Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
57313
View
1511
Reply

[Tempatan] Kenapa la tak bincang elok-elok... (siapa sebenar pembuli?), UPDATED : #1454 bicara bermula

[Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 23-8-2019 04:32 PM
adala tu reason dia yang kita pun tak faham.
patutnya kena adil.

Reason tu kita nak tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 04:45 PM | Show all posts

mungkin kena tanya dia cuba ushar sini




Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I hope pihak pendakwaan buat keje betul-betul, jangan cincai je especially bab teknikal
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 22-8-2019 09:30 AM
update



Disyaki ke.. Memang dia langgar pon. Motif dah tak penting dah. Clearly memang nak bagi orang mati.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Accident konon. Memang tak lah meols nak percaya. Tenang je nampak lepas "accident" tu kena rakam ngan arwah dah nyawa2 ikan. Psikopath
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata polis call family dia untuk apa? Nak smear nama polis pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko dapat tiga kosong dua, mereputla dlm tu tahan la kne sula...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 22-8-2019 02:11 PM
Selvam mendakwa, anak guamnya telah didera dan mengalami kecederaan semasa tempoh reman oleh polis s ...

Dari awal kejadian dia play victim... keji gila apek ni! Harap mampus tetiba dapat pneumonia dalam sel tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:59 AM | Show all posts
Edited by trunks at 24-8-2019 04:34 PM
mizzmimi replied at 24-8-2019 01:46 AM
Disyaki ke.. Memang dia langgar pon. Motif dah tak penting dah. Clearly memang nak bagi orang mati ...

peguam dia boleh spin@belit lain cerita ..
Terdahulu, Selvam memberitahu mahkamah yang anak guamnya mendakwa didera serta mengalami kecederaan pada tubuhnya dan pada 13 Ogos lalu, tertuduh dibawa ke Hospital Kajang.

Sepanjang tempoh reman, anak guam saya dipaksa oleh polis supaya membuat pengakuan atas kesalahan di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan.


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 24-8-2019 02:59 AM
peguam dia boleh spin@belit lain cerita ...biasala tutapi.kalau baca bawah ni



Logik ke polis paksa buat pengakuan masa reman? Cam bodoh je claim ni. Saja la tue nak drag kes.

Harap mampos di tali gantung.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 24-8-2019 05:50 AM
Logik ke polis paksa buat pengakuan masa reman? Cam bodoh je claim ni. Saja la tue nak drag kes.
...

Logik. Adik sis kes dadah, kena pukul bawah tapak kaki hari2 semasa reman sampai dia surrender plead guilty
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missayeen replied at 24-8-2019 09:25 PM
Logik. Adik sis kes dadah, kena pukul bawah tapak kaki hari2 semasa reman sampai dia surrender ple ...

Betul ke dia buat? I mean kes dadah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangkem dah tau dah perangai dorang ji

Tengok la camne dorang bikin cerita sampai pemimpin melayu difitnah teruk

Yang sedihnya ada jugak orang melayu yang percaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
missayeen replied at 24-8-2019 09:25 PM
Logik. Adik sis kes dadah, kena pukul bawah tapak kaki hari2 semasa reman sampai dia surrender ple ...

kalau kita baca byk kes mahkamah, pasti jumpa ramai loyar ckp anak guam dia dipaksa utk mengaku oleh polis. kaw2 kena supaya ngaku.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku jiran cina ni Kat air keroh, hrp polis check background family dia sekali
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 24-8-2019 10:38 PM
Betul ke dia buat? I mean kes dadah tu?

Wallahualam.either dia pengedar @ pengguna sis tak berapa pasti. Jenis senyap senyap tak share masalah2 dgn family tup tup kena tahan polis
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 25-8-2019 02:38 AM
kalau kita baca byk kes mahkamah, pasti jumpa ramai loyar ckp anak guam dia dipaksa utk mengaku ol ...

Betul Syd. Dan secara logiknya bukan saja saja polis nak gertak dan pukul penuh "kasih sayang" tu. Ada la sebab nya. Takkan masa reman, OKT nak bajet macam percutian 5 bintang kot kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:15 PM | Show all posts
arnauld replied at 25-8-2019 03:01 AM
Kwn aku jiran cina ni Kat air keroh, hrp polis check background family dia sekali



cina ni yg bersalah..
so kenapa nak kena check background family dia sama?
family dia ada terlibat dgn jenayah sama ker?

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:26 PM | Show all posts
yg pasti apek cina ni bacul. konon tunjuk gangster nak ajak gaduh, ujong2 claim diancam lalu melanggar arwah. puihh semoga apek cina ni kena balasan
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:30 PM | Show all posts
clara_nur replied at 25-8-2019 07:15 PM
cina ni yg bersalah..
so kenapa nak kena check background family dia sama?
family dia ada  ...

Then police can understand how hed developed his brutal behaviour...such brutality was not a reflex impulsive respond but perhaps a culture...datuk seri kalau serious MMg tersepiking Landen hehehehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084459s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list