Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2033
View
59
Reply

Boleh Masuk Tekak Tak Ni?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 05:29 PM | Show all posts
sitiselangor replied at 9-8-2019 05:25 PM
babi tu kau goreng ke kau buat sup babi ke kau buat babi golek??

babi singgang cicah budu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:43 PM | Show all posts
Den adalah manusia yang tak suka makan pizza & durian...... Tak dapek den bayangkan lah kalau ada yg hidangkan benda alah ni kat den....... Mau muntah hijau.............
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I penah makan US Pizza. Cempedak n Durian . Okay je uols..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 9-8-2019 03:58 PM
tak cike ke..?

Cike?? Chuolss ni org pahang ke? Huhu

Btw combo ni sgt la x kena. Msti taste dia kelaut dlm. Pelik2 la

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz: tak muntah ker....chesee + durian.....baik aku makan kuah derian jer....

kan? serawa durian dgn pulut kukus  lagi best.. tak payah lah nak ber pizza berdurian bercheese bagai
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:32 PM | Show all posts
tomaz replied at 9-8-2019 08:00 PM
Cike?? Chuolss ni org pahang ke? Huhu

Btw combo ni sgt la x kena. Msti taste dia kelaut dlm. Pe ...

ya... nak cuba rasa macammana..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm teringin nak try tapi palwe x de! Ada sapa boleh lanje tak? Heeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam durian cheese kot. Nak try lah nanti pizza durian cheese.
Aritu beli cadbury durian flavour sedap jugak cuma manisss sangat. Kena minum bnyk air.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:34 PM | Show all posts
Kena try dulu baru boleh komen. tak sanggup iols nanti staff office order makan dalam office. Makan sedap tapi bau durian dalam aircond, hazabbb
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah sedap. Durian raja buah, enak dimakan dengan apa jua makanan. Nyum{:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 03:35 AM | Show all posts
kn tngu n tgk reaksi org sebelah ni   makan dl .. pastu br leh try. kalo nk suh try sndri rs mcm susah sket nak masok
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya hantu durian.. so ritu teruja la nk rasa cadbury durian ni, bila rasa ermmm weird.. flavour durian mcm keropok durian tu terasa murah.. mybe expectation saya tinggi sgt kot huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lah takut sgt dgn prubahan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Blh kot....style mcm roti durian cheese...cuma xde saiz kecik ke bg org try
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 9-8-2019 04:12 PM
Smlm order online, benda ni sold out kot..

chuols..dlm artikel tuh katenye 30september nnti bru start jual...awal benor promotnye pon
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 9-8-2019 05:16 PM
Kalau berjaya beli (ada forumer kata order online kadang sold out tadi), InshaAllah bagitau apa ra ...

blum start lg chuols...30sep bru start jual...nnti kasik review taw kalo dh try...aiols slalu x brani try kalo xde org kate sedap
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Lalalili66778 replied at 9-8-2019 09:04 PM
Hmm teringin nak try tapi palwe x de! Ada sapa boleh lanje tak? Heeee

Hayooo kau nak makan, makan sorang je la, nak kena ada boipren baru nak makan.. Apoooo la
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam rasa cekodok durian tambah cheese la kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:01 PM | Show all posts
bila dh musim.. pizza pun boleh flavor durian..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Fresh durian ftw..
Yg lain2 tekak aku reject
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086292s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list