Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12143
View
188
Reply

Usai Cerai Rihana Oksana, Sultan Kelantan Dilapor Akan Berkahwin Dengan Wanita 'Lebih Layak'

[Copy link]

Author: akubujang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasarrrr
Tu yg kawen omputeh blonde tu bukan kerabat gak ke
Tak faham lah i

Kesian oksana

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu jaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen dn vida sajalah baru betul2 kween Vida
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ainashiqa replied at 14-8-2019 01:32 PM
aku pelik betul la..reporter depa lagi advance dari malaysia sendiri..

Kalau reporter malaysia keluar berita seperti ini dah lama masuk lokap lol. Sebab tu outsource saja maybe. Habislah imej sultan malaysia selaku "simbol ketuanan melayu dan agama islam."

Semakin disembunyikan kebatilan dan penindasan terhadap hak2 rakyat semakin tuhan bukakan aib.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
binipopeye replied at 14-8-2019 04:14 PM
eiii pls laaa... jgn rosak kan darah diraja dgn keturunan paki... asal usul in future nnti tercala ...

Kaum Kga Paki/Bangla yg mulut jahat tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:36 PM | Show all posts
yg sekor lapar duit harta pangkat kekayaan

yang  boroi pula  bernafsu kpd yg  body seksi meksi lawa siot katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kene beli popcorn lgi nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:51 PM | Show all posts
sekali nurul izzah jadi permaisuri...hambekk....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 14-8-2019 04:34 PM
cerite tak masuk akal. abe ni bkn jenis boleh dipaksa paksa.bonda dia tak mudah nk bentok hidup dia. ...

Mmg x masuk akal. In the 1st place dia kawen ngn oks pun main ikut kepala dia jer kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian rihana..jd mangsa lelaki yg cannot stand up for himself or his family. Kalau tahu tak boleh come out with any woman of your choice, jgn pilih sendiri. Ni menyusahkan org. Suruh convert lg. Then diceraikan after just being a first time mom. Then x ngaku baby tu. Oh not a true gent..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_surina replied at 14-8-2019 05:32 PM
nurul izzah ker?

Kaka pun nak speku mcm mod surina...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
I lebih tertarik dgn bekas bini 1st sultan kelantan. Yg thai pattani tu, sekejap jgk kawin. Dok google2, nmpak family picture 1st bini dia. Nmpak regal family picture tu, nk tepek x reti, share link citer lama jela https://www.thestar.com.my/news/nation/2004/10/23/proposal-came-as--a-surprise/
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 14-8-2019 11:03 PM
Kesian rihana..jd mangsa lelaki yg cannot stand up for himself or his family. Kalau tahu tak boleh c ...

Sejak bila ada laki kelantan gentleman???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 14-8-2019 11:21 PM
I lebih tertarik dgn bekas bini 1st sultan kelantan. Yg thai pattani tu, sekejap jgk kawin. Dok goog ...

Isteri pertama tu pun convert ke Islam sebelum kahwin ke? Nama dia macam siam perut hijau.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:05 AM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 14-8-2019 11:03 PM
Kesian rihana..jd mangsa lelaki yg cannot stand up for himself or his family. Kalau tahu tak boleh c ...

Kalau dah memang bukan anak SK takkan nak kena mengaku jugak. Bukan senang2 boleh tak mengaku anak begitu saja. Dah sah2 ada bukti bukan anak dia. Si Oks tu pulak apasal susah sangat nak buat DNA test?? Kalau dia yakin memang anak sultan, awal2 lagi dah buat DNA test. Baby tu kan senjata dia nak kaut lebih banyak lagi.
Susahnya lah dgn orang malaysia yg yg masih indenial mode. Mudahnya terpedaya dgn russian scammer nih sampaikan perkara semudah ini pun tak boleh nak digest
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 14-8-2019 11:25 PM
Sejak bila ada laki kelantan gentleman???

Ingatkan inilah benteng terakhir utk lelaki2 kelantan..rupanya hujan di tghari
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Fieza-mira replied at 15-8-2019 12:05 AM
Kalau dah memang bukan anak SK takkan nak kena mengaku jugak. Bukan senang2 boleh tak mengaku anak ...

Ko faham ke tak citer ni..siapa yg tak mengaku anak? So yg patut buat test adalah siapa yg tak mengaku itu anaknya. Kejadahnya rihana kena buat test dah terang2 dia tunjuk dialah si ibu..setakat ckp takde bukti dia anak aku its not credible. Unless dia ckp bukti menunjukkan dia bukan anak aku baru court boleh terima. She was ready to do test the other person senyap je..go figure

Nilah masalah org puja manusia sbb kopiah dan tudung..bukan tgk part hak dan tanggungjwb. Ke hulu ke hilir laung russian scammer wont make u better person pun. Kot ko yg in denial terpedaya dgn serban org..urghh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 15-8-2019 12:07 AM
Ingatkan inilah benteng terakhir utk lelaki2 kelantan..rupanya hujan di tghari

Kalau jantan kelate gentleman idok le ke hulu hilir duk cari salah pmpuan bagai. Pakai ketat nak saman, dlu2 pun ada sorg yg kononnya dikagumi dari kelantan dah arwah dh pun pernah cakap dah pakai dedah sana sini aaa rogol lah. Gentleman kah itu?

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:56 AM | Show all posts
Edited by Fieza-mira at 15-8-2019 12:58 AM
cmf_jeangrey replied at 15-8-2019 12:25 AM
Ko faham ke tak citer ni..siapa yg tak mengaku anak? So yg patut buat test adalah siapa yg tak men ...

Adoi lah hai...dah budak tu pun lahir kat Rusia sana. Sejak lahir tak pernah jejak kaki kat Malaysia. Emaknya sorok kat Moscow. Macamana SK nak buat DNA test?? Kalau lahir kat spital Kelantan ker dah lama settle masalah DNA nih. Takdelah berlarutan sampai sekarang. Si sundal Rusia tuh tu pun setakat cabar2 macam tu jer suruh sultan pulak yg buat DNA test. Dia sendiri taknak ambik insiatif padahal anak ada dgn dia. Kalau taknak buat test, nak suruh SK yg buat at least hantarlah apa2 speciment dari budak tuh. Rambut ker, air liur ke, hujung kuku ke. Barulah ada barangnya yg nak dibuat test. Ini tidak langsung taknak bagi kerjasama. Macamana orang tak suspek yg bukan2??

Adoi lah hai...DNA test tu kan concrete evidence. Susah sangat ker??? Dah dapat concrete evidence senang2 dia boleh saman SK juta2 kalau masih tak mengaku anak. Takkan dia nak lepaskan peluang keemasan tuh?? Unless....jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-8-2019 06:55 PM
Pagi kat serambi sembelih lombu, lps siap snap pix zuhud trus jet peribadi ke oz

Tu lah iols tanye ye ke begong ade kt ostolia. Ataupun oks membohong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092245s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list