Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
748
View
10
Reply

Pasal Blogger

 Close [Copy link]

Author: yayasbs       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2019 10:43 AM | Show all posts |Read mode
sorry newbie baby kejadah nak tanya macam mana nak baca thread pasal blogger2..haritu ada aku baca satu blog katanya selalu dikecam warga forumurrrr...ajar aku plis
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari kat gosip, pastu personaliti media sosial. Dalam tu ada thread blogger, instafamous dsb
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kena capai level tertentu utk baca thread2 tu..so kena kumpul points dulu utk naik level..sekian dari i yg baru jugak berjinak2 dgan arena forum ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 11:33 AM | Show all posts
naz.wani replied at 5-8-2019 11:32 AM
Tapi kena capai level tertentu utk baca thread2 tu..so kena kumpul points dulu utk naik level..sekia ...

terima kasihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 uolls. Marilah kita kumpul sama2...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Moh ler kita mengumpul point
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 12:03 PM | Show all posts
Miss.H replied at 5-8-2019 11:50 AM
Moh ler kita mengumpul point

cara nk kumpul point kena buat thread baru atau banyak komen kat thread org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:19 PM | Show all posts
banyak komenn, tapi ko jgn tinggal komen spam pulak. marah admin kang
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:45 PM | Show all posts
yayasbs replied at 5-8-2019 12:03 PM
cara nk kumpul point kena buat thread baru atau banyak komen kat thread org lain?

dua2 boleh kumpul point, kadang mod akan bagi extra point jugak kalau komen ko 'bernas'..good luck
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2..dua2 pun boleh buat utk dapat points u
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:52 PM | Show all posts
salam, boleh kumpul points di BOD teka teki ya.
thanks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083782s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list