Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33151
View
629
Reply

[Tempatan] Myvi menggegar Songkla membunuh 5 orang Thai

[Copy link]

Author: scorpionkiki    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti bawak laju nak mampos. Klau terbabas tertido ke apa klau bwak slow xde la smpai 5 org mati. Kesian sgt nasib ank bini pemotong rumput tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul weyh, ada minah ni sambil tgk hp, bwk laju kt area kt kedai mkn, mmg hansuang. Btw, berani bwk kete kt thai bdk2 ni, ak ni xpe la, better byr mahal rombongan tour guide naik bas dr kl ke hatyai. Dh 2 kali dh. Maybe kali ke3 after this, tp duit jatuh sedebuk 2 tahun nnti le kot. Nk g bangkok, parents ak x bg tanpa peneman.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:16 PM | Show all posts

pakai tudung pakai baju lengan pendek kenapa tak pakai seluar pendek.. apa bezanya.. ?

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ada kes msian langgar org siam xlama dulu kat krabi. Mmg kaw2 kena bayar pampasan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:18 PM | Show all posts
apa punca melanggar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LemakPetai replied at 13-8-2019 10:17 PM
Pernah ada kes msian langgar org siam xlama dulu kat krabi. Mmg kaw2 kena bayar pampasan.

Aha...polis thai tak lepaskan sampai buat bayaran kan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Naseb la wahai pemandu...
Cash utk hang...
Myvi merentas sempadan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 13-8-2019 10:16 PM
pakai tudung pakai baju lengan pendek kenapa tak pakai seluar pendek.. apa bezanya.. ?

Potong stim aku nak mencabub baca komen kau ni...dah takyah nak jadi Tuhan sangat lah dekkk..


Btw, masaklah akak tu mampos takleh balik. Mesti amik insuran tepi jalan je ni...tak mencukupi.nak memandu kat oversea ni kenalah berhati-hati..km dok kalut tengok phone bagai....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:21 PM | Show all posts
JunkMail replied at 13-8-2019 10:20 PM
Potong stim aku nak mencabub baca komen kau ni...dah takyah nak jadi Tuhan sangat lah dekkk..


...

bukan jadi Tuhan.. cuma apa bezanya..?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LemakPetai at 13-8-2019 10:24 PM

RM500k kes motor langar prjln kaki kat krabi..tu sorang yg dia langgar mati. Ni sampai 5 org xtau la apa nasib
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya para mangsa. Macamana la pemandu ni hilang kawalan? Bawak laju sangat ke? Atau sibuk tengok fon? Bukan sorang yang meninggal tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Perhhh payah nk setel ne. Undang2 thai len mcm skit.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 13-8-2019 10:24 PM
Kesiannya para mangsa. Macamana la pemandu ni hilang kawalan? Bawak laju sangat ke? Atau sibuk tengo ...

Kot tgk waze cari arah. Sedar2 dah sodok org
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:27 PM | Show all posts
Pusat Bencana Kemalangan 1
       Songkhla Highway 1, oleh Bahagian Lebuhraya Kamphaeng Phet  Meminta laporan kemalangan di lebuh raya seperti berikut
      1. Selasa 13 Ogos 2019, sekitar jam 15.00.
      2. Di Lebuhraya No. 4, Phru Pho Khlong - Noen Phichai, di Km 1227 + 875, di Klang Klang (Daerah Phatthalung, Daerah Hat Yai), Kecamatan Khuan Ru, Daerah Rattaphum, Wilayah Songkhla
      3. Kemalangan pendaftar WYH 6995 dipecahkan ke tengah-tengah jalan, bertempur dengan kakitangan pemotongan rumput Bahagian Lebuhraya Kamphaeng Phet.
                                                    
      4. Keadaan jalan lurus, permukaannya adalah AC.4 Lebar trafik membahagikan arah trafik dengan Median medan. Permukaannya berada dalam keadaan yang baik, tiada jalan berlubang, cuaca sedikit hujan.
      5. Di tempat kejadian  4 orang maut, 4 cedera parah (2 sedan)
      6. Di tempat kejadian tidak ada harta jalan raya  Rusak
      7. Di tempat kejadian  Pegawai polis  Balai Polis Rattaphum, Pegawai Bahagian Lebuhraya Kamphaeng Phet  , Kakitangan Penyelamat  Untuk memudahkan lalu lintas dan membantu mangsa
      8. Kesesakan lalu lintas sedikit semasa kejadian
      9. Terdapat kemajuan  Akan melaporkan lagi

Jalan Raya Songkhla No. 1, ingin melaporkan pegawai-pegawai tambahan di Bahagian Lebuhraya Kamphaeng Phet yang mengalami kemalangan.
Mati
1. Encik Iam Chai Kaew
2. Encik Wichaya Thongma
3. Encik Somporn Sawasdithak
4. Encik Theerawut Mongkol
5. Encik Wirat Samemee

Kecederaan
1. Encik Bure Kesemun
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
LemakPetai replied at 13-8-2019 10:25 PM
Kot tgk waze cari arah. Sedar2 dah sodok org

Tapi kan bertiga. Lagi dua kawan boleh jadi co-navigator patutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:31 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 13-8-2019 10:15 PM
Betul weyh, ada minah ni sambil tgk hp, bwk laju kt area kt kedai mkn, mmg hansuang. Btw, berani bwk ...

sama la sis kita pn dh gi hatyai tu 2x naik bas dgn tour group rilek2 aje. nti moh kita pi bangkok lak.

utk tk off topic, nampak rilek je budak2 myvi tu.klu aku agaknya teketar2 dah.tk pun tgh meraung
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah..knp la cuai sangat ni. Aku dh 2x drive pi hatyai, 1x lajak pi krabi jln mmg cantek lurus.mmg sedap pecut, tapi agak2 la lalu kawasan kg tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ganasnya driver ni. Abis la kena tahan dekat penjara thai
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 13-8-2019 10:29 PM
Tapi kan bertiga. Lagi dua kawan boleh jadi co-navigator patutnya.

Lagi dua org membuto la tu...kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap kena penjara semua cikki2 sundal itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.725817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list