Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84453
View
2030
Reply

[Tempatan] Remaja dari London hilng di seremban.

 Close [Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dpt kat group tadi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Allah cepat la jmpa dlm keadaan selamat n sihat.. Kategori oku la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
arasham replied at 5-8-2019 03:26 PM

Mangsa Sleepwalking? Pukau?
Ini nota dari saksi ya. Itu alamat rumah saksi tersebut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 03:28 PM
Mangsa Sleepwalking? Pukau?
Ini nota dari saksi ya. Itu alamat rumah saksi tersebut ke?

Tak sure sbb tadi ada member post kat fb dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nak tegur lah, tlglah jgn rogol benang ni. Mod tlg pantau ye. Tqia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
arasham replied at 5-8-2019 03:29 PM
Tak sure sbb tadi ada member post kat fb dia..

Terima kasih atas perkongsian ini. Agak jelas bahawa penulis nota ini mahu keluarga mangsa menghubungi beliau.
Semoga ada perkembangan positif.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 03:30 PM
Terima kasih atas perkongsian ini. Agak jelas bahawa penulis nota ini mahu keluarga mangsa menghub ...

Bimbang dijumpai org yg tak bertanggung jawab. Semoga dilindungi Allah swt.. dan ditemui dgn selamat
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
arasham replied at 5-8-2019 03:30 PM
Just nak tegur lah, tlglah jgn rogol benang ni. Mod tlg pantau ye. Tqia..

Ya. Jangan bergurau berlebihan kerana ini melibatkan seorang budak bawah umur. Nampak sahaja sedikit matang disebabkan keturunan beliau yang memiliki genetik dari sebelah Eropah.
Yang pastinya ibu mangsa pasti sangat terkesan dan risau memandangkan anaknya ini hilang di negara yang sangat asing dan mengalami masalah pembelajaran (OKU-LD).
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 03:35 PM
Ya. Jangan bergurau berlebihan kerana ini melibatkan seorang budak bawah umur. Nampak sahaja sedik ...

Tq sbb sharing the same sentiment. Maybe tak de ank kut jadi tak dpt menyelami kegawatan emosi bila terjadi perkara mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
arasham replied at 5-8-2019 03:37 PM
Tq sbb sharing the same sentiment. Maybe tak de ank kut jadi tak dpt menyelami kegawatan emosi bil ...

Sama-sama. Kita meletakkan diri sendiri dalam kasut keluarga ini. Tak boleh bayangkan perasaan kalau bangun pagi anak dah hilang tanpa jejak di negara asing. Kawasan hutan pula tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:44 PM | Show all posts
what is the because
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ethernet replied at 5-8-2019 02:30 PM
best jugak The Dusun ni, btul2 utk org yg nak privacy

Is The Dusun a hotel?

Oh ada la mereka bersedia untuk urusan kecemasan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...semoga dijumpai la hendaknya....bahaya hutan Kat Malaysia ni...bukan jer binatang buas makhluk2 buas pon ader...cemana la mak nya ni nak hadapi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-8-2019 02:07 PM
Cerita dia mungkin betul atau x? Wallahuallam.. cuma cerita dia yang kaka gelak pasal jin maharaja ...

Hehehe...yg ini memang lawak
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn disorok bunian dah ler...  
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 5-8-2019 04:11 PM

The family has set up an email address where information can be passed on at findnoraq@gmail.com.

The LBT has also provided a hotline and email address for information. People can remain anonymous and can call +448000988485 or email ops@lbtrust.org.


Read more: https://metro.co.uk/2019/08/05/l ... 518663/?ito=cbshare

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 05:04 PM | Show all posts
awanearisu replied at 5-8-2019 04:09 PM
The family has set up an email address where information can be passed on at findnoraq@gmail.com.
...

dalam that UK article tu ckp polis dah classified as abduction. Memang dah ada kenyataan drpd polis malaysia ckp kena kidnapped ke?macam tak terbaca pulak part ni kat media malaysia
Police say they are now treating the disappearance of a London teenager in Malaysia as an abduction. Nora Quoirin, 15, vanished while on a family holiday in the Dusun resort in a nature reserve near Seremban, nearly 40 miles out of the capital Kuala Lumpur. Fears are growing for Nora, who has special needs, as police now say they think she may have been kidnapped. The The family is being supported by the Lucie Blackman Trust which said police had been heavily deployed in both search and investigative roles in the resort and surrounding areas.




Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 5-8-2019 10:25 AM
buat apa la duduk kat dusun tu nyamuk banyak...

dh biasa sgt duduk bandar.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 5-8-2019 03:01 PM
Maddy tu hilang umur berapa? Remang plak reroma aku tetiba weh padahal panas cuaca nih

Hilang dalam umur 4 or 5 tahun tak silap aku, rasa2 nye dalam tahun 2007 or 2008. Tak jumpa sampai sekarang, mak bapak dia pergi makan tapas kat restaurant nearby, rasa dalam resort gak...dia tido dalam bilik, mak dia balik terus dah takde. Ada orang kata nampak macam ada lelaki jalan dukung budak around that time.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080974s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list