Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29352
View
629
Reply

[Tempatan] Myvi menggegar Songkla membunuh 5 orang Thai

[Copy link]

Author: scorpionkiki    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap pompuan 3 org ni bukan lah geng2 sejenis rujuk tips itinerari bajet kat fesbuk, "bercuti ke krabi serendah rm200". Pd aku tips yg depa dok viral2 tu bukannya applicable utk semua org. Nak bercuti ni, lagi2 kalau road trip jauh2, mmg byk benda kena consider...driver kena pemandu yg cekap, cukup rehat, condition kereta kena tiptop, tau undang2 dan risiko. Ini dok kalut nak jimat segala benda, sampai kita ignore keselamatan atas jalan raya. Entah lah..aku punya instinct pompuan tu bawak laju mcm yg biasa kita tgk keta2 myvi merempit. Pastu mengantuk pulak sbb perut kenyang makan tomyam, pulut mangga bagai.. Heyyy ntah lah nasib mmg tak baik lah dorang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereputlah cikki2 myvi ni. Laju la tu. Kekadang tgk cikki bawak kete, haihhh, xreti nak bawak slow. Menonong je. Cikki cina lagi la, drive mcm org gile. Kt jb ni, sialan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Gud luck la wei nk bayar pampasan tu. 5 org ko sodok, mmg x kuar Thai la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu dh namanya driver myvi lg2 prempuan, mmg kebanyakkan mmg celaka bwk kete laju mcm babi nk beranak. Kwn aku pn gitu. Pehtu dia punye blagak bwk myvi tu ngn spek sebesor alam tutup mendongak mngalahkn bawak ferrari xreti nk slow abih kenderaan kt jln tu nk dipotongnya. Hat cikki ni klo ade mintk derma jgn la derma. Ko sdp bcuti bwk myvi mcm babi nk beranak langgor org smpai mati 5 skaligus pehtu nk org lain kesiankan byk cantik.Tak pasal org xbsalah mati
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai ke tua pun mungkin tak abis bayar pampasan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnahirrojiun.. Siannya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. MyVi berada di kelas tersendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Napelah sampai jd mcmni sekali... Abeslah keluarga kene carik duit... Menyusahkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sory to say la
Kalo nak bcuti ke obersea ni biar la selesa
Yg penting duit betul2 ada. Bukan setakat dgn rm200 sy bjaya bcuti. Halkktuiiii
Aku g krabi baru ni naik flight okeh. Duduk pun 4 star hotel. Nak melancong kan. Ape ke hel nya nak bertemut naik keta penat bagai p negara org. Pahtu duk hotel 50 hengget bertenat tenat 8-10 org.
Oh plisssss. cuti dlm negara je la dek non
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 13-8-2019 10:56 PM
Sbb tu la aku takut nk bwk masuk kereta ke siam...sampai gaduh gak ngan kwn aku hr tu...last skali s ...

Tindakan yang tepat. Beringat sebelum terkena. Malang tak berbau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 13-8-2019 09:55 PM

Rileks je tengok akak2 tu, siap boleh borak2 lagi. Kalo iols mau dah terdiam merunduk meraung kat situ. 5 org tu! Bukan sorang yang mati. Memang kecut perut la kalo jadi mcm ni even kat malaysia pon.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.. Nasib la. Lgi2 undang2 jlan raya kat thai ni strict sikit.. Selagi x byar pampasan n kena caj.. Memg x dpat la balik mlysia
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
'KELAS KO MYVI'.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman mak drive kat siam, x berani nak speeding sgt wpun jalan diorg best and x de aes, sbb local people kdg2 muncul dr celah2 mana secara mengejut. Ini terang2 org tgh motong rumput. Adoiiiii.. Menjawab la ko dgn polis siam dekkkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Haramkan myvi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
elok la tengok bekal beg pun banyak... standby la mereput kt situ dik
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah apalah perasaan mak pak bdk2 pompuan ni...mesti risau,geram & sedih dgn malang yg menimpa...ngaper kalut sgt nk pi hatyai?sbb terpengaruh tgk ig stories laki bini founder yg tgh bercuti kat sana ke?


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Myvi sekali lagi berjaya memecahkan rekodnya sendiri setelah diketahui blh melakukan perkara2 mustahil dilakukan oleh kete2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bebudak muda Ni bawak laju bkn sbb pandai bwk laju tapi sbb tak reti control speed, tak reti bwk perlahan Tu yg asyik terbabas.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
babinya driver myvi nih
cashlah kau buat hal kat thailand..jgn nak mintak tlg ummah msia derma bagai
hadap la ko dgn undang2 thai sana
sana susah lepas ok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list