Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4938
View
91
Reply

[Jenayah] Kejadian Pecah Rumah, suspek meninggal dunia akibat dicekik oleh Tuan Rumah

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 10:01 PM | Show all posts
bestnye.. penyamun mati di tangan tuan rumah..

no alfatihah for you okay...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:02 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 14-8-2019 08:11 AM
ikut section 96 of the penal code, we are allowed to to do anything in self -defence so  long as we  ...

gilo masa tgh panik2 tu mmg xde la nk fikir itu ini
anyway salah ke sembunyi/sneaking nk bunuh perompak? what a crazy law
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:17 PM | Show all posts
Semoga urusan adik ini dipermudahkan.muda lagi.16 tahun, panjang lagi perjalanan hidup dia.syabas dik kerana mempertahankan mak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa rasain lor
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Weiiii kenapa tak mosaic kan gambar body tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap3 xde pendakwaan... Harap family penagih terima saja takdir anak die dah mati...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian adik tu Mesti dia trauma kan. Nak selamatkan mak nya, dia pulak mencekik si babi taik dadah tu smp mampos. Mesti dia teringat2. Semoga nasib adik terbela. Aminnnnn. Bagus adik boleh harap nak selamatkan maknya. Dahla ibu tunggal. To babi perompak, mampos lah kau dlm kehinaan. Selamat ke neraka harapnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya sebab kematian yg sia2.. Mati d saat sedang melakukan kejahatan.. Allahuakbar.. Mudah2an dpermudahkan urusan adik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Justice for adik tu mcm dah tau je apa nak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa gila nak sangkut budak 16 tahun, tahu2 penyamun yang start dulu nak sodok mak dia dengan pisau, dia defence dgn cara cekik ja, supaya penyamun lemah tak bermaya, kang dah menyamun dirogol pulak mak dia kang, maunya dia yang trauma seumur hidup tak mampu selamatkan mak dia,

Lain lah penyamun samun rumah dia senyap2 masa tak ada orang kat rumah, bila dia dan2 balik ternampak penyamun dah keluar rumah dgn hasil samun, kemudian dia cekik penyamun sampai mampus, nampak sangat niat tuan rumah nak bunuh,
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Serem nyerr.. mati dalam iman
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik ade anak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list