Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84788
View
2030
Reply

[Tempatan] Remaja dari London hilng di seremban.

 Close [Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon @Netto mencemar duli di thread ini... Kohkohkoh hiburan sambil layan sakit gigi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:07 PM
Cerita dia mungkin betul atau x? Wallahuallam.. cuma cerita dia yang kaka gelak pasal jin maharaja ...

Mmg Cite halusinasi jah pong. Boleh bc dr awal smpai abih kat bod misteri sinung . Tu pon lps dh kantoi propa gigih lg berhalusinasi msuk ngn citer baru.Aritu  ghaib skjp jah now kmaluan dh ilang agak2 ore dh lupa sheols msuk la blik berhalusinasi bwk cite baru. Pehtu acah2 teraniaya kt sining kahkah. Cume meols xleh husnuzon pelik ngn bdn gundu seketul gitu xagak2 nk buat citer hasanah redah bukit utan sgala blwan ngn jin dlm kete kene kjr sgala. Mesti kaki dvd tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 5-8-2019 02:15 PM
klu kne sorok tu, cm mustahil

SOP alam nusantara, tk berani sorok omputih, sebab dorg tk pndai sp ...

Teringat kes villa nabila. Sampai peYno bawa lori garam gudang nak bantu selamatkan adik tu. Siap tabur salji. Last2 kena game.

Polis bomba jpam semua ada expertise dalam search and rescue.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:10 PM
Kaka pun ada gundik bunian namanya sis vokuru.

Aritu meols msuk royal belum bhari2 tkut gak klo2 terjumpa encik boni vokuru dh la panglima jalal xsuka meols. Klo kne sorok kt utan sinung mesti panglima jalal tak hingin nk tolong slmtkn meols kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:30 PM | Show all posts
best jugak The Dusun ni, btul2 utk org yg nak privacy

Is The Dusun a hotel?

The Dusun experience is a relaxing off-the-grid experience with plenty of privacy and gorgeous views. Its perfect for families and couples looking to spend quality time. We dont have TV, so do bring a book, music and board games if you like.

The Dusun is a self-catering nature retreat. We do not have services after 7pm except in emergencies. Each house has a fully equipped kitchen and barbecue, youre welcome to bring your own food and drinks. We do offer meals for lunch and dinner by pre-order (last dinner order is at 4pm). Breakfast is included in our rate. Our houses are spread out over 5 acres, so wifi is only on the dining patio.

http://thedusun.com.my/questions

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 02:25 PM
Mmg Cite halusinasi jah pong. Boleh bc dr awal smpai abih kat bod misteri sinung . Tu pon lps dh k ...

Sebab kaka ada kenal org terbuka hijab. Dia nak tutup hijab xboleh dan belum berjaya. Xde pula dia cerita pelik2. Cuma dia blh tahu org ni baik ke jahat atau ada pakai jin ke? Dia tgk gambar je boleh tahu a to z.. ad jenis dukun perawat perlukan nama tuan badan dan nama si ibu..

alam ghaib mmg namakan anak dan bin kan si ibu.. tujuan seru roh nk akses maklumat tuan punya badan atau sihir..itu jelah kaka tahu sikit2..

Dia pun boring hidup cmtu sebab abnormal nampak benda ghaib...Bunian ke apa dia xde cerita. Wallahuallam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 5-8-2019 01:43 PM
kes Madeline tu tersgt la misteri..sedih..kalau hidup lg, besar dh bdk tu..

Baru2 ni viral sekejab katanye ada homeless girl found in Rome Italy muka macam Madeline, kalau Maddy tu masih hidup umur dia dah 13 tahun, that girl lingkungan umur macam tu, and that girl tak pandai cakap Italian hanya speak English dan bagi tahu nama dia Maria. Tak tau apa perkembangan lepas tu. Banyak yang masih mengharap Madeline ni hidup lagi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:35 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:20 PM
Ada update pasal kes larian dalam hutan tu hilang tu kak? Panglima jalal cakap apa?

Cerita aka ...

are you implying that my doter or i am a drug addict?
nak soh me n my doter go thru a urine test?  bring it on .. buat sekali urine test diri awak tu juga
nak bersemuka? well dah jemput pun tadi . habis2 cont kutuk boy shaming je la modal nya.

nak cakap i cakap besar pung pang semua ?  so yg beratus lagi ustad , darul segala darul yg lagi hebat berkupiah sereban berjubah gi sana tu tak
jumpa juga nak kata apa kat depa? i only say dian hijab terbuka je .
tak de lak claim dia manusia hebat kalah bloodhound leh gerenti cari org hilang jumpa punya

you make that assumption .. so you live with it la .

dah cakap pun dulu x akan panjang kan cerita . bukan hak kami nak update tu hak waris dia.

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 02:28 PM
Aritu meols msuk royal belum bhari2 tkut gak klo2 terjumpa encik boni vokuru dh la panglima jalal  ...

Itu tanda panglima jalal ada di sisi beautifulliar.. kalau tiada panglim jalal mungkin dah sesat sampai hutan royal tomyam.. kt situ banyak rumh org asli..

Malam2 situ ada pontianak. Dulu kt situ xde boathouse. Yg latest setahu kaka ada kemudahan boathouse.. Zaman dulu ada petronas dkt lepas jambatan. Dengar cerita dah tutup..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:20 PM
Ada update pasal kes larian dalam hutan tu hilang tu kak? Panglima jalal cakap apa?

Cerita aka ...

Tak usah ditanya psl acap tu kaka cili. Sheols dh khabisan idea utk bcerita psl acap sbb dh kantoi pn cite2 halusinasi sheols lg gigih nk berbunian segala nmpk itu ini. Paling tidak sheols akn ckp sbb waris tak benarkn etc. Psl tentera jepun mmg nmpk tersangat lah dongeng iya tp lyn kn je la. Tapi klo chuols bc smpai abih cite bunian dongeng heshe, kompem chuols skali jd biol.

Anyway klo chalet2 dlm utan ni meols terpikir umh utan mcm rozita ibrahim tu jah. Dgn deco ala2 istana lama seram klo time2 maghrib. Budak yg ilang ni hrp dijumpai lah nanti. Ataupn panglima jalal dh selamatkn. Tp mata kita tak nmpk. Panglima jalal kena mintak izin dlu dgn ketua boni utk dilepaskn kealam nyata

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:40 PM
Itu tanda panglima jalal ada di sisi beautifulliar.. kalau tiada panglim jalal mungkin dah sesat s ...

Meols xnk la berdamping ngn panglima jalal. Nti memalam meols kene serang ngn bunian jahat mapuh kerah kene kepong kete xleh gerak. Nti panglima jalal geram heshe g bunuh plk bunian jahat tu.apa ingat org tu xde anak bini? Kesian hat mati tu nti ank jd yatim piatu. Bertimbang rs la sikit kaka chili. Pang kang
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:58 PM | Show all posts
kenapa muka cikki kokesen ni mcm  witch
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 01:47 PM
Pemilik resort mesti dah gelisah.

Yelaa efek bisnes depa gak.
Adoi baru plan nk pi bermlm kt resort apatah kt nismilan ni gak yg ade air terjun tu tp takde line tepon n tenet bagai.
Takut plak aku kang jd apa2
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:59 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 5-8-2019 02:53 PM
Meols xnk la berdamping ngn panglima jalal. Nti memalam meols kene serang ngn bunian jahat mapuh k ...

ni sapa yg ada imaginasi tinggi dan berhalusinasi ni ..


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:00 PM | Show all posts
x per dekk, nanti bakal melahirkan bayi kacukan kokesen asia
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 5-8-2019 02:35 PM
Baru2 ni viral sekejab katanye ada homeless girl found in Rome Italy muka macam Madeline, kalau Ma ...

Maddy tu hilang umur berapa? Remang plak reroma aku tetiba weh padahal panas cuaca nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 5-8-2019 07:22 AM
Dia orang tinggal di dusun resort di seremban.

Jangan2 sheols p carik buah durian gugur kot?? Kan resort dusun
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kes missing di msia ni pun xsettle2 lagi menambah plak lagi satu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gundu lembam pula tu la byk sgt mnipu berhalusinasi smpai citer sndri pon boleh lupa

Smoga mocik gundu kuat berhalusinasi start bersenam. Bdn kurus otak pon cergas. Chayok.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:19 PM | Show all posts
kesian nya...harap dpt jumpa segera..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081483s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list