Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1284
View
34
Reply

[Politik] Yew Yin minta maaf

 Close [Copy link]

Author: Lalalili66778    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
POH 14 Ogos - Ahli perniagaan, Koon Yew Yin meminta maaf ekoran kenyataannya bahawa anggota tentera tidak berbuat apa-apa sebaliknya hanya makan dan tidur.

Menurutnya, dia meminta maaf terutama kepada anggota tentera yang tersinggung dengan kenyataannya itu.

"Saya meminta maaf jika saya menyinggung perasaan anggota pasukan keselamatan," katanya menerusi aplikasi Whatsapp kepada Utusan Online hari ini.

Yew Yin menjelaskan bahawa mungkin caranya ketika mengemukakan cadangan mengenai pengurangan kakitangan awam terutama anggota tentera tidak disukai oleh sesetengah pihak.

Beliau berkata, enam cadangan yang dikemukakan oleh beliau untuk mengurangkan dan meningkatkan perkhidmatan awam sangat bagus.

"Namun ada pihak yang tidak suka dengan cara saya memperkatakan tentang anggota tentera.

"Sepatutnya saya berkata pasukan tentera diperlukan ketika perang untuk mempertahankan negara.

"Ketika keadaan negara aman, mereka sepatutnya melakukan kerja lain untuk meningkatkan ekonomi negara kita," katanya. - UTUSAN ONLINE
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bosannya... macam ulang2 sampai abg jamil mampus..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:48 PM | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 14-8-2019 06:51 PM

TT, kenapa tak sambung je thread asal?? Topik sama ni
Forumner paling bengang kalau bukak topik sama

Bila kau buka topik baru, berita lain akan tertolak ke page belakang. So sambung thread di topik sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Prffthhhhhhhhhhh.


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
apa bisnes dia. Meh kasi sabotaj.

barua racist ni x lyk hidup kat bumi malaysia. Hntr blk je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:13 PM
apa bisnes dia. Meh kasi sabotaj.

barua racist ni x lyk hidup kat bumi malaysia. Hntr blk je.

Sokom sgt. Dasar Tak sadar untung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 14-8-2019 06:48 PM
TT, kenapa tak sambung je thread asal?? Topik sama ni
Forumner paling bengang kalau bukak topik sam ...

Jgnla kata aku banggangg aku baru nk belajar jadi reporter.. huhu okayyy
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:36 PM | Show all posts
STUPID UNGRATEFUL IMMIGRANT.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:38 PM | Show all posts
Lalalili66778 replied at 14-8-2019 07:28 PM
Jgnla kata aku banggangg aku baru nk belajar jadi reporter.. huhu okayyy

Eh aku tak kata kau bangang dek, aku cakap frumner lain akan bengang (annoyed) dgn multiple threads
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 14-8-2019 07:38 PM
Eh aku tak kata kau bangang dek, aku cakap frumner lain akan bengang (annoyed) dgn multiple thread ...

hahah adoi geli hati
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Puii
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf diterima..terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:13 PM
apa bisnes dia. Meh kasi sabotaj.

barua racist ni x lyk hidup kat bumi malaysia. Hntr blk je.

Tak tau...sape2 forumer yg tahu blh share
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:34 PM | Show all posts
lucutkan warganegara Malaysia.

Perambat dia balik China atau humban kedalam lautan China

Tiada maaf bagi ko.

Pergi mamposssss ko dna seluruh keturunan ko dari Tanah Melayu.

Berambus ko cina sialan pelahap babi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-8-2019 07:13 PM
apa bisnes dia. Meh kasi sabotaj.

barua racist ni x lyk hidup kat bumi malaysia. Hntr blk je.

Jom boikot manusia gini
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau takut.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:54 PM | Show all posts
Semudah ABC....... Nanti dtg yg lain pulak buat kenyataan bodoh lagi......... Minta maaf lagi.........
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:18 PM | Show all posts
Mcm tak ikhlas. Dia still kata dia betul. Cuma mintak maaf kalau ko tersinggung gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Askar diperlukan masa perang jah dia kata ???

Apa bisnes heols ni? Meh boikot
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:23 PM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 14-8-2019 09:18 PM
Mcm tak ikhlas. Dia still kata dia betul. Cuma mintak maaf kalau ko tersinggung gitu.

memang tak ikhlas.


still playing up to his racist ilks.


Conditonal IF para 1 applies.

tu belum lagi masuk auta kengkunun kenyataan dia di salah tafsir.



dasar bangsat resis tak sadar untong.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list