Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2029
View
59
Reply

Boleh Masuk Tekak Tak Ni?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 03:00 PM | Show all posts |Read mode
Durian piza? Jika anda nak tahu bagaimana rasanya, nantikan penghujung September ini!


Memetik Utusan, Pizza Hut Malaysia memperkenalkan gabungan rasa keju dan raja buah itu dengan piza terbaru mereka iaitu Pizza Durian Cheese.





Kredit foto: Twitter Pizza Hut Malaysia





Loi Liang Tok, Ketua Pizza Hut Malaysia yakin ciptaan istimewa itu bakal mencetuskan fenomena.


Bagi yang ingin menikmati kelazatannya, Pizza Durian Cheese ini akan menemui peminat pada 30 September 2019 di semua rangkaian restoran Pizza Hut dan konsep penghantaran seluruh negara sehingga stok masih ada.

Pizza Durian Cheese boleh didapati secara la carte dan pilihan kombo di restoran dan penghantaran Pizza Hut.

Nikmati kelazatan Pizza Durian Cheese bermula RM44.50 la carte, katanya. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
semua jenis makanan nak di hipsterkan. nak hipster sikit buat combination yg pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:22 PM | Show all posts
Tak minat nak cuba kalau yang ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:40 PM | Show all posts
tak muntah ker....
chesee + durian.....
baik aku makan kuah derian jer....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk.. Aku dah rasa nak muntah.. Maaf la aku makan durian mentah saja la
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:50 PM | Show all posts
aiyooo

dah durian ko cheese kan pulak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:58 PM | Show all posts
tak cike ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm order online, benda ni sold out kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin gak nak cuba. If it taste as good as durian cheesecake, then confirm boleh diterima anak tekak
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hhm questionable ckit.x tau camne nak expect.tp kalau doninos banana kaya tu sedap giler.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:24 PM | Show all posts
Foxey replied at 9-8-2019 04:14 PM
Teringin gak nak cuba. If it taste as good as durian cheesecake, then confirm boleh diterima anak te ...

nanti bg review
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
First baca apsal ade tok ketua pizza hut malaysia. Rupenya ada koma. Xperasan. Hmm ape lah rasanya nanti. Mcm2 hal
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:44 PM | Show all posts
Xde lah pelik sgt..selama ni org duk makan durian cheesecake ok je..

ni dia pakai cheese je kan..x de letak bolognese sauce mcm pizza biasa tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:49 PM | Show all posts
matchstick replied at 9-8-2019 04:44 PM
Xde lah pelik sgt..selama ni org duk makan durian cheesecake ok je..

ni dia pakai cheese je kan.. ...

kan.........

kalau babi pun kau makan tarak rasa geli, apa la sangat durian keju ni semua


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lambat lg nak jual. Bln depan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kurg mcm durian cheesecake la kot rasanya cuma ada rasa bakar skit.. Leh try {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh try nanti
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 9-8-2019 04:24 PM
nanti bg review

Kalau berjaya beli (ada forumer kata order online kadang sold out tadi), InshaAllah bagitau apa rasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiselangor replied at 9-8-2019 04:49 PM
kan.........

kalau babi pun kau makan tarak rasa geli, apa la sangat durian keju ni semua

Semoga ko masuk neraka sbb fitnah aku makan babi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:25 PM | Show all posts
matchstick replied at 9-8-2019 05:22 PM
Semoga ko masuk neraka sbb fitnah aku makan babi

babi tu kau goreng ke kau buat sup babi ke kau buat babi golek??




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101321s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list