Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5692
View
104
Reply


"Tak Tahu Cerita Jangan Komen" - Netizen Dipertikai Beri Komen Keterlaluan Kes Syed Danial

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-8-2019 12:43 PM
awat teruk nau typo ko nyah..jenuh nk merungkai ayat tersirat

Maafkan acik hahha
Di kala ni line teruk kat kg mil
Nak edit pun malaaaaas
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:08 PM
Terbaik melayu. Da pnh kena bunuh dgn afrika dah, kena bunuh dgn india pun dah. Skrg kena bunuh dgn  ...

Kau lupa nak cakap Melayu kena bunuh dgan Melayu ke? Budak Melayu kena rogol dgan bapak Melayu? Mak Melayu kena bunuh dgan anak Melayu? Semua benda kau nak rasis, otak tepu dgan rasis sbb hati dh gelap, xboleh tgok sesuatu perkara tu selain drpd konteks perkauman. Lgi teruk, salah Melayu sendiri pon kau purak2 buta. Bangang
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 14-8-2019 02:38 PM
wpun dlm porom ni penuh dgn porumer tak sependapat psl kes ni, hazab lg kalau bace komen terhebat wa ...

Satu lagi lawa, hensem pun orang tak percaya buat jenayah.
Kes ni dah makin membosankan hari2 penuh post pasal rasis jaa terutama kat group bandar baru bangi tu
Dahla bulan ni bulan kemerdekaaan, kenapa kita mesti kaitkan pasal bangsa dan agama?
Isu ni pasal sikap bukan bangsa, duk asik sebut nk bunuh pasal org tu melayu.
Mende ni akan menggugat ke amananan kot, org akan pikir semua cina nak bunuh melayu skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba trbalikkan cina tu jd syed Daniel & syed Daniel tu jd cina tukar tmpt.  
Sama x pndgn or komen  kauorg ttg kes neh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 08:40 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-8-2019 11:23 PM
Kau lupa nak cakap Melayu kena bunuh dgan Melayu ke? Budak Melayu kena rogol dgan bapak Melayu? Ma ...

kan cik dodol..sudah-sudahlah main bangsa nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 14-8-2019 10:27 PM
betul tu..terserlah kepanikan dia dlm video masa arwah terbaring tu...

panik sebab dia sendiri yg tau dia telah sengaja melanggar mangsa. kalu dia tak sengaja tentu lah tidak sepanik itu.baru terfikir padah dr perbuatan ikut nafsu amarah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 14-8-2019 03:51 PM
plus kena dah kena upgrade cctv dorang...bukan semua org pasang dashcam kan...sekarang ni kena per ...

Dashcam pun diorg ckp edit sis, ntah baca kt grup wassap mana ntah video yg nmpak pegang kayu baseball tu apek tu dah upah kongsi gelap mana utk modify tunjuk citer sebaliknya.......tinggi nau diorg punya imaginasi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:19 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-8-2019 04:08 PM
Kalau kertas siasatan x lengkap ada byk salah silap, mmg kena reject lah. Kau ingat suka hati nak  ...

kes profile tinggi mcm ni xkan yg buat kertas siasatan tu teruk sgt smpi dua kali kena rejek?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:37 AM | Show all posts
ikankeringmurah replied at 14-8-2019 01:48 PM
report forensik rogol tiba-tiba hilang dr database polis

itu salah satu perkara yg mencurigakan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 10:06 AM | Show all posts
batusembilan replied at 15-8-2019 09:19 AM
kes profile tinggi mcm ni xkan yg buat kertas siasatan tu teruk sgt smpi dua kali kena rejek?

kan.. ke ada campur tangan pihak atasan... erm... fishy sangat.. tu siap ilang rekod rogol
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sharfox replied at 14-8-2019 01:56 PM
Takkan lepas punya sebab kat FB ada saksi live yg follow dari tol Bangi ke Southville nampak depan ...

klu apa yg ko ckp ni betul, harap terbela la nasib arwah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
batusembilan replied at 15-8-2019 09:19 AM
kes profile tinggi mcm ni xkan yg buat kertas siasatan tu teruk sgt smpi dua kali kena rejek?

Bukan teruk, tpi mungkin bukti xcukup, ada benda x siasat habis, ada dokumen yg ingat x penting tiba2 perlu pulak. Kertas siasatan bukan sikit benda nak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:35 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 14-8-2019 01:55 PM
Betol. Mungkin dia boleh ckap silap masuk gear D tp nk masok R. Dlam kekalutan terlanggar mangsa

yup...aku rasa dia nak takut2kan je danial tu, konon2 nak langgar biar danial ke tepi..tapi tertekan pedal lebih lak..

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:37 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-8-2019 11:23 PM
Kau lupa nak cakap Melayu kena bunuh dgan Melayu ke? Budak Melayu kena rogol dgan bapak Melayu? Ma ...

melayu tipu, curi duit juta2 pun takpe..sebab dia melayu.. lol!

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:47 AM | Show all posts
kucingitam replied at 15-8-2019 10:37 AM
melayu tipu, curi duit juta2 pun takpe..sebab dia melayu.. lol!

Dan Jangan lupa pulak


Melayu ber"china doll"
Melayu ber"ice cream"

Melayu dengab isteri orang

dan yang paling utama

Melayu bersemburit


"ahak"



Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:06 AM | Show all posts
rasis2 lah korang
yg kaya tokey cari.forum
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:21 AM | Show all posts
dua2 panas baran
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:33 AM | Show all posts
batusembilan replied at 14-8-2019 11:36 AM
tp mmg betul pun polis pdrm lemau. kertas siasatan amah kena rogol pun kena rejek dua kali.

tak k ...

Masalah PDRM ni frontline dia lemau. Yang duduk terima report tu macam tak berapa nak ada kebolehan untuk critical thinking. Ni pengalaman aku deal dengan dorang di dua balai berbeza lokasi. Pegawai dalam tu ok kot, kalau tak masakan banyak jugak kes besar dorang berjaya selesaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:37 PM | Show all posts
dua-dua salah..dua-dua tak sabar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 01:08 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 15-8-2019 11:06 AM
rasis2 lah korang
yg kaya tokey cari.forum

akekekekkeke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list