Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84471
View
2030
Reply

[Tempatan] Remaja dari London hilng di seremban.

 Close [Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 08:32 AM | Show all posts
Nora Anne's family appoint lawyer Sankara Nair to represent them

NATION
Wednesday, 14 Aug 2019

11:08 AM MYT
By SARBAN SINGH

SEREMBAN: The family of Nora Anne Quoirin, whose body was found in a ravine in Pantai Hills, has appointed lawyer Sankara N. Nair to represent them.

He arrived at the Hospital Tuanku Jaafar mortuary around 10.10am on Wednesday (Aug 14).

The authorities are scheduled to conduct a postmortem on Nora Anne's remains later Wednesday.

A search-and-rescue team found her remains in a ravine at 1.57pm on Tuesday (Aug 13).


Her remains had to be winched up by helicopter and taken to the hospital for the postmortem.

Nora Anne's naked body was found in a stream some 2.5km from the resort she was staying in.

The teenager disappeared from the resort she was living with her family on Aug 4. She had checked into the property with her parents Sebastian Marie Philipe and Meabh Jaseprine Quoirin and siblings Innes Julia and Maurice Arthure a day earlier.

However, she was not found in her room she shared with her siblings the following morning.

A window in the room that could only be opened from the inside was open.

The girl who is of French-Irish parentage had learning difficulties.

Sankara had also kept a watching brief for the family of Dutch model Ivana Esther Robert Smit, who had fallen to her death from the balcony of a condominium unit in Dang Wangi on Dec 7, 2017.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 15-8-2019 08:29 AM
Post-mortem findings to be revealed today

NATION

Pagi ni ke PC, sedara dia pun dah sampai tu jangan postpone lagi udah ler
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:34 AM | Show all posts
bukan lah kemahuan sesapa nak postpone.

pasti ada benda nak dilengkapkan tu.

melibatkan antarabangsa dah coverage ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:39 AM | Show all posts
Syd replied at 15-8-2019 08:34 AM
bukan lah kemahuan sesapa nak postpone.

pasti ada benda nak dilengkapkan tu.

wahhh tak sabar ni nak tunggu press conference, kul brp eh???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:41 AM | Show all posts
tiada sebarang usur jenayah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:52 AM | Show all posts
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Kalau dlm kdrama Partners of Justice Season 1 n Season 2, every time org speculate pasal sesuatu kes, mesti hero forensic tu tanya balik kat org tu dgn muka yg super jengkel, HANG TULIS NOVEL KAA???!!!

Betul katanya.  Terfitnah org, susah nak minta maaf.  Yg pakar tu pun mesti dok repeat the tests n study similar cases.   Kita tunggu je la laporan dari mereka dgn sabar.  Ada hikmahnya, kita semua ambillah pengajaran dari tragedi yg berlaku.  

To whom it may concern, Sesungguhnya diam itu lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:55 AM | Show all posts
waiting for the PC ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-8-2019 02:36 AM
i dah byk kali ke kwsn n
sebab i suka nature
tak pernah terpikir pasal hantu ka

Insects are my biggest fear! Then comes the ones unseen. Haha.

Good to know you had a good one there. I, on the other hand had my first and last
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dahayu replied at 15-8-2019 08:12 AM
good info... orang moden memang susah nak percaya termasuk saya sendiri. anak saya mild autisme, s ...

Thats scary.. tp blh jd je kalau dah guna anjing and thermal detector pun tak jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MsPercy replied at 15-8-2019 01:05 AM
anne brendan tu. i tak tgk pon fb die. i follow toxicated punye info. and i percaya anne tu.

Yeah iols mmg ala2 purcaya sikit hasanah acik anne tuh. Sbb dh makin make sense pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
BrownSugarMama replied at 15-8-2019 09:01 AM
Insects are my biggest fear! Then comes the ones unseen. Haha.

Good to know you had a good one  ...

Snakes are my biggest fear. Ternampak pulak pic SAR pegang ular malam tadi. Tidur terus mimpi ular 3 ekor.. paling scary ular hitam kuning tu sbb very poisonous.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:11 AM | Show all posts
NURMIMIE replied at 14-8-2019 11:37 PM
makin menarik kan?..

team SAR yang jumpa mayat nora dimaklumkan beberapa jam oleh mak nora bahawa ...

Kalau u follow acik anne tu dia ada ckp awl2 lagi (seawal the first few days nora hilang) mak nora ada ckp anak dia tak sabar nak ke waterfall. Tp lepas tu statement dia tu cepat2 dipadam oleh pihak media yg mewakili family Q tu. Then lepas ckp nak bg ganjaran dia hint lagi ckp anak dia suka waterfall. Lepas tu tup2 terus jumpa.. so fishy lah. Tu la yg acik anne cuba sampaikan ke-fishy-an tapi semua org marah2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 15-8-2019 08:07 AM
Btw, terfikir lak aku .. resort Dusun ni kategori boutique resort takde aircond ke chalet2 diorang s ...

Chalet yang I duduk takde air cond. Malam 1st I duduk situ hujan pulak, memang sejuk menggigil. I letak je kepala atas bantal terus tertidur smp subuh. I dah la jenis susah nak terlelap. Lain betul udara segar dekat hutan ni. The next few nights dah tak hujan, but still sejuk jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:13 AM | Show all posts
toxicated replied at 15-8-2019 08:30 AM
Wow tgkkan team yg buat autopsy iols makin merasakan kes ini berprofil tingi. Dijemput acik anne ke  ...

from beginning aku mmg sangsi dgn family ni...
berbau ikan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalah penantian keputusan PRU lepas dibandingkan penantian PC tuk PM mendiang Nora Ann ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:18 AM | Show all posts

admin group bawang mat salleh dh delete pn post tu...

cari la kt fb group "Nora Quoirin: What do we know?"
closed group. tp dlm tu pn katanya ada few of them is friend and relative of The Quoirin. sbb tu admin suruh jaga tutur kata...


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190815-091806.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 15-8-2019 08:16 AM
Apasal acik hassane speku yg time of death before 8am before they realise she was missing?

Dia berharap time of death cmtu sbb dia yakin apaknya yg bunuh, seolah2 family ni cover up timing budak tu hilang
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:28 AM | Show all posts
Betul ke tidak ni

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:28 AM | Show all posts
uish pukul 2pm baru pc.. memang berhati2 sungguh.. semoga result post moterm itu tidak mengecewakan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080696s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list