Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
3830
View
71
Reply

vol 3 . Merempan tak habis lagi ke?

 Close [Copy link]

Author: duradanis       Show all posts   Read mode

Post time 2-8-2019 07:58 AM | Show all posts
rayriff replied at 2-8-2019 09:29 AM
wah cam kakak kawasan dah tudung hitan

kan, jadi kaklong kawasan lah pulak. nak kutip duit lah pulak lepas nie, sape nak bukak thread bayar duit wakaka .bukan bayar duit kat momod, bayar duit kat i...boleh i gi switzerland.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 08:29 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-8-2019 03:32 AM
By right, duplicate threads mcm ni, i akan tutup.sebab dah ada thread laki bini ni..
But i faham ...

momod.. iols nak tutup threads ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 08:34 AM | Show all posts
Tudunghitam replied at 2-8-2019 03:42 AM
@friedfishsoup ok TQ atas penjelasan mod

@duradanis ok dapat baca Kan explanation mod Kat ata ...

thank you kakak tanya bagi pihak iols. rasa nya kita tunggu je kalau ada yg buka threads baru utk couple tu. iols tolong je bukak threads, sebab forumers semua belum habis lagi nak bincang, but sokey iols dah minta momod tutup. jumpa nanti dekat benang lain hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa... nk tutup dh ke? Lama dh tak folo kes ni, sibuk dgn kes2 lain. Tgk2 dh tak blh bc pagar tinggi sgt. Huhu... wahhh ade kes br melibatkan org lain la pulek. Apekah????
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 2-8-2019 08:34 AM
thank you kakak tanya bagi pihak iols. rasa nya kita tunggu je kalau ada yg buka threads baru utk  ...


Lar tutup ker...kat benang aimi tu tak boleh masuk pulak..ni si laki ada update sikit pasal kes saman netizen..kita tak boleh discuss dah ke. Heeeee
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 2-8-2019 08:29 AM
momod.. iols nak tutup threads ni

Dik.. Klu nk tutup,

tag ler @friedfishsoup..

sian kat momod juga...byk kot benang dia nk monitor.. Huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 1-8-2019 04:56 PM
kalau jadi ejen ni, kena ambil dulu baru juai ka? senang la depa nak pelepas produk..

Standard procedure la tu u.. sbb tu founder produk kaya raya yg tanggung papa kedana ni stokis2 sbb sekali jadi stokis da berapa ribu keluar duit, yg kalut menjual pun stokis je. Nanti dtg stock baru stokis wajib restock lagi. Permainan kotor founder produk dok replay!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 02:16 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 2-8-2019 06:01 PM
Lar tutup ker...kat benang aimi tu tak boleh masuk pulak..ni si laki ada update sikit pasal kes  ...

boleh selagi momod tak tutup threads ni ehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 02:17 PM | Show all posts
@friedfishsoup tutup threads ni .
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 02:19 PM | Show all posts
nak bukak thread boleh dekk..tapi bertanggungjawablah supply info ke gambar ke..jadi tukang bukak thread nih berat tanggungjawab dia, apa2 kalu cari yg bukak thread dulu lah..takkan kosong cenggitu jah .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 02:21 PM | Show all posts
watie79 replied at 2-8-2019 06:19 PM
nak bukak thread boleh dekk..tapi bertanggungjawablah supply info ke gambar ke..jadi tukang bukak th ...

okey
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 02:31 PM | Show all posts
allshares replied at 2-8-2019 02:08 PM
Standard procedure la tu u.. sbb tu founder produk kaya raya yg tanggung papa kedana ni stokis2 sb ...

no wonder gebang sales licin, rupanya licin ke stokis.. ok.. faham..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066866s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list