Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
787
View
13
Reply

Remaja Perempuan Buat IG Live, Masukkan Anjing Dalam Mesin Pengering

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 01:33 PM | Show all posts |Read mode
Polis menyiasat seorang remaja perempuan yang didakwa memasukkan anjing peliharaannya ke dalam mesin pengering pakaian sebelum menghidupkan mesin itu.


Menurut Forbes, insiden berkenaan dirakam menerusi video live Instagram gadis dari Texas itu.




Kredit foto: Forbes/IG




Video tular itu mencetuskan kemarahan warganet seluruh dunia yang menggesa pihak polis supaya menyiasat kekejaman terhadap haiwan dilakukan remaja terbabit.


Menerusi video berkenaan, kelihatan remaja terbabit menjerit sambil bertepuk tangan kerana teruja dengan gurauannya itu.


Walaupun hanya seketika, anjing berkenaan jelas kelihatan ketakutan ketika dikeluarkan dari mesin itu.







Bagaimanapun, Dallas Morning News melaporkan akaun Instagram remaja berkenaan sudah dipadam. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jumpa masukkan dia pulak dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:10 PM | Show all posts
jangan lerr ada orang malaysia yg follow challenge mcm nie.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:24 PM | Show all posts
bodoh tu simpan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesing?!   
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai org mental sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:34 PM | Show all posts
xpaham la ade org mcm ni, psycho gile...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dog
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin gila manusia ni.. Kalau anjing tu nak balas, dia bilas kau dalam mesin basuh campur clorox
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak negro mana niiii..kurang kaseh sayang barangkali {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang tak cerdik dia ni. Ingat kelakar ke buat anjing macam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:01 PM | Show all posts
babi betul perangai.Meh sini aku campak ko dalam mesin dryer tu pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba ko yang masuk dalam tu,  agak2 peningbke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:48 AM | Show all posts
adess..sakitnye hati tgk budak ni ketawa tepuk tgn bagai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106634s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list