Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10355
View
65
Reply

[Tempatan] ketua srikandi bunga guna tetek bukak tudung botol boobs challenge

[Copy link]

Author: sitiselangor       Show all posts   Read mode

Post time 31-7-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting dia bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
babi lar...dh lar pkai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 03:50 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 31-7-2019 03:40 PM
Takde serpih serpih ni padu porhub punya parti

hahahhaahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:07 PM | Show all posts
ala.. pakai push up bra yang sponge tebal tu boleh la.. dia ni jual apa? jamu ka ? jijik betul kalau seller mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:38 PM | Show all posts
Azira nafi jadi Ketua Srikandi Bersatu
31 Julai 2019 3:58 PM


KUALA LUMPUR 31 Julai - Seorang pengasas produk kecantikan, Azira Maria Aziz menafikan beliau sebagai Ketua Srikandi Parti Pribumi Bersatu (Bersatu) Bahagian Negeri Kelantan.

Beliau membuat penafian itu selepas sebuah video memaparkan aksinya menggunakan payudara untuk membuka penutup botol bottle cap challenge tular dalam media sosial

Bagaimanapun, aksi Azira Maria berkelakuan sedemikian mengundang kecaman pelbagai pihak termasuk pimpinan atasan partinya.

Sebelum itu saya perjelaskan, saya bukan Ketua Srikandi saya cuma ahli biasa sahaja. Saya sudah pun diberitahu oleh orang atasan sebelum ini tentang tularnya video saya di media sosial.

Saya tidak pernah pegang jawatan tertinggi di bahagian dan hanya ahli biasa Bersatu di peringkat awal lagi, katanya ketika dihubungi Utusan Online hari ini.

Baru-baru ini, portal Sabahkini2.com melaporkan seorang Ketua Srikandi Bersatu menunjukkan aksi membuka penutup botol menggunakan payudara bagi melariskan jualan produk kecantikan.

Menurut portal itu, Azira Maria dipercayai menggunakan laman penstriman video Youtube dan Instagram untuk menunjukkan kehebatannya dalam bottle cap challenge.

Beliau bagaimanapun mengulas bahawa video tersebut adalah untuk tujuan peribadi bukan mempromosikan produk perniagaannya seperti yang didakwa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:49 PM | Show all posts
..  video tersebut adalah untuk tujuan peribadi bukan mempromosikan produk perniagaannya seperti yang didakwa.
dah tu macamana boleh tersebar?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 05:18 PM | Show all posts
kalau dari parti PPBM, ok je no problem
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 05:36 PM | Show all posts
matamata replied at 31-7-2019 02:31 PM
kat rumah aku byk botol blm bukak

kau bagi botol kicap jalen, confirm kopek dia bengkek nak buka
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 05:36 PM | Show all posts
berapa lama dia praktis tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 05:51 PM | Show all posts
Kurex replied at 30-7-2019 06:27 PM
Takde bedah nak bedah nak ke? Mana kau hilang bedah?

Hader jer, yang. Mama bz sket dengan meeting2 neh haa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 07:32 PM | Show all posts
fuyooo punyalah mantap tetek sampai boleh mencabut  tutup
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mek klate ke ni?semakin hari semakin pelik mek mek klate ni..semua nak jd founder..semua gila duit.malu dan iman dah tohok kat mana pun xtau dah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebodohan apakah ini...menyesal tgk video...bangang ababi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 31-7-2019 05:36 PM
kau bagi botol kicap jalen, confirm kopek dia bengkek nak buka

Kaka mmg tak pernsh gagal menhiburkan saya...

Sis vokuru bukan dah buat ka challenge dgn botol kicap tu...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:41 PM | Show all posts
kusss semangat

tengok tajuk ketua serikandi tu, ingatkan rina harun yg buat td.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut ragad kurdi yg buat
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku org umno pas pkr ade jugak aku suke.. tp parti bunge mmg aku tak berkenan nmpk mcm murahan.. parti pan lakk aku tgk muka ahlinyaa nmpk mcm bodo
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangang nyeee
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 31-7-2019 03:40 PM
Takde serpih serpih ni padu porhub punya parti

Kalau dah namanya parti pakatan Porn Hub
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 09:29 AM | Show all posts
tu buka penutup botol guna baju la
kalo guna betik lain warna dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088675s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list