7-2019 06:32 PM
Setelah di teliti gambar post #94
Bra pink tu heavily padded.. patutla mencanak


Seppp iols pun meneliti gambar tu and baru nak cakap the same thing. Padded tu thats why nampak bulat je ketets dia. Pastu halter top pulak tu,
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 28-7-2019 06:37 PM
Ni dia upload dekat igs ke uols?

Aah kelmarin
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 28-7-2019 02:33 PM
Onions sekalian..

dia nak try

Huwaaa kenapa i dah tak boleh skodeng IG story dia. Yang ni pon i tak nampak. Adalah ini semua sbb semalam i replied story dia yg dia amik gambar dpd belakang menunjukkan cellulites dia cakap ni ada jeww lagi cellulites! Kata consumed products haio smp takde cellulites dah  
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
My eyes!!!! Apa la yg Dia ni nak try to prove. Kurus? Nope still dugong. Hot? Please berkerak sana sini hangit ada la. Ramai org mengorat dia? More like dia jadi funder dekat lelaki yg ambik kesempatan je. Org yg lagi hot and lawa mcm dia pun x obsessed dgn diri sendiri sampai mcm ni la. Tapi thanks to kakpam I dah start diet and work out balik sebab tak nak jadi mcm dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nasikepal replied at 28-7-2019 06:48 PM
My eyes!!!! Apa la yg Dia ni nak try to prove. Kurus? Nope still dugong. Hot? Please berkerak sana s ...

Idola dia Ira Hanna. Tapi Ira Hanna tu hot tak macam dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty313 replied at 28-7-2019 06:47 PM
Huwaaa kenapa i dah tak boleh skodeng IG story dia. Yang ni pon i tak nampak. Adalah ini semua sbb ...

Wow uols reply apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Adekah meols terlepas lagi gmbr kak pom untuk ke sekian kalinya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2019 06:26 PM
Cepat kot hahha iolls pon taktau

Hahahaha.. Pantas kot.. Sbb tgk depa boh filler hidung sat ja mancung
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahbawang replied at 28-7-2019 06:38 PM
Seppp iols pun meneliti gambar tu and baru nak cakap the same thing. Padded tu thats why nampak  ...

Mesti happy giler dia bila forumer kata diabuat boobs job
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I aspires to be this confident

Tapi aku berdoa aku tak masuk forum ni satu hari nanti as orang kena bicara, OKB. Mati la aku tak tahan kena bahan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 28-7-2019 07:04 PM
Hahahaha.. Pantas kot.. Sbb tgk depa boh filler hidung sat ja mancung

Kena maintain kan
Like sbeulan skali kena masukkan balik... mampu ke gundu
Eyelash extension pon sampai berketul2 gam nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2019 06:59 PM
Adekah meols terlepas lagi gmbr kak pom untuk ke sekian kalinya

Hahaa u terlepas lagi ke? I tak teringin nak screenshot plak tadi kalau tak dah boleh pm. But nothing to see kot, takat bra pink dengan black pants tu je. Bra tu pun half dah cover her perut berlemak dia. Lame.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2019 09:20 AM

Astaga... tak ingat tuhan ke pakai macam ni? Lepas tu sengaja upload nak tunjuk dekat org?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075323s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list