Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6263
View
165
Reply

[Tempatan] Kenapa majoritas Founder kosmetik adalah cikki Serambi?

[Copy link]

Author: famri7       Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang beli barang kat Rantau Panjang kot Tu yang rosak habis muka tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-8-2019 03:16 AM
Nak tambah

Iols suka dua founder dari Kedah, MUA Bella ngan founder Butik Cik Puan Gojes. Diora ...

Hmm timbang kilo jgk tu, xde humblenye rege tetap yahudi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 12-8-2019 07:16 PM
Nak tambah

Iols suka dua founder dari Kedah, MUA Bella ngan founder Butik Cik Puan Gojes. Diora ...

Memang patutlah humble sebab  ummah2  pprt juga yang kayakan mereka...tp mua bella tu ok lah heshe agak expert bab makeup...bukannya bangkit drpd kubur mana tiba2 buat serum
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga mmg yahudi la.  Kalau tak mana nak dpt title jutawan lps 2 thn berniaga
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:11 AM | Show all posts
sbb kedai borong produk timbang kilo sempadan je dengan negeri itu....??? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 13-8-2019 12:38 AM
bahaya tu kalau rosak kulit, report ke KKM, nama & jenama produk

Masalahnya org melayu isle ni suka bersangka baik sis. Bila muka rosak ckp produk tu tak sesuai dgn kulit muka...
Kalau kita explain yg benar diorg ckp kami ni nk rosakkan perniagaan depa..nak musnahkan melayu. Pakai sentimen kaum agama bagai. Kkm dah buktikan pun beracun bg alasan customer pakai produk fake diorg maka kami pun berhuhuhu lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 13-8-2019 07:30 AM
Hmm timbang kilo jgk tu, xde humblenye rege tetap yahudi

insider sungguh info tersebut. Dekat dengan Siam kan, sure gi sana
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 13-8-2019 07:59 AM
Memang patutlah humble sebab  ummah2  pprt juga yang kayakan mereka...tp mua bella tu ok lah heshe ...

haha..at least ada talent dan effort
Iols selalu borong tester dengan kilang oem. Satu pek sabun 30pcs ke, serum murah sikit nak amal. KKM memang takde lah kena submit sendiri
Perfume pun gitu iols beli 1kg. Feminine wash 1kg. Iols bukan founder beauty industry pun

Siapa je doktor yang buat produk kat mesia. Dr Rozmey la kot. Skrg buat baja lak dia jual guna MLM
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:30 AM | Show all posts
wa suspek kat kelantan ada skim nk berniaga makeup...so siapa berminat, join la skim tu..

wa suspek je ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:58 AM | Show all posts
Dekat dengan Siam kan, senang la diorang nak berulang alik beli berdozen-dozen plastik krim. Lepastu dah sampai tanah air, buh dalam travel kit ada pencuci muka, krim siang warna kuning, krim malam warna putih. Jual harga yahudi. Esok lusa, borong lagi serum kilat-kilat, buh masuk dalam botol guna sudu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:26 AM | Show all posts
dorang mmg naturally cantik.. mix sana sini.. pastu jual produk gigih org beli dgn harapan nak cantik mcm founder yg sah sah ade mix
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 12-8-2019 03:07 PM
Malangnya sultan tetap tak layan mike ni semuaa  
Si syma tu aku ade je tgk dia komen dlm ig k ...

royal depa tetapppp pilih russian,swedish,indonesian
lokal2 ni diwhoarryussskan sajo
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kawan aku penah pakai kosmetik timbang kilo ni...mmg muka sheols merah2 mcm udang kene bakor
dia ckp pedih smpi kene amik MC le
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah satu pun brand i try
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 13-8-2019 01:40 AM
kawan aku penah pakai kosmetik timbang kilo ni...mmg muka sheols merah2 mcm udang kene bakor
dia ck ...

Agak cash lah dkt kawan sis
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
produk mekap kebanyakan made in siam. masuk malaysia buh logo ja..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
pompuan ni mudah tepengaruh. dia tgk model pakai tudung cantik, dia pun nk beli tudung tu kononnya nnti nmpk cntik gak. hakikatnya model tu yg cntik
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:25 AM | Show all posts
vender replied at 13-8-2019 08:16 AM
Masalahnya org melayu isle ni suka bersangka baik sis. Bila muka rosak ckp produk tu tak sesuai dg ...

kalau ada KKM, ada logo halal, mana mungkin sangka buruk
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:51 AM | Show all posts


Errr macam mana lah orang boleh terpengaruh sangat dengan so-called founder ni semua weh. Makeup tebal 5 lapis, contact lense kaler, eyelash extension, hair extension, hair dye, botox, filler, surgery dan sebagainya. Semua benda fake, takde yang ori. Pastu jual produk campur mercury, antibiotik, air longkang terus kaya sebab ada yang terpedaya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:52 AM | Show all posts
Senang dapat stok dari Siam kottt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098117s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list