Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84793
View
2030
Reply

[Tempatan] Remaja dari London hilng di seremban.

 Close [Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mula2 tu mcm susan lancaster.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:54 PM | Show all posts
moga2 cpt lah ditemui bdk ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:57 PM | Show all posts
monreyes replied at 5-8-2019 11:37 AM
siap psg ayat Quran...
mmg xde lah aku nak tempuh tempat sebegitu...

hahahah...
tu la. couple singapore tu booked 5 malam. masa kami sampai, baru malan ke4 mereka.
ada kejadian 'misteri' lah kot malam sebelum tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mokcik kuat halusinasi dh meroyan mati la meols lps ni panglima jalal cr meols

Dh kantoi pn gigih acah2 tak halusinasi. Ok guys nah popcorn
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Kluar sendiri merayau smpai masuk utan
2. Ada yg memanggil2 kat tingkap
3. Kena kidnap jin toncit
4. Spekulasi jahat konspirasi dalam keluarga sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:13 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 12:59 PM
Mokcik kuat halusinasi dh meroyan mati la meols lps ni panglima jalal cr meols

Dh kantoi pn gi ...

awak yg kantoi berani mengutuk org kat forum je, berlindung di sebalik nick ....ajak jumpa tak nak pulak

got nothing better to do lah . moga bahagia lah dgn karier mengutuk dan mencaci org tanpa bukti usul selidik tu

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mokcik gemok kepam kuat halusinasi dh sedih

Tggu sat g meols rajin meols tempek kisah2 hasanah mokcik kepam ni. Dh meols nk g bod mps sat sambung lyn kepropaan mokcik gemok kepam ni yg byk citer halusinasi. Kat sini acah2 teraniaya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts


Hrp2 panglima jalal tak santau meols
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I ve been to a few resorts kat berembun forest
termasuk la dusun ni
mmg dlm hutan.  Jln nak ke resorts kat situ
sempit jah. Kalau mlm mmg tak danya nak keluor
sanggup berlapar. Walau dgn kete pon dahh jln
sempit & gelap.  Chalet kat dusun ni berbukit
pukul 6 pekerja dah balik
restoran pon dah tutup
bdk ni share bilik dgn siapa? takkan dok chalet sorang2
tapi pemandangan kat berembun forest ni mmg cantik
nak2 kalau lepas hujan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Uncle Pleads With Malaysians for Help After 15yo London Girl Goes Missing from Seremban Hotel

Published 3 hours agoon August 5, 2019
By Alena

A 15-year-old special abilities teen from London has gone missing in Malaysia.

According to BBC, Nora Quoirin, who arrived in Malaysia for a 2-week dream holiday with her family, went missing on Sunday morning (4th August 2019).

They were staying at the edge of the forest in Seremban, Negeri Sembilan.

It was reported that when her parents woke up at around 6:30am on Sunday morning, they found her missing and the window of her hotel room was open, which panicked her parents.

It turns out that they had just arrived on Saturday (3rd August) and they were really looking forward to this trip. They checked into their hotel and then on the next morning, this happened. Her parents had said that her disappearance is completely out of character.

The girls uncle also took to Facebook to get help from locals.

In a post, he says Any friends with connections in Malaysia please get in touch if you think you can help in any way, my niece Nora Quoirin has gone missing in Seremban, an hour or so from KL. She is 15 with special needs, and hasnt been seen since everyone went to bed last night.

The Star reported that the police had received a report concerning a missing 15-year-old Irish girl at a resort in Pantai Hills (she was using an Irish passport).

A police team assisted by personnel from the Fire and Rescue Services Department has conducted a search in the area. However, they have yet to find the missing girl. They are continuing with the search, and they have also informed all district police chiefs to help out.

A spokesman for the Irish Department of Foreign Affairs said that they are aware of the case and are providing consular assistance.

Oh no! We hope that she will be found soon and that nothing bad has happened to her. Folks, lets all keep an eye out for Nora!

Sumber: World of Buzz

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 5-8-2019 10:32 AM
The dusun tu macam hotel chalet dalam hutan, macam mana bleh hilang dia keluar sendiri atau kena kid ...

kes Madeline tu tersgt la misteri..sedih..kalau hidup lg, besar dh bdk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 5-8-2019 01:41 PM
I ve been to a few resorts kat berembun forest
termasuk la dusun ni
mmg dlm hutan.  Jln nak ke r ...

Unit keselamatan resort pun tak meronda ke sis? Memang balik ya semua kakitangan. Bahaya kalau ada kecemasan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemilik resort mesti dah gelisah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:53 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 01:04 AM
unit k9, unit csi semua dh di kerah di sana sis. newspaper tu dari luar negara. segala pasal malay ...

sis Vokuro dah berbulan hilang. apa tindakan pulis malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:07 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 01:19 PM
Hrp2 panglima jalal tak santau meols

org busuk hati, hati hitam tak de hidayah mmg macam ni la perangai.
pas tu dok pikir semua org akan buat jahat .. sbb itu yg ada dlm hati dia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 12:59 PM
Mokcik kuat halusinasi dh meroyan mati la meols lps ni panglima jalal cr meols

Dh kantoi pn gi ...

Cerita dia mungkin betul atau x? Wallahuallam.. cuma cerita dia yang kaka gelak pasal jin maharaja jepun..pung pang pung pang yg hebat dalam cariforum xdpt bantu cari mangsa hilang larian marathon hutan..

Yang penting kaka hampir jadi jutawang masa jumpa panglima jalal dalam rancangan who wants to be a millionaire.

Kaka salah bg no.hp. sekali guna talian hayat  salah call no.hp ah long
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 12:20 PM
Tunggu je klo polis n anjing xdpt kesan tttunggu panglima jalal n puteri nora masuk mengadap. Mesti  ...

Kaka pun ada gundik bunian namanya sis vokuru.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:15 PM | Show all posts
klu kne sorok tu, cm mustahil

SOP alam nusantara, tk berani sorok omputih, sebab dorg tk pndai speaking

harap2 dpt jupe dgn cepat

cctv tarak ka? apa punye resort la, cctv pn tk pasang,

tutup ajala resort yg xde cctv, untung puluh ribu sebulan , nk psg cctv rm1.5k pun tk mmpu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Acap yang memang dah tere berhutan pun tak jumpa, inikan budak ni... Rip
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi replied at 5-8-2019 12:34 PM
kesian akak tgk budak ni tak habis2 lagi meratib.
waris nya of the person involved yg jumpa kita ...

Ada update pasal kes larian dalam hutan tu hilang tu kak? Panglima jalal cakap apa?

Cerita akak pasal alam bunian sy xtahu nak cakap dongeng ala naruto pun ada juga terutama pasal jepun tu.

Pengalaman  Sy sebelum ni, banyak jumpa orang cerita alam bunian alam malaikat sambil nangis air mata.Last2 sy suruh buat urine test. Kantoi makan syabu dan dh overdose. Mereka ni nak jd baik insaf masalah chemical kt otak dh kick sangat jadi baik sampai nampak malaikat ni payah. Orang camni kena rawat chemical otak dulu kalau x hari2 nampak malaikat

Pengalaman lain saya kena sakat pontianak tu pernahlah. Balan2 pun pernah sampai demam. Bunian belum pernah jumpa. Yang terbuka hijab saya hantu kopek sis vokuru je.





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079212s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list