Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84790
View
2030
Reply

[Tempatan] Remaja dari London hilng di seremban.

 Close [Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 09:04 AM
unit k9, unit csi semua dh di kerah di sana sis. newspaper tu dari luar negara. segala pasal malay ...

Klu x dpt cr jgk org luar kena keluar dr kawasan tu..biar org kg situ setel dgn penunggu hutan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 09:11 AM | Show all posts

Kan ada bagi tu,

The BBC said that Malaysian police are using sniffer dogs in their search.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:12 AM | Show all posts
semoga jumpa cepat and selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:13 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 5-8-2019 09:08 AM
Klu x dpt cr jgk org luar kena keluar dr kawasan tu..biar org kg situ setel dgn penunggu hutan..

dulu ada kes pinggan mangkuk pinjam bunian, sekali dia pulang pinggan mangkuk diy esoknya sis vokuru hilang kena sorok hantu kopek
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:14 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 5-8-2019 09:11 AM
Kan ada bagi tu,

The BBC said that Malaysian police are using sniffer dogs in their search.[/ba ...

terima kasih alert, membaca amalan mulia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 09:15 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 4-8-2019 05:14 PM
terima kasih alert, membaca amalan mulia

Sama sama cilipadi!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:18 AM | Show all posts
semoga ditemui dengan selamat..
macam mustahil pulak dia nak
keluar sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat dapat dijumpai


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:43 AM | Show all posts
budak ni kira lembam la kan, ada masalah pembelajaran? semoga selamat ye dik
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:45 AM | Show all posts
kesiannya..harap dapat dijumpai dengan selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Melayu ni mmg perogol je takde keje lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:52 AM | Show all posts
mesti pasni family ni taruma nak jejak kaki ke Msia lg....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Missing411 ke? Salah satu ciri mangsa ada "disabilities". Dah la hotel berdekatan dengan kawasan hutan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu masuk daily mail je...nantikan teori2 konspirasi wartawan daily mail
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-8-2019 08:15 AM
tetibe seremban mendonia smpi ke britain sana
adakah sheols terjmpe any makhluk di tingkap lantas  ...

Geng acik bunian lettewwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Semoga ditemui dgn selamat. Dah la hutan asia lagi menakutkan dari hutan europe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:25 AM | Show all posts
buat apa la duduk kat dusun tu nyamuk banyak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 10:11 AM
Missing411 ke? Salah satu ciri mangsa ada "disabilities". Dah la hotel berdekatan dengan kawasan hut ...

Apa missing 411 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
The dusun tu macam hotel chalet dalam hutan, macam mana bleh hilang dia keluar sendiri atau kena kidnap ni....percaya la Brit Gov akan all out cari sebab Brit dah terkesan dengan kes Madeline Mccanne yang hilang during holiday kat Portugal. By now dah 1 day missing.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:33 AM | Show all posts
Kesiannya dia.. Harap-harap dijumpai cepat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086883s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list