Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5704
View
104
Reply


"Tak Tahu Cerita Jangan Komen" - Netizen Dipertikai Beri Komen Keterlaluan Kes Syed Danial

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 04:35 PM | Show all posts

memeng la aku tak der kat sana...
tu sebab aku ckp statment polis...
ko paham tak apa yg aku type....
ke ko tak paham....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:45 PM | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 14-8-2019 02:20 PM
hahaha...gaya ko sembang..
mcm ko ade sebelah driver syed daniel tu..
semuanye nmpk jelas...

Ko Iblis pun tak paham benda simple mcm aku tulis tu? Maknanya sapa yg claim saksi depan mata tu polis dah cari, kluar la bantu polis. Yg sibuk nak claim tgk kejadian depan mata kunun. Apa lahanat boleh follow dari tol Bangi sampai Southville sampai nampak Melayu kena heret dan belasah dgn kayu besbal tapi x buat apa2 pun, pulak tu yg claim kat FB tu nama lelaki. Jgn kata nak halang, nak telepon polis pun tidak...dia boleh pulak tunggu polis tahan driver Cina tu. Bila update FB, dia boleh cerita in detail...dramatik sungguh.

Pada aku org2 mcm tu la yg akan heret org2 bodoh untuk percaya ini berlaku bila DAP dah jadi gomen. Aku pun xda la hadap sgt DAP tu tapi takda la bodoh sgt nak percaya semua benda ni sbb DAP dah jd gomen.


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:21 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-8-2019 04:20 PM
Dodol pelik juga tgok ramai poremer tak kesah kalau org lain ketuk kereta dia pakai baseball bat. Ag ...

akak pun hairan lihat ramai forumer tak kisah org mati katak kena lenyek dengan kereta....akak harap suatu hari nanti sister Cash digilis kereta tatkala bertengkar dijalanraya



Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kalu cina babi pembunuh siang ni terlepas ph pasti bungkus next pru.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 14-8-2019 05:21 PM
akak pun hairan lihat ramai forumer tak kisah org mati katak kena lenyek dengan kereta....akak har ...

Yg mati kena lenyek tu mmg satu hal lah sis. Bila masa dodol cakap dodol ok dgn perbuatan lenyek org tu? Tpi ramai ckap alahhh baseball bat jah pon, tu pon cuak. Tu dodol doakan poremer2 sedemikian kena hentak dgn baseball bat baru tau langit tinggi rendah, termasuk jua Sister. Amen
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 14-8-2019 05:39 PM
kalu cina babi pembunuh siang ni terlepas ph pasti bungkus next pru.

Kalau cina tu x terlepas cmne? Kau nak merangkak jmpa semua polis sbb dh fitnah ke dek? Xpe kau kan dh biasa fitnah, so no hal lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik melayu. Da pnh kena bunuh dgn afrika dah, kena bunuh dgn india pun dah. Skrg kena bunuh dgn cina plk. Hehe. Pm melayu, askar melayu, polis pun melayu. Tp tara papa. Haha. Kesian bani melayu kat msia ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 07:18 PM | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:08 PM
Terbaik melayu. Da pnh kena bunuh dgn afrika dah, kena bunuh dgn india pun dah. Skrg kena bunuh dgn  ...

sabar-sabar...semua kes tu tengah disiasat...



Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 road bully..sepatutnya dua2 mamposs.habis cite
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ramai barua racist
Ntah apa2 je
Komen x beringat
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:39 PM | Show all posts
Mungkin masa dia dikejar semasa lari setelah menunjukan middle fingernya apabila kena hon, pemain baseball itu berkata dalam hatinya, "Alamak, selalunya bila aku lari setelah menunjukan middle finger, orang tak kejar dan aku lepas.....
Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 08:08 PM | Show all posts
Erm..pasni nak eksiden melayu kena eksiden dengan melayu je. Cina dengan cina, india dengan india.

Bila eksiden lain-lain bangsa terus jadi racist... payah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:15 PM | Show all posts
MelahJanda replied at 14-8-2019 02:15 PM
Bagi akak mereka berdua ni kedua duanya road bully
Satu road bully melayu
Satu road bully cina
Lagi elok kalo ada road bully india pulak

Confirm kereta tu dah terbakar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat dulu kes kiki stereng lock ngan satu uncle. Nasib uncle tu relax kalu tak mungkin kiki dpt nasib yg sama. Kesudahan kiki kena troll teruk oleh netizen. Gambar depan rumah pun org post kat internet
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Woohoo Banyak bom nak meletup kt thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah nak jadi negara kita ni. Siapa lagi yang boleh diharapkan untuk mempertahankan keadilan. Adil Dan Saksama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:08 PM | Show all posts
natrahn replied at 14-8-2019 03:49 PM
Kalau lepas 302 kk pun, mesti sangkut 304 kk..ke dalam juga 20-30 tahun ... tunggu pendakwaan maca ...

Bila amarah menguasai diri. Inilah jadinya. Si apek ni mesti menyesal tak abis abis bila dia fikirkan balik. Elok elok ada kehidupan, skrg kena fikir dok dlm jel bertahun tahun. Gelap masa depan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:14 PM | Show all posts
coconico replied at 14-8-2019 08:29 PM
Ingat dulu kes kiki stereng lock ngan satu uncle. Nasib uncle tu relax kalu tak mungkin kiki dpt nas ...

kan... teruk kiki kena..huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:27 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 14-8-2019 10:08 PM
Bila amarah menguasai diri. Inilah jadinya. Si apek ni mesti menyesal tak abis abis bila dia fikir ...

betul tu..terserlah kepanikan dia dlm video masa arwah terbaring tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:29 PM | Show all posts
sharfox replied at 14-8-2019 04:45 PM
Ko Iblis pun tak paham benda simple mcm aku tulis tu? Maknanya sapa yg claim saksi depan mata tu p ...

logik... kenapa biar sampai ada yang mati... dah nampak dari awal..patut suruh dua2 blah pi setel kat balai ka..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list