Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3812
View
71
Reply

vol 3 . Merempan tak habis lagi ke?

 Close [Copy link]

Author: duradanis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat berusaha.. Gaduh balik ke mikael ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 1-8-2019 04:18 PM
Serious untuk siapa nak join team aku for @cimihq nanti. Ni antara ciri-ciri yang aku nak.
.
-Ada  ...


Rasa ni produk mknan, mcm cik b anak dato vida tu.  Salted egg something2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 04:37 PM | Show all posts
kekgebu replied at 1-8-2019 04:26 PM
Rasa ni produk mknan, mcm cik b anak dato vida tu.  Salted egg something2

macam cookies. jgn cakap makan cookies akan kenyang, tak payah makan nasi. tapi dia cakap dekat malaysia tak ada lagi keluar produk tu. kita tengok apa eh
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 04:56 PM | Show all posts
duradanis replied at 1-8-2019 04:18 PM
Serious untuk siapa nak join team aku for @cimihq nanti. Ni antara ciri-ciri yang aku nak.
.
-Ada  ...

kalau jadi ejen ni, kena ambil dulu baru juai ka? senang la depa nak pelepas produk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 05:04 PM | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 1-8-2019 04:56 PM
kalau jadi ejen ni, kena ambil dulu baru juai ka? senang la depa nak pelepas produk..

yeala. kena keluar modal baru jual. sebab tu boleh jadi millionaire sekejap je. tengok dia tak ada pula promote agent dia sangat supaya orang kenal untuk beli produk. tapi bila ff sampai je stok terus habis eh
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 1-8-2019 04:18 PM
Serious untuk siapa nak join team aku for @cimihq nanti. Ni antara ciri-ciri yang aku nak.
.
-Ada  ...


Bencinya gonjeng dia tu..maksud dia apa, dia nampak je bodoh bodoh alang ke tapi sebenarnya tegas? hahaa....hari tu chicken scarf apa citerr....kua produk baru pulekssss..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 05:20 PM | Show all posts
Gigihnya uols demi epaliah samaniah ni. Motif byk2 thread sgt ni dh kenapa? Tajuk pun dh x relevent. Motif nk kaitkn dgn MA lg dh kenapa? Jgn smp iols SS dm kt buah kang...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 1-8-2019 05:20 PM
Gigihnya uols demi epaliah samaniah ni. Motif byk2 thread sgt ni dh kenapa? Tajuk pun dh x relevent. ...

Meols duk SR jah tibah pelik nape tred ni mcm tak laku rsnya sblm ni hat meols duk bertenggek baca lg byk komen n juicy. Rupenye ni tred nubie bbnu gigih nk mcari kacang agknye sbb xdpt panjat umah sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 05:52 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 1-8-2019 05:51 PM
Meols duk SR jah tibah pelik nape tred ni mcm tak laku rsnya sblm ni hat meols duk bertenggek baca ...

Hahaha. Diorg tgh x keruan tu. Nak tahu sgt2 apa yg best kt court pagar 6 tu. Ntah2 ada tlps sorgg dua informer buah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 1-8-2019 05:52 PM
Hahaha. Diorg tgh x keruan tu. Nak tahu sgt2 apa yg best kt court pagar 6 tu. Ntah2 ada tlps sorgg ...

Dasar bangangniah bbnu tololniah jadah ape mai bukak kat bod sining pehtu tajuk mikel ang pegi la bodgos sinung bodo tt jnis bersunat tak potong abih agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 06:55 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 1-8-2019 06:51 PM
Dasar bangangniah bbnu tololniah jadah ape mai bukak kat bod sining pehtu tajuk mikel ang pegi la  ...

Hakak windu mulut puaka mu. Carut lebih2 sikit. Nnti kang ada yg mengadu lak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 1-8-2019 06:55 PM
Hakak windu mulut puaka mu. Carut lebih2 sikit. Nnti kang ada yg mengadu lak.

Puaka lelebih kan nti kene halau p madrasah sucikan ati anyway mu ke dlu hat halau meols tuh heyyyy semeta meols nk kompemkn ngn @friedfishsoup klo sheols ingat
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 07:09 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 1-8-2019 07:00 PM
Puaka lelebih kan nti kene halau p madrasah sucikan ati anyway mu ke dlu hat halau meols tuh heyyy ...

Iols suci murni jer semurni umpama muniroh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 08:34 PM | Show all posts
duradanis replied at 1-8-2019 05:04 PM
yeala. kena keluar modal baru jual. sebab tu boleh jadi millionaire sekejap je. tengok dia tak ada ...

selalu strategi founder mcm ni kot... baru nampak sales gempak, boleh tunjuk lifestyle, padahal jenuh ejen nak menjual..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 09:37 PM | Show all posts
Takde pon yg menarik kat court RP6 tu..kalau nengkorang gigih nnt menyesal je.. seba kat situ hanya ada gambar buah realiti je..riso uols terberanak je nengok..hahaja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
etonjelita replied at 1-8-2019 09:52 PM
Hahaha. Diorg tgh x keruan tu. Nak tahu sgt2 apa yg best kt court pagar 6 tu. Ntah2 ada tlps sorgg ...

Tak hairan la dekat court pagar 6 tu even tak dapat masuk. Yang penting vol2 sebelum ni dah 100 threads. Tak payah nk merempam kat sini etonjelita oiii. Sakit hati sangat tu dh kenapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 2-8-2019 01:37 AM
Takde pon yg menarik kat court RP6 tu..kalau nengkorang gigih nnt menyesal je.. seba kat situ hanya  ...

Tak tepek gambar pun ramai yg datang threads ni nk baca. Ehehek
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru sempat tengok rumah nie. Sory weih lama x masuk, duk marathon thread thread Zulfarhan . Ada 11 volume thread dia so x sempat nak jenguk sgt benang2 lain. Utk tak OT.....iol harap couple nie kalah la utk kes kes dgn Migha Twitter dan Nabil twitter
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 2-8-2019 02:03 AM
Baru sempat tengok rumah nie. Sory weih lama x masuk, duk marathon thread thread Zulfarhan . Ada 11  ...

Patut la dh lama tak nampak kakak. Kena seru baru datang. Sekarang couple tu acah2 rileks. Ada pula ckp pasal saman tu. Tapi tak boleh terima, bila orang tanya. Yela sebelum puasa kes dia ni sampai yuki pn dah pergi paris apa kess?? Hehehe oppsssss lambat la
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudunghitam at 2-8-2019 12:18 AM
Beautifulliar. replied at 1-8-2019 08:51 PM
Dasar bangangniah bbnu tololniah jadah ape mai bukak kat bod sining pehtu tajuk mikel ang pegi la  ...


iol rasa mcm nie . Walaupun isu dgn pengarah dah habis, tapi TT Dan forummer2 lain dalam nie masih nak berdiscuss lagi ttg perangai laki Bini nie. Rumah lama diorang dah 100 page so TT terpaksa la Bukak rumah baru sebab forummer2 level 1 hingga 5 masih nak terus discuss lagi pasal couple nie. Cuma I Rasa TT takleh guna nama pengarah dah la sbb kes dgn pengarah dah habis. Maybe TT kena buat thread yg tajuk dia general je la kot (?) Misalnya tajuk Cik Buah Buahan Tauke Minuman ke . Gitu kot??

I bukan reti sgt Bab Bab Bukak benang nie, TT maybe boleh try tanya any mod yg jaga gossip Personaliti Media Sosial kut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081033s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list