Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33171
View
629
Reply

[Tempatan] Myvi menggegar Songkla membunuh 5 orang Thai

[Copy link]

Author: scorpionkiki       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Melayu Malaysia bunuh Melayu Siam? Nak kena laung semangat ketuanan ka camna ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary siot . Kete kemain sporty lg ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 Cikgu2 muda yg gi bercuti time cuti sekolah nih...  Cikgu pompuaan mmg suka pakai myvi nihhh...  Sian lak kot kena tahan duk dlm jail...  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lepas tak kalau ngaku oku tapi kat pesbuk helokk je begambo. Takpun mata kasi sepet la sket.
Boleh la kut sebab kat sini helokkk je pembunuh2 ni hidop.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereput la korang nak cari duit bayar pampasan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:52 AM | Show all posts
ashcroft86 replied at 13-8-2019 11:40 PM
Mereputlah cikki2 myvi ni. Laju la tu. Kekadang tgk cikki bawak kete, haihhh, xreti nak bawak slow.  ...

tetambah reramai sesama cikki dalam kereta harus la dok galak selfie, buat live IG bagai sambil memandu, ujung2 rodok orang tepi jalan sampai innalillah semua dah macam terrorist kat eropah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:00 AM | Show all posts
sampai sekarang tak tahu lagi ke sapa yang accident tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:02 AM | Show all posts
dalam berita baru balik dari krabi katanya

Menurut laporan itu, kereta berkenaan dipandu wanita berusia 31 tahun dari Kelantan dan dinaiki dua penumpang wanita lain, juga rakyat Malaysia.

Ketiga-tiga mereka dilaporkan selamat dan tidak mengalami kecederaan dan siasatan mendapati mereka dalam perjalanan dari Krabi menuju ke Hat Yai.

Hasil siasatan mendapati pemandu itu melanggar sesuatu mengakibatkan kenderaan dipandu hilang kawalan lalu merempuh kumpulan pekerja terbabit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:09 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:11 AM | Show all posts
ada orang tanya
selalunya masuk siam ni kan, kena beli insurans kereta semua

boleh guna ke insurans tu kalau accident langgar orang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Abisla mau cekau mana utk byr pampasan. Kalau mintak derma rakyat Malaysia  lagi mau kena maki carut
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Jalan Thailand 3 Kali ganda kena aware. Jln x boleh laju, motor sana takdak helmet, motor bersepah sana sini spt jalan2 ambil angin petang2 spt di kampung2 takdak lesen. Kalau drive 3 jam akan jumpa 3-4 eksiden taw
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh memburukkan nama negara la. Tak cukup jadi merempit di malaysia, merempit di negara orang pula adoyaiii. Sampai mati 5 orang pula tu. Myvi oh myvi. Tak serik sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh memburukkan nama negara la. Tak cukup jadi merempit di malaysia, merempit di negara orang pula adoyaiii. Sampai mati 5 orang pula tu. Hairan camne boleh terbabas...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 13-8-2019 10:06 PM
Main handphone la ni... hilang kawalan konon! Aku pun baru lastweek myvi langgar kete aku dr belakan ...

Haaa betul. Aku pernah juga banyak kali jumpa pemandu camni, penunggang motor pun sama. Kereta motor bawa terhuyung hayang sampai nak tebas kereta orang lain. Cilakak sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda sampai 5, giler betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Voyagers replied at 13-8-2019 10:07 PM
kena sedia duit banyak banyak la.
tak salah, seorang kena langgar, keluarga boleh minta pampasan sa ...

Duk dalam penjara la jawabnya. Melainkan dia anak jutawan. Mungkin boleh bahagi sama sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 13-8-2019 10:11 PM
Pembunuh perempuan....kalau lelaki blh bg kawin dgn anak atau isteri yg meninggal...blh jaga family  ...

Macam dalam drama pula aku baca. Susah gak nak laksanakan idea ni. Masalahnya 5 mangsa yg mati bukan sorang. Kalau mangsa bukan islam dan yg langgar tu org islam takkan dia nak tukar agama untuk kahwin dgn org tu hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:44 AM | Show all posts
malam ni tidur mana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:45 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list