Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3901
View
71
Reply

vol 3 . Merempan tak habis lagi ke?

 Close [Copy link]

Author: duradanis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2019 02:42 PM | Show all posts |Read mode
Edited by duradanis at 2-8-2019 03:21 PM

Hi uols, I buka threads lagi atas permintaan forumers semua. uols refer thread sebelum ni ok
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1166497&extra=&page=1
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:49 PM | Show all posts
Edited by KakPahJ at 1-8-2019 02:52 PM

@radvelyn @Tudunghitam @chocobozhere @srisofe @angelawoosh @boojaat @rhea85 @Sachacha @armin @rhea85

Rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayy rumah baru. Terbaik tt .  boleh sambung kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:53 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 1-8-2019 02:51 PM
Yeayy rumah baru. Terbaik tt .  boleh sambung kat sini

hahah. terbaik TT.
nak sampai aimi tisu jauh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq TT yeayyy
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 1-8-2019 02:53 PM
hahah. terbaik TT.
nak sampai aimi tisu jauh lagi

Kannn. Nak sangat baca kat aimi tisu tu. Tapi belom layak lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:55 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 1-8-2019 02:54 PM
Kannn. Nak sangat baca kat aimi tisu tu. Tapi belom layak lagi.

kita kena gigih untuk sampai ke puncak. lepas tu jenuh nak baca backlog haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:56 PM | Show all posts
kahkahkahkahkah...terbaeklah korang teruskan usaha...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:59 PM | Show all posts
siapa tahu apa cerita dia saman menyaman dengan carl samsudin tu? Diorang ada JV ke sampai saman menyaman dekat court
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 1-8-2019 02:54 PM
Kannn. Nak sangat baca kat aimi tisu tu. Tapi belom layak lagi.

Nak dekat dah tu. Aku ni jauh sayup2 lagi nak boleh baca thread aimy...huhu bertabahla aku
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:05 PM | Show all posts
uish Vol 3 dah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 03:07 PM | Show all posts
hehe hangat kan cerita ni sampai dah vol3.. iols gigih juga buka thread baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 1-8-2019 02:54 PM
Kannn. Nak sangat baca kat aimi tisu tu. Tapi belom layak lagi.

Dah dekat nak layak dah tu..kita jauh lagi..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:22 PM | Show all posts
jengl0t replied at 1-8-2019 02:59 PM
siapa tahu apa cerita dia saman menyaman dengan carl samsudin tu? Diorang ada JV ke sampai saman men ...

tak ada JV tapi diorang kenalan dari blogging.
kes saman carl pun bukan sebab scam tapi saman malu.
punca : carl mention nama kepam dalam ig story dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:23 PM | Show all posts
naz.wani replied at 1-8-2019 03:02 PM
Nak dekat dah tu. Aku ni jauh sayup2 lagi nak boleh baca thread aimy...huhu bertabahla aku

mari kita gigih.
kena rajin lebih haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:51 PM | Show all posts
ada tak yang screenshot datinameyra pun sama naik kutuk PZ kat ig CE? adakah deme ber2 bergaduh jugak? kata bff
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 1-8-2019 02:49 PM
@radvelyn @Tudunghitam @chocobozhere @srisofe @angelawoosh @boojaat @rhea85 @Sachacha @armin @rhea85 ...

Yii haaa tenkiu kakpahhh baru nk cari umah baru sekali kak pah dah tag
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 1-8-2019 03:23 PM
mari kita gigih.
kena rajin lebih haha

Tq atas motivasi kak pah. Harussla aku gigh sebab aku nak baca kan. Membaca jambatan ilmu katanya..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kevler replied at 1-8-2019 03:51 PM
ada tak yang screenshot datinameyra pun sama naik kutuk PZ kat ig CE? adakah deme ber2 bergaduh juga ...

Oo ye ke...yg dua org ni bercekau pasal apa pulak tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 04:18 PM | Show all posts
Serious untuk siapa nak join team aku for @cimihq nanti. Ni antara ciri-ciri yang aku nak.
.
-Ada modal
-Cepat reply whatsapp customer
-Boleh COD
-Tak kekwat
-TAK MAIN HARGA
.
Tak main harga tu paling penting. Selama aku urus kan agent @fairfithq, siapa yang main harga, semua aku buang terus. Tu nasib baik aku buang. Daripada aku saman, tak ke sia-sia je hidup kau🤣
.
Bila aku dah decide untuk ambil agent/stokis. Aku memang TAK KAN AMBIL PEMBORONG. So jangan main harga.Aku memang pantang betul orang tak dengar arahan ni. Lagi2 yang suka hati dia je nak buang harga. Aku nampak je gonjeng, tapi bab2 kerja/bisnes aku strict ye.
.
Ada siapa berminat nak jadi team Epaliah Samaniah untuk @cimihq? 🙋🏻‍️




KORANG RASA APA PRODUK TERBARU DIA? ADAKAH PRODUK TIMBANG KILO JUGA?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087874s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list