Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1770
View
37
Reply

'Tak Sayang Nyawa Ke?' - Aksi Berani Mati Tunggang Motosikal Bawah Treler

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 08:07 PM | Show all posts
Malangnya kalau mati katak
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:30 PM | Show all posts
teringat abg pernah cerita, tp kes berlaku tahun awal 80an, lelaki ni suka bawa motor mencelah antar lori balak, mmg fevret, dan dia meninggal pun sebab excident mencelah antara lori balak, zaman dulu kan lori balak banyak kt jalan....
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
xdpt tgk videonya.. syglah nyawa anda.. kalo nk mati jgn myusahkan org..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:52 AM | Show all posts
bulan_gerhana replied at 14-8-2019 02:38 PM
mana video mana? alamaks dah kene delete ke??

Takpe, kat youtube ada backup..........


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Memyusahkan orang je kalau accident. Nak mati pergi terjun gaung sana.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:51 AM | Show all posts
baik p mati syahid diknon oii
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 15-8-2019 12:52 AM
Takpe, kat youtube ada backup..........

Naper malaysia ader manusia bodo cengginih
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.facebook.com/ministryofsuperbike/videos/901195326882124/
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:57 AM | Show all posts
grouper replied at 14-8-2019 03:48 PM
Dlm movie mmg org buat betul2 tapi diorg dh kaji byk aspek sesuatu adegan stunt tu.

dalam movie sekarang majoriti pakai screen hijau, yang mamat rempit ni mesti xjumpa screen hijau kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:22 PM | Show all posts
Terpengaruh lepas tonton filem FF ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:07 PM | Show all posts
bodoh..kalu kena lenyek, kang xpasal abam driver tu tak leh cri makan, lesen kena gantung ke, dia trauma ke...jgn disebabkan kebodohan kau smpai tutup periuk nasik org la hanat
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:23 PM | Show all posts
gila betoi. mati sesia je kang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 04:12 PM | Show all posts
iols x berani nak tgk video tu.  mmg dia mencelah ke bwh lori tu? mampak cam kecik ja ruang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:48 PM | Show all posts
kalau mampos
t geng2 dia dtg la melalak
xkena kat kuarga sendiri la, salu g masjid la baik tolong org la
time susah sape tolong la ape jadah la
puihh
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 06:25 PM | Show all posts
kalau mampus terus x pa..cuba kalau hang terjatuh treler tu gilis kaki jah..memang menangis x berlagu la..x paham aku apa dalam otak diorg bila buat aksi macam nie..ni dah macam nak bunuh diri ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Drebar lori tu perasan eh ada motor lalu bawah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahanat. Bodoh punya orang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ikut style Magnum PI la ni....geng kertu je yang tau
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086905s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list