Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2011
View
30
Reply

[Tempatan] Pakataní»s theory í░Stolen RM2.6 Billioní▒ Proven Fake News After All

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-7-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 31-7-2019 11:27 AM
Back to my question.

Kenapa najib í«pulangí» balik duit í«dermaí» dari pak arab tu ke Tanore Fi ...

Return to sender pun x paham. Lepas tu konar tang lain pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 31-7-2019 03:55 PM
Ala bodoh pornhub kesayangan melayu urban muka jawa

Akai setitik. Makna Return to sender pun masih x paham.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:53 PM | Show all posts
tobby replied at 31-7-2019 07:08 PM
Akai setitik. Makna Return to sender pun masih x paham.

Return to sender tu kalau masuk seketul...return semula seketul tu. Dlm kes ni 'Resturn some to sender'

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 31-7-2019 01:37 PM
Page propaganda PH ini kurang faham atau sengaja nak menipu.

Penghantar asli adalah Tanore.

Lor..punya putar belit duit 1mdb ke sana ke sini sblm ke akaun najib untuk lari cukai je? Sbb dana asing xkena cukai??

Nasib baik kerajaan baru berjaya buktikan duit tu dari 1mdb..boleh claim cukai dari najib..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 08:11 AM | Show all posts
Edited by kelana36 at 2-8-2019 04:12 AM

Now orang orang yang dok support the Fatty one tu dah ngaku duit tu pulang balik kat Tanore, sebab retun to sender, yakin Tanore to sender...   bukan kat pak arab yang derma.

Dia orang buat buat tak tau sapa yang control Tanore finance tu.  Pendek kata duit tunlah  yang fatty one dan Reza Aziz joli sakan, beli yatch, buat filem, beli lukisan, condo, bagi hadiah kat artis, casino..

Memang betul, makin banyak yang Peguam shafiee telanjangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 08:15 AM | Show all posts
harizs replied at 31-7-2019 02:41 PM
Return to sender pun x paham. Lepas tu konar tang lain pulak

Kornar apa bendanya, ayat tu ada dalam transkip mahkamah yang tt post tu.
Tak reti baca ker.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 08:21 AM | Show all posts
tobby replied at 31-7-2019 09:37 AM
Page propaganda PH ini kurang faham atau sengaja nak menipu.

Penghantar asli adalah Tanore.

Kau bagi link tapi sendiri tak baca, pastu bodohkan orang.
Bila la macai najib yang sorang ni nak celik sikit.

She said the money came as a donation and gift from a member of the Saudi royal family, Faisal bin Turki, the Saudi Arabia Ministry of Finance and Blackstone Asia Real Estate Partners.

She said only US$620 million was returned via Tanore Finance Corp in August 2013




Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 2-8-2019 08:15 AM
Kornar apa bendanya, ayat tu ada dalam transkip mahkamah yang tt post tu.
Tak reti baca ker.

Tak faham BI. Baca dua tiga kali pon tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kelana36 replied at 2-8-2019 08:21 AM
Kau bagi link tapi sendiri tak baca, pastu bodohkan orang.
Bila la macai najib yang sorang ni na ...

Kalau tak bodoh bukan macai Najib lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 14-8-2019 09:36 PM
Kalau tak bodoh bukan macai Najib lah

haha kelakar dgn macai Pakatan Homoseksual mcm kau.. mana tuduhan 2.6 billion? x sabar nk tunggu 19 August ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ikankeringmurah replied at 14-8-2019 09:42 PM
haha kelakar dgn macai Pakatan Homoseksual mcm kau.. mana tuduhan 2.6 billion? x sabar nk tunggu 1 ...

Muncul sekor lagi macai bodoh Najib...penjilat jubo Jho Low...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072194s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list