Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1316
View
16
Reply

Lelaki Biar Wanita Dirogol Rakan, Rakam Video Lucah Akhirnya Dihukum

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 04:19 PM | Show all posts |Read mode
Akibat membiarkan seorang gadis dirogol dua rakan sendiri dan merakam perbuatan itu menggunakan telefon bimbit, seorang lelaki warga Malaysia dihukum penjara setahun tiga bulan dan denda S$20,800 (RM62,912) di Singapura.


Laporan Projek MM itu memetik Today sebagai berkata, tertuduh, Gan Soon Chai, 34 merakam aksi selama tiga minit sebelum disedari salah seorang rakan perogol yang menyuruhnya berhenti merakam.


Gan ditahan seminggu selepas itu selepas mangsa berusia 24 tahun melaporkan kejadian tengah malam pada 17 September hingga 18 September tahun lalu.


Difahamkan pihak polis mendapati telefon bimbit tertuduh mengandungi video rogol itu bersama 65 lagi video lucah yang tidak mendapat sijil pengesahan Lembaga Penapisan Filem negara itu.


Kredit foto: Mstar




Gan mengaku bersalah atas pertuduhan membuat filem lucah dan dua pertuduhan lain di bawah Akta Filem.


Tertuduh turut berjanji tidak akan melakukan 'perbuatan bodoh lagi' menerusi penterjemah bahasa Cina dan meminta hukuman diringankan.


Dia boleh dipenjara sehingga dua tahun atau denda sehingga S$40,000 (RM120,924) atau kedua-duanya jika disabit kesalahan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jatan keparatttt



Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:54 PM | Show all posts
Padan mukaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tidak akan melakukan perbuatan bodoh lg? eh hello, kwn kau merogol kau bkn nk halang..seronok rekod..bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow
Hanat punya zantan
Xlayak dibuat kawan...
Elok anu dia dimakan ulat je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:15 PM | Show all posts
padan muka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut penjara lagi lama. Boleh pulak dia tak tolong, malah biarkan je orang tu diperkosa. Bangang betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rendahnya maruah wanita di mata mereka... kalu lah orang2 cam ni memerintah dunia habislah semua maruah wanita
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
3 minit je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:48 PM | Show all posts
cina pendatang kan ??

mmg suka benda lucah

dulu , moyang mrk gundik ....hari2 jadi santapan seks.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ta gune ta gune
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:21 PM | Show all posts
padan muka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa perlu merogol. Sgpore liberal sng kan dapat perempuan bukannya ada Jais
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijiknya kau ni
Patut biar dok dalam je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:42 PM | Show all posts


kalau dekat Malaysia, gagal dikenalpasti
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan2 yang suka sebar pic aib orang ni small dick energy
Report je.. Maklumkan kat company tempat dia bekerja tu betapa babinya jantan sebegini
Ada id dia, gambar id staff dia, dept mana dia kerja..
Tengok dia boleh gebang ke tak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:49 AM | Show all posts
patut kena lama lg hukuman penjara tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list