Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6264
View
165
Reply

[Tempatan] Kenapa majoritas Founder kosmetik adalah cikki Serambi?

[Copy link]

Author: famri7    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-8-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh kita test power ranking founder2 Malaysia,

Aku bagi 1 perempuan Selangor jela, yang ramai2 SSKJP ni boleh lawan level bonda Rozita Ibrahim sorang tak, kalau tak mohon terjun berjemaah ke pantai cahaya bulan, kalah.

Test org pahang pulak lah, Tok Ti founder Simplysiti, yang SSKJP nih boleh lawan tak Tok Ti sorang, okey tak boleh. kalah lagi,

Aik satu team SSKJP lawan dua orang founder dah kalah teruk, macam mana ni sembang lebih lah

Hahahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb byk produk supply dari siam..kelate byk jln tikus tru sg golok senang songlap produk2 tu..segala barang kosmetik, tudung, baju kain bawa dari siam murah..jual sini berkali kali ganda.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
LemakPetai replied at 12-8-2019 07:26 AM
Aku perasan lama dah bnda ni. Pelik mcm mana blh kuar produk sendiri dgn xde background academic hal ...

sebenarnya yang bikin jadi kaya tu stokis2 tu la.sekali single.invoices mau kat rm1000. barang belum terjual tapi modal dah keluar. yang mati jua stokis. mana mana founder muka tebal tutup.company bukak company baru brand baru settle. yang lama.tu jual ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Karena lobai serambi memikirkan kocak sokmo hatta waktu tgh menghayati imam baca al-fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab mudah ulang alik ke thailand
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekora tu muka mcm dh plastik surgery..yg syma plk aku xley nlah bapak dia jahat buat MLM tipu juta2 duit org..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab semua produk timbang kilo dpt dari Siam dekat dgn rumoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 12-8-2019 06:03 PM
Ekora tu muka mcm dh plastik surgery..yg syma plk aku xley nlah bapak dia jahat buat MLM tipu juta2  ...

Sape bapak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut acik kepam acah suci tapi bergerau senda tepuk tampar staff laki baca ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
PPRT belakow
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 12-8-2019 05:09 PM
Meh kita test power ranking founder2 Malaysia,

Aku bagi 1 perempuan Selangor jela, yang ramai2 SS ...

SSKJP tu apa?? Sekolah??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 12-8-2019 10:03 AM
Ekora tu muka mcm dh plastik surgery..yg syma plk aku xley nlah bapak dia jahat buat MLM tipu juta2  ...

Ekora tuh lvl tuhan di serambi sis..tak boleh tegur/kemen apa di fb, terus penganut dia datang serang dengan sumpah seranah..kadnag2 heshe sendiri screencap pastu cerca dkt live..

Tapi video heshe teranjang betina tu memang segar dlm ingatan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dekat dengan siam
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 12-8-2019 03:07 PM
Malangnya sultan tetap tak layan mike ni semuaa  
Si syma tu aku ade je tgk dia komen dlm ig k ...

Tgk tak ika ekoora i came across di fb   halamakkk berkepul2 duit untung , gila btl, produk xtau nak komen apa , tgk pun murahan camne ler org blh beli
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
neelofa pasir puteh??? pasir mas lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 12-8-2019 04:55 PM
kerana, wanita kelantan lebih hebat dari wanita negeri lain, jangan jeles

daging haram dimakan

haahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu negeri lain aku tgk mmg kurang minat berniaga. Kalau ada pun harap projek kerajaan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb dok sempadan ngan thailand...amik stok timbang kilo sume dr thailand balik umah packing jah kat ruang tamu smbil tgk tv
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik masing2 ada produk jenama sendiri. Kau hado?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
shroom_5 replied at 12-8-2019 06:43 PM
SSKJP tu apa?? Sekolah??

Sek Sek Kito Jange Pecoh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list