Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10747
View
259
Reply

[Jenayah] Bapak segala pedo mati bunuh diri

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-8-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang sape yg in charge kat pulau setan pedo tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kena bunuh je. seronok baca teori reddit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sound n smell fishy sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:44 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 11:36 PM
Thanks uols for contributing. Iols tahu serba sedikit pasal epsetan setelah berkuntum membawang  ...

Acik Ghislaine bakal bertukar kulit menjadi Megdusaaaaaa

kenapa chuols masih memikirkan ttg keupayaan Stephen untuk tuuuuuuuuttt, mind boggling huh..
nama pun jantan kan, if tak berair pun, pasti berdenyut juaaaa #spekuaje... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:49 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 11:38 PM
Sekarang sape yg in charge kat pulau setan pedo tu?

Madam Ghislaine - remotely? Atau adik dia, Mark Epstein.

If Epstein had a will, it would name the executor. If he didn't, then the job would go to his closest next of kin, his younger brother, Mark Epstein.

If Mark Epstein declined to be executor, one of Epstein's creditors, namely one of his victims, could apply to be an executor of the will. As an alternative, the court could also assign a public administrator. But that is the law in New York, the experts said. Estate law in the U.S. Virgin Islands is less clear.


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
benci betul dengar kes2 psal pedofilia nih,klau kena kat anak aku,mmg aku kerat2 kote si pedo tue..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
now the trend pedophile ni is no longer mental disorder, rather as sexual orientation, either u are straight or gay. But to a normal human being.. sex with a child/ undeveloped child... sgt x make sense.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:47 AM | Show all posts
mak aii sheram nyerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Matilah kau..!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:57 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 14-8-2019 06:22 PM
Mohon sis @dani-rox memberi sepatah dua kata.

dengar2 gosip, sorg supermodel terkenal bakalan disiasat atas peranannya sbg ibu ayam dan sex slaves recruiter. ramai syak acik Naomi psl nama dia ada dlm Lolita Express list.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:06 AM | Show all posts
one down, one more pedo king to go. tp ai rasa David Geffen nih susah sikit nak dijatuhkan sbb dia lebih powerful. kebanyakan pelakon lelaki muda/underage terpaksa 'melalui' dia dulu, kalo nak popular.

bersama bff tersayang, Oprah

btw Oprah bff dgn Weinstein jua

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-8-2019 02:06 AM
one down, one more pedo king to go. tp ai rasa David Geffen nih susah sikit nak dijatuhkan sbb dia l ...

Oprah dulu pun mangsa rogol oleh family terdekat. Sheols tak rasa apa2 ke bersekongkol dgn bapak segala pedo ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-8-2019 01:57 AM
dengar2 gosip, sorg supermodel terkenal bakalan disiasat atas peranannya sbg ibu ayam dan sex slav ...

Siap ada nama Lolita Express. Jijik wei tgk filem Lolita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:21 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-8-2019 02:11 AM
Oprah dulu pun mangsa rogol oleh family terdekat. Sheols tak rasa apa2 ke bersekongkol dgn bapak s ...

kekadang mangsa pedo pun boleh berubah jd sex predator pabila dewasa, sis. Lg pun Geffen byk funding bisnes/projek Oprah, hipokrit pun hipokrit laa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 15-8-2019 12:44 AM
Acik Ghislaine bakal bertukar kulit menjadi Megdusaaaaaa

kenapa chuols masih memikirka ...

Big Bang Black Hole Theory
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:31 AM | Show all posts
Epstein's Little Black Book










siapa2 rajin nak baca nama kawan2~ Epstein, klik: 92 Muka Surat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-8-2019 02:31 AM
Epstein's Little Black Book



Thanks for info dani
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 15-8-2019 09:46 AM
dani-rox replied at 15-8-2019 02:31 AM
Epstein's Little Black Book




Tengah terfikir siapa director/actor yang dalam blind item yang dikongsikan @snazzydaisy itu. Alec B kah?

Klu lebih menjurus kepada orang bujang, kerjaya yang tak berapa menjadi tetapi stabil, kaki dadah, bukan pedophile, suka rakam kehidupan sendiri, dan rumah pernah dimasuki penyamun.

Macam tak rajin nak telusuri 92 muka surat buku tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-8-2019 02:31 AM
Epstein's Little Black Book



Yg pempuan buat apakah? Sorry i x follow kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia kenal ramai high profile people pelik tu bole bunuh diri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078355s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list