Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6249
View
165
Reply

[Tempatan] Kenapa majoritas Founder kosmetik adalah cikki Serambi?

[Copy link]

Author: famri7    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 13-8-2019 03:58 PM
Senang nak bawa Bekilo-kilo dari Thailand...tepek Kat muka keturunan Indon Kat Pantai Barat.

Indon takkan takde produk timbang kilo? Tentu lebih meriah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 01:32 AM
Indon takkan takde produk timbang kilo? Tentu lebih meriah.

Kalau Kat Jakarta tu diorg layan yg branded oberc siap buat review product bagai.

Malu la sis pakai product timbang kilo mbah krewak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab barang timbang kilo amek kat sempadan je . So dkt la . Gigih la plak nak bwk balik pegi KL naik flight produk timbang kilo tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 13-8-2019 12:01 AM
Alang2 topik psl kosmetik kan, I nak menyelit...uols kalu ada duit lebih, takyah la berhabis kat ski ...

Thanks sis bagi info psl Dermalene ni... better rawatan kulit cm ni.. no produk timbang kilo...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:14 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:40 PM | Show all posts
cupu replied at 13-8-2019 03:46 PM
Betul..samseng kg mcm tu diagung agungkan.spm tu aku rs fail..

serammmm tngok mukeeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Krim timbang kilo-sempadan thai
Bengkung bagai-china
Injection-korea

Ermmmmm malaysia apa ada...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 14-8-2019 09:37 AM
Krim timbang kilo-sempadan thai
Bengkung bagai-china
Injection-korea

Malaysia - minuman suppliment berry/kolajen..

Expensive urine..muka xlawa2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 13-8-2019 05:28 PM

Live dia ni lagi explicit drpd porn...detail dia cerita suami isap tetek sampai nak tercabut puting melekat celah gigi...tapi maintain pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat dengan sempadan....so ..ayat sambung sendirik...larik
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-8-2019 01:26 PM
Iols beli kat satu supermarket ni, nak kata fake pun, selalu tgk staf maybelline, silkygirl rest ...

Kedai eco 2 ringgit ka? Hari tue ade orang tanya nivea...ori ke product dia kat eco..dia balas ori cuma barang clearance. .sebab tue harga supa tue
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gumball replied at 13-8-2019 02:22 PM
Try check produk 1 fonder niy kat KKM website..
Hanya 3 jer yang ada kelulusan..
Sedangkan dia sak ...

Kalo barang test ade merkuri ...katenya gov test produk palsu dipasaran...itu pun ade yang percaya...mengucap panjang iols
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 14-8-2019 07:08 PM
mialunar replied at 14-8-2019 06:49 PM
Kedai eco 2 ringgit ka? Hari tue ade orang tanya nivea...ori ke product dia kat eco..dia balas ori ...


Iols beli Maybelline, Silkygirl, L'oreal yg murah masa sale kat Pantai Timur/Billion.

Kat kedai eco, selalu beli bedak johnsons. Tertanya jugak ori ke tak? Kilang kt indon.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab cikli serambi suka bisnes manakala tt suka memgangkang
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-8-2019 01:26 PM
Iols beli kat satu supermarket ni, nak kata fake pun, selalu tgk staf maybelline, silkygirl rest ...

selalu sales hari sabtu ahad je ke atau jumaat sabtu ahad?

mmg tiap2 mgu atau certain2 week je?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 14-8-2019 08:25 PM
selalu sales hari sabtu ahad je ke atau jumaat sabtu ahad?

mmg tiap2 mgu atau certain2 week je?

Iols pun tak pasti sis sbb iols pergi pun random je. Kalau ada jual murah cepat2 grab terus.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 14-8-2019 05:49 PM
Live dia ni lagi explicit drpd porn...detail dia cerita suami isap tetek sampai nak tercabut putin ...

Haha tak tgk ke part bakal menantu tahfiz hafaz 30juzuk, ya ampunnnn ngucap, terjebak browsing thru her pages , camni pun laku kerassssss dek puak serambi mekah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Jorja at 14-8-2019 02:30 PM

I pernah dengar kwn I org Malaya Kata ore Kelantan yg lawa lawa ni ramai asal pasir mas.. ohh now bru I tau sebab ramai mix Pakistan area Tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakan fonder takdak education pasal bahan terlarang niy..klw tau sekalipun, diorang tak kisah langsung bahaya ke idok kat orang ramai sebab yang penting benda tu boleh buat duit..
Jadi jutawan segera..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama produk mcm sampah pun masih ada yg beli hmm..yg penting ada perkataan putih, floless, gebu etc mmg laku keras
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074338s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list