Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12217
View
188
Reply

Usai Cerai Rihana Oksana, Sultan Kelantan Dilapor Akan Berkahwin Dengan Wanita 'Lebih Layak'

[Copy link]

Author: akubujang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 14-8-2019 11:03 PM
Kesian rihana..jd mangsa lelaki yg cannot stand up for himself or his family. Kalau tahu tak boleh c ...

Ko merepek apa nokz
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Fieza-mira replied at 15-8-2019 12:56 AM
Adoi lah hai...dah budak tu pun lahir kat Rusia sana. Sejak lahir tak pernah jejak kaki kat Malays ...

Kdg tu xyah dna test. Sang suami dah boleh yakin tu bukan beni dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Fieza-mira replied at 15-8-2019 12:56 AM
Adoi lah hai...dah budak tu pun lahir kat Rusia sana. Sejak lahir tak pernah jejak kaki kat Malays ...

Kdg tu xyah dna test. Sang suami dah boleh yakin tu bukan beni dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-8-2019 01:47 PM
Orng tanya oks xbgtau husband ke anak sakit. Dia jawab dia tak tau business husband dia. Business di ...

Dok kot..raya kedua abe ris dok semelih lembu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:45 AM | Show all posts
model mana plak yg abe pilih ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Fieza-mira replied at 15-8-2019 12:56 AM
Adoi lah hai...dah budak tu pun lahir kat Rusia sana. Sejak lahir tak pernah jejak kaki kat Malays ...

Sape yg sorok sape ni? Play victim much. Kawin x mengaku. Tapi nk kawin. Nasib ada vid and fotos kalau x sampai ke sudah org x percaya. Itupun masih ada yg x percaya katanya edited haha..gullible ppl

Why not give birth kt kelantan? Tak give birth kt kelantan xleh wat dna?? Duh some ppl just got no hope
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 15-8-2019 01:25 AM
Ko merepek apa nokz

Mengenang nasib leon beb..x sabar nk tgk muka bentuk sape
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
susah gak jdik orang kenamaan nie,jdi rakyat biashe2 gak yg pling enjoy..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:10 AM | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 15-8-2019 01:46 AM
Sape yg sorok sape ni? Play victim much. Kawin x mengaku. Tapi nk kawin. Nasib ada vid and fotos k ...

Si sundal nih dah kena terajang balik rusia masa masih mengandung lagi atau dia sendiri lari balik rusia bila dah pecah tembelang. Pastu beranak sorang2 kat sana. SK tak pernah jengok dia dan anaknya sejak lahir. Skrg aku tanya kau, siapa yg patut buat DNA test buktikan budak tuh anak SK? Anak ada dengan si emak, patutnya si emaklah yg berusaha buktikan yg anak tu anak SK.
SK memang nak bukti tu tapi dia kena ada ekses kepada budak tu utk dapatkan sample DNA. Yg jadi masalah ialah si sundal nih taknak bagi kerjasama.
Aku rasa kau faham situasi dia kan? Tapi sebab taknak kalah kau jawablah walaupun jawapan bodoh2....takpelah aku bagi kau menang!

Comments

Tak perlu rasa nya sampai nak mengutuk camtu sekali. Ada Report . Bahasa kita cerminan diri kita sendiri.  Post time 15-8-2019 01:17 PM
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua check kuala lumpur. Adik dia pun check in kuala lumpur. Pakai baju winter check in kuala lumpur lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Fieza-mira replied at 15-8-2019 02:10 AM
Si sundal nih dah kena terajang balik rusia masa masih mengandung lagi atau dia sendiri lari balik ...

Biadapnya..keep it to urself lah im not interested to gosip dgn u
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 15-8-2019 02:12 AM
Semua check kuala lumpur. Adik dia pun check in kuala lumpur. Pakai baju winter check in kuala lumpu ...

I pun pelik juga..reti ke tak guna socmed tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:36 AM | Show all posts
woww ada lg yg wanita lebih layak?  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 15-8-2019 02:25 AM
I pun pelik juga..reti ke tak guna socmed tu haha

Rasa reti kot. Tulis pun dalam bahasa melayu. Obviously utk pembaca di malaysia ni. So lokasi check in kuala lumpur. Lokasi masjid negeri. Eh tak caya i dia tak pandai main ig
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 15-8-2019 12:00 AM
Isteri pertama tu pun convert ke Islam sebelum kahwin ke? Nama dia macam siam perut hijau.

Hahahhhh

Apa itu siam perut ijau???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dude, stop treating women like diapers!

030427B9-CFF1-4645-AFFA-C1A679C0145E.gif
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 14-8-2019 11:21 PM
I lebih tertarik dgn bekas bini 1st sultan kelantan. Yg thai pattani tu, sekejap jgk kawin. Dok goog ...

Ex bini 1st mmg Islam dr lahir, ada nama thai and nama melayu. Kerabat diraja patani. Dgr citer sedara tg.anis jugak. Graduate sains lg. Xtaw awat bercerai. Org kata comel jugak bila berdepan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:03 AM | Show all posts
wowwwww ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau i as ibu..dan yakin itu anak somi i tp dia tak ngaku..mmg i sendiri put inisiatif cek dna pastu g tunjuk result dpn bijik mata jantan keparat tu.pastu i akan claim sume yg hak anak tu kat jantan tu sampai dia tinggal spender je.tu pon nasib baik spender pon i tak claim..
kita bkn nak duit..amboi sesenang tak ngaku anak. pastu aku ngn anak trs blah je say bye bye..

tp oks ni..dok merentan ckp itu ank laki dia..tanpa bukti..sapa nak caya pon. patutnya dok diam2 dan g buktikan itu mmg anak abegong tu. tak yah nk seolah teraniaya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak..msti ada cmpur tgn tg.anis nih..ntah2 dah kena sihir SK nih mcm bapak dia..tgk ler kerabat/org mana akan jd bini dia pasni..kalau dari siam,paham dah laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116029s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list