Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2040
View
59
Reply

Boleh Masuk Tekak Tak Ni?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2019 06:39 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 11-8-2019 11:25 AM

I makan durian 8 ulas pun dah mula loya tekak , i mean my fault lah sebab termakan durian banyak, kalau fusion approach macam ni , it is okay i 'll  pass. not that adventurous , rasanya kot.
McD pun ada ice cream durian , kan?

itu pun  i belum cuba lagi...takut  loya.

Durian ni makan sikit sikit  2-3 ulas tops per session okay lah kot

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:44 PM | Show all posts
Rob07 replied at 9-8-2019 08:04 PM
kan? serawa durian dgn pulut kukus  lagi best.. tak payah lah nak ber pizza berdurian bercheese ba ...

yay ade word serawa , kalau bhgn utara ni perkataan seghawa yes pengat pisang dan makan dengan pulut kukus dengan serawa durian best
arwah tok dulu buat pulut dengan ikan masin  ade durian dia buat jugak

ini sedap , yups, bila dah tak ada meninggal , semua jadi memory taste buds saje
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 9-8-2019 04:25 PM
First baca apsal ade tok ketua pizza hut malaysia. Rupenya ada koma. Xperasan. Hmm ape lah rasanya n ...

Lol. Ni pizza hut malaysia buat kelainan bg label jawatan tok ketua kat top management.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 9-8-2019 04:22 PM
Hhm questionable ckit.x tau camne nak expect.tp kalau doninos banana kaya tu sedap giler.

Yg tu mmg sedap giler..manis potong kaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 10-8-2019 11:16 AM
Hayooo kau nak makan, makan sorang je la, nak kena ada boipren baru nak makan.. Apoooo la

Sukahati aku la.. aku bukn mcam ko hensem cantik semua nAk! Aku ni berdiri depan bangla pun blm tntu diorg nak, so salah ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke durian tu pengganti cheese ke???? Kenapa nak digabungkan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lalalili66778 replied at 10-8-2019 11:16 PM
Sukahati aku la.. aku bukn mcam ko hensem cantik semua nAk! Aku ni berdiri depan bangla pun blm tn ...

Kesiannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-8-2019 01:02 AM
Kesiannnnnn

Takpelah.... nak buat camna... nasib orang tak cantik hensem cam aku ni mmg kena reda lah.. huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalalili66778 replied at 11-8-2019 12:52 PM
Takpelah.... nak buat camna... nasib orang tak cantik hensem cam aku ni mmg kena reda lah.. huhuu

@Boomibulat boleh jadi bf kau
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mungkin rasa seakan2 banana kaya piza domino punya tu agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok jah  kalau tidak savoury sngt..more kepada dessert...mcm durian pie jah konsepnya..sedapnya cyst
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat durian mesti suke
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde yg dah cuba ke? I mcm nk try
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nk try jugak nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
domino juga sedap
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:23 PM | Show all posts
Aku baca pun dah kembang tekak.. nasib baik dia tak buat perisa tempoyak jah.. mati la nak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cuba tadi.
Komen den.... Sodap...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-8-2019 01:42 PM
@Boomibulat boleh jadi bf kau

X ada pun account dia... kau ni mainkn persaan akula
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 9-8-2019 04:24 PM
nanti bg review

Okay, fox dah cuba pizza ni malam kelmarin. Boleh tahan la. Tapi kena makan time warm. Kalau dah sejuk, rasanya cam tak sedap kot. Cuma dengan harga rm40.70, tak berbaloi. Baloi lagi beli buah durian. Lagi puashati makan. Dia bubuh small dollops of durian je kat each slice of pizza tu.

Sekian, this is my review
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-8-2019 07:49 AM
blum start lg chuols...30sep bru start jual...nnti kasik review taw kalo dh try...aiols slalu x br ...

Dah ada la chuols. Iols baru je try malam kelmarin. Tapi satu size sahaja, i.e. regular size. Harga rm40.70. Iols dah buat review pendek kat atas ni ha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092920s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list