Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4951
View
91
Reply

[Jenayah] Kejadian Pecah Rumah, suspek meninggal dunia akibat dicekik oleh Tuan Rumah

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 09:17 AM | Show all posts
bagus anak dia dpt protect mak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:29 AM | Show all posts
mati dalam keadaan nk rompak org.. aduhaii..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-8-2019 08:26 AM
Bravo sis,lawan penjenayah sampai mati penjenayah tu.
Dia ibu tunggal tade suami, ikutkan memang ca ...

Respek pd anak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:36 AM | Show all posts
Selayaknya la ko mampus, dah la taik dadah, siap pakej jadi perompak.
Semoga adik ni dapat pembelaan sewajarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihadid replied at 14-8-2019 09:29 AM
mati dalam keadaan nk rompak org.. aduhaii..

Nanti mesti keluar ayat klise dr family budak ni. Aruah baik orgnya. Ringan tulang, suka tolong di surau, solat tak tinggal. Tp sejak bercampur dgn budak kampung sebelah nun jd begini. Pffff!! nak juga menangkan anak yg sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong update prosiding Mahkamah kes NI.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:56 AM | Show all posts
semoga dihukum

dah byk kali dah diberitahu bertahun2
kalau ada jenayah.. kita diam saja.... biarkan harta benda dirampas
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:21 AM | Show all posts
Peterpan17 replied at 14-8-2019 09:38 AM
Nanti mesti keluar ayat klise dr family budak ni. Aruah baik orgnya. Ringan tulang, suka tolong di ...

yg merompak tu muda lg ke? x bace plak umur berapa tdi.. kalau ada yg backup jgak xtau la nk ckp ape.. salah dh mmg salah, terang2 mmg nk rompak org tu.. kes salah pilih kwn tu pn salah sndri jgak kan.. ada akal utk berfikir.. huhu..  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:24 AM | Show all posts
harap adik ni tidak didakwa.. beliau hanya mempertahankan diri sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:29 AM | Show all posts
padan muka ko mati dah..

aman kampong...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihadid replied at 14-8-2019 10:21 AM
yg merompak tu muda lg ke? x bace plak umur berapa tdi.. kalau ada yg backup jgak xtau la nk ckp a ...

suspek umur 30an. Selalu dah aku baca klu ada ahli keluarga yg buat taik dgn mcm mcm hal, family mesti back up no matter what. Jenis tak blh terima family sendiri jd sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru form 4 anak tu..nmpkny sangat boleh diharap utk jaga mak nya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:40 AM | Show all posts
dah jahat mati pun cara keji

mahu kena umpat ngan orang kampung
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:41 AM | Show all posts
bunuh tanpa niat
demi nk selamtkn diri
bole je kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:43 AM | Show all posts
kurang satu penagih pakej penyamun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:44 AM | Show all posts

Habes?

johan-adx replied at 14-8-2019 08:18 AM
kalau kes mcmni tuan rumah tu kena dakwa ke tak..sbb kejadian dlm rumah kan
Takkan la nak topok2 bontot laknat ni je kot??

Tapi kalo law of the jungle now ni dah boleh agak camne.  Next!



Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:45 AM | Show all posts
abis la ko dik.... baru umur 16tahun...
sure nanti disabitkan kesalahan membunuh tanpa niat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:53 AM | Show all posts
Membunuh tanpa niat ke caner ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes ni aku rasa lepas adik tu. Dia bare hand je, yg penyamun tu pakai pisau, kejadian dalam rumah dan tengah bergelut mempertahankan diri. Polis mestilah bukak fail siasatan bawah satu seksyen, tunggu lah siasatan macamana
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiada ke ummah busuk dan lobai nak backup taik dadah penghuni sorga firdausi inj??? Iyalah kalau kes berbeza kaum smua naik syeikhhh..nenek gosh pon buat2 flip jan sebab xmenarik katanya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072683s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list