Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
21669
View
140
Reply

"Sesiapa Yang Menanti Gambar Tu, Enjoy!"- Faizal Tahir Mengaku Gambar 'Bebirdnya' ?

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2019 07:52 AM | Show all posts |Read mode
Sejak beberapa bulan lepas, ramai selebriti jadi mangsa bila gambar intim mereka tersebar luas. Tidak ketinggalan adalah penyanyi bersuara jantan Faizal Tahir.
Gambar yang didakwa Faizal Tahir. Foto: Google





Bagaimanapun, mStarmelaporkan penyanyi itu sebagai berkata "gambar itu tidak pernah dikeluarkan daripada telefon bimbitnya", tetapi dia juga tidak menafikan atau mengakui gambar itu adalah dirinya.


"Tiada orang yang sempurna...saya tak tahu individu yang menyebarkan gambar itu kerana ia tidak pernah dikeluarkan dari telefon saya.


"Untuk sesiapa yang menantikannya, nikmatilah ia," katanya lagi.


Lain kali ambil gambar pakai baju Faizal. Foto: Instagram.




Jelas Faizal lagi, tindakan menyebarkan itu juga boleh jadi cubaan merosakkan rumah tangganya.


"Kalau ini cubaan untuk ganggu rumah tangga saya, saya doakan yang baik-baik untuk dia."


Jadi, betullah ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-8-2019 09:23 AM | Show all posts
so betullah tu gmbr dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu twitter up FT is cancelled ahhahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow tiada ayat penafian langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dia mengaku
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:30 AM | Show all posts
waaa kenapa ft.. tgkp pic nak tunjuk kt wife ke? alaaa kt minat awak, ni pic lama ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo keje la org sekarang duk korek2 gambar nude org pastu sebarkan. Takde life ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengaku ke tu? Ada sesape yg enjoy tgk picture tu ke..hehehehe {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Pulakk dahhhh netizen ni oiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Konsep if you have it, flaunt it la ye...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok2 orang tak ingat dah pasal bebirs heols, kan dah ingat semula. Tak la enjoy mana pun. Biase2 jerr
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:58 AM | Show all posts
tebellll....tapi tak panjang pommm @harkktuih
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Org dah lupa pun psl ni tibah pulak dia ngaku
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:17 AM | Show all posts
lg nalla size burung unta zootapia
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 3-8-2019 09:58 AM
tebellll....tapi tak panjang pommm @harkktuih

Motip tag akak di thread tak berilmiah gini.. Tag kalau thread yg nala je hokeh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:25 AM | Show all posts
bila jantan bebird melayang macam dialu-alukan.  Zizi Kirana, Nora Danish pakai yg dikatakan seksi tu, kena kecam.  Nak tengok gak kecaman mana isteri FT tak ajar laki bersopan etc etc etc hhahahahhahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
gmbr x jelas... x dpt la enjoy.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:27 AM | Show all posts
konsep Nye ni baru betul2 jantan...
mengaku terus..
yg lain tu ade bibird tp bapok...
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:38 AM | Show all posts
tengok body die pun tk terliur...
euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:39 AM | Show all posts
kenapa nak tangkap gambar huhu me tak faham.adakah untuk check sebarang ketumbuhan di bebird
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list