Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3813
View
71
Reply

vol 3 . Merempan tak habis lagi ke?

 Close [Copy link]

Author: duradanis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 2-8-2019 12:08 AM
Patut la dh lama tak nampak kakak. Kena seru baru datang. Sekarang couple tu acah2 rileks. Ada pul ...

Bersengkang Mata baca thread thread adik Zulfarhan, huh. Byk sgt volume pastu nak Cari isi yg betul2 pun payah sbb 100 page kan bukan semua page Ada info. Letih dah nie duk marathon.

Anyway mcm xde apa2 menarik sgt Pon pasal couple nieh lately , cam malas nak ambik tau. Biar Allah tunjuk je la balasan bergaduh dgn org Sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:03 PM
Baru sempat tengok rumah nie. Sory weih lama x masuk, duk marathon thread thread Zulfarhan . Ada 11  ...

Maaf OT. Kes zulfarhan search nama dia ke? Tak tau nak start yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanAbby replied at 2-8-2019 12:18 AM
Maaf OT. Kes zulfarhan search nama dia ke? Tak tau nak start yg mana

Tricky jugak nak Cari thread dia! I had to google. I pegi Google "Zulfarhan volume 11 forum Cari"... Terus Google keluarkan link tu. Masuk link tu, Kat page 1 dia punya TT senaraikan vol 1 hingga 11
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:20 PM
Tricky jugak nak Cari thread dia! I had to google. I pegi Google "Zulfarhan volume 11 forum Cari". ...

Banyak nye thread zulfarhan ye. Kena study jugak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:20 PM
Tricky jugak nak Cari thread dia! I had to google. I pegi Google "Zulfarhan volume 11 forum Cari". ...

Ohh terima kasih kakak tudunghitam. Dari siang tadi dok marathon juga. Nanti nak baca full story. Moga kematian arwah dapat pembelaan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:20 PM
Tricky jugak nak Cari thread dia! I had to google. I pegi Google "Zulfarhan volume 11 forum Cari". ...

Thank you so much kaka tudunghitam. I love you  
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap lawyer mangsa2 kena saman tu ada screenshot igs kepal n jobo pasal MA, PZ, tudung kelabu dan sape2 lagi lah yg diaorang buli tu as proof karakter sbnr couple ni.   
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa ye ke x berbaloi thread aimy..hahaha. ok boleh cool down la sikit. At least ada la usaha nak naik level...x gitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:12 PM | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:12 PM
iol rasa mcm nie . Walaupun isu dgn pengarah dah habis, tapi TT Dan forummer2 lain dalam nie mas ...

Nak tanya apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudunghitam at 2-8-2019 01:21 AM
friedfishsoup replied at 2-8-2019 01:12 AM
Nak tanya apa?


Tanya >> adakah boleh TT nie membukak thread baru ttg blogger/instafamous nie sebab TT dgn forummer2 lain nie nak discuss lagi pasal pasangan nie wpun kes dgn MA dah habis. Kalau dia buat Vol3 Perang dgn MA bla bla, Tak relevan la sbb perang tu dah tamat. So TT nie mcm nak Tau boleh ke dia Bukak benang fresh , atau adakah Mod takut jadi redundant dgn benang2 lain?
If Bukak benang fresh, maknanya TT kena edit la tajuk benang nie . Dah bukan "vol 3" la.. sorry la terpaksa Tanya sbb x berapa Tau , just nak tolong TT je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 11:19 PM
Tanya >> adakah boleh TT nie membukak thread baru ttg blogger/instafamous nie sebab TT dgn forum ...

By right, duplicate threads mcm ni, i akan tutup.sebab dah ada thread laki bini ni..
But i faham tak semua org capai rp6..so maybe boleh ada benang sini.
cuma nak cakap bod ni kurang forumers tak famous mcm bod gossip. So akan bakalan jadi sendu benang ni.. lagipun laki bini tu pun dah sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudunghitam at 2-8-2019 01:55 AM
friedfishsoup replied at 2-8-2019 01:32 AM
By right, duplicate threads mcm ni, i akan tutup.sebab dah ada thread laki bini ni..
But i faham ...


@friedfishsoup ok TQ atas penjelasan mod

@duradanis ok dapat baca Kan explanation mod Kat atas. Kiranya kalau ikut rule, moderator ada right utk tutup thead yg sama tema nya dgn thread sedia ada. Cam redundant la kan. Tapi momod faham la x semua capai rp tertentu. So camne, up to TT lah. And momod kata thread nie Akan jadi slow dgn sendiri nya sbb board Gosip Personaliti Media Social ni tak famous mcm yg board asal haritu. Jadi terpulang Kat TT samada nak biar or nak tutup *_*  kalau biar ,maybe akan bersawang ..kalau nak tutup, just tag Momod tu Kay
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:42 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 1-8-2019 11:32 PM
By right, duplicate threads mcm ni, i akan tutup.sebab dah ada thread laki bini ni..
But i faham ...

Lap u la mod! X pa kita tolong up thread yg bakal sendu ni. Hohhhh! Sedey!!! Tumpang merempan sat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la baca 2 thread ulang alik dr aimy tisu ke sini.. jdi sentiasa segar utk di baca gitewww..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni benang apekah?xde kandungn ape pun?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 2-8-2019 01:55 AM
Ni benang apekah?xde kandungn ape pun?

Benang Ni xde isi sbb Ni TT dia baru Bukak je nieh. Yg lama tu vol 1 Dan vol 2. Kat Sana Ada lah .
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 11:57 PM
Benang Ni xde isi sbb Ni TT dia baru Bukak je nieh. Yg lama tu vol 1 Dan vol 2. Kat Sana Ada lah . ...

Knp gitu?kalau nk bkk benang baru,letak ler isi kandungan..aiyoooo..ini mcm pn ada kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 2-8-2019 01:59 AM
Knp gitu?kalau nk bkk benang baru,letak ler isi kandungan..aiyoooo..ini mcm pn ada kaa?

Tak sure pun lagi benang nie Akan terus kekal atau nak tutup . Sbb benang nie TT Bukak di bod Personaliti Media Sosial, which is duplicate kpd sebuah benang lain cuma bezanya benang tu berpagar Dan benang nie xde pagar. Kalau TT teruskan, yes kena Ada some summary la Kat page 1 tu from A to Z isu apa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kekgebu at 2-8-2019 12:27 AM
Tudunghitam replied at 1-8-2019 10:03 PM
Baru sempat tengok rumah nie. Sory weih lama x masuk, duk marathon thread thread Zulfarhan . Ada 11  ...


Beb nnt pm link thread last skali pasal zulfarhan tu. Lengkap tak summary??? Sedihnyaaa

Edit: takpe nnt aku google je. Tq!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudunghitam replied at 1-8-2019 11:42 PM
@friedfishsoup ok TQ atas penjelasan mod

@duradanis ok dapat baca Kan explanation mod Kat ata ...

wah cam kakak kawasan dah tudung hitan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078011s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list